Kader, olayı pek anlamadım ama kıskanılmak güzel değil mi :)
Eylül ve İlkay:)mahallemizin en sosyal iki taz gelini oldunuz bu Hafta sonu:)
bizde hafat sonu gezdik ama yağmu feleğimizi şaşırttı:)
Cumartesi Eylül'e anlatmıştım burda
Siz yoktunuz
Damat bizim yani artık annemlerin yakın komşusu
Eskiden bana yanıktı
Bir de onun annesinin amcasının oğlu var beni takip ediyordu önceleri o dönemler sevgilim olan eşim askerdi, sonraları askerden geldi ve işyerinden beni almaya geliyordu.. O çocuğu da farketti..
Düğünde ikisini birden görünce sinir olmuş
tarif defterimden yazabildiğimde aktarcam buraya, söz. hepinizin tatmasını istiyorum zira. çok farklı tarifler var nette. hepsi aynı tadı mı veriyor bilmiyorum. şunun güzelliğine baksanızaaynı böyle oluyor :)
Eki Görüntüle 572769
Günaydın hatun kişilerrrr
Cumartesi Eylül'e anlatmıştım burda
Siz yoktunuz
Damat bizim yani artık annemlerin yakın komşusu
Eskiden bana yanıktı
Bir de onun annesinin amcasının oğlu var beni takip ediyordu önceleri o dönemler sevgilim olan eşim askerdi, sonraları askerden geldi ve işyerinden beni almaya geliyordu.. O çocuğu da farketti..
Düğünde ikisini birden görünce sinir olmuş
Günaydınlar herkese...
evet baktım şimdi google amcadan .. bence çok güzel görünüyor ama eşim bu kadar yoğun hindistan cevizini sevmezmalzemeleri yarısı kadar koyarak bi deneme yapabilirim ama mutfak yasağım bittiğinde kociş yemekten sonra mutfakta kalmamı yasakladı ikinci bi emre kadarmış
eşimin durup durup "hatun kişi niyetine" deyişi aklıma geldine düşünürken bunu der ve nerden öğrenmiş bu cümleyi bilmiyorum :26:
günaydın hatun kişi :))
Eğleceksin:)bol boo gezeceksin KOÇİŞLE,çalışacaksın,Beyni Yormycaksın:) efendim:)kesinlikleaz uyumayı ben de becermek istiyorummmmm. sırlarınız nedir efendim
Kader cim az çok tahmin edebiliyorum enişteyi..ama yine iyi dayanmış adama yahuu
sizin de bayağ koşturmaca içinde geçti desene..bu havalarda pazarları öğlene kadar uyumak nasıl olurdu acep
ben bir tek otobüsler uyuyabiliyorum sevdiğimin kollarında..o zaman da yol bitsin istemiyorum valla..:26:
sağolasın canım, evet verimli bir hafta sonu oldu bizim için..son zamanlarda vizyondaki tüm filmleri izledik.
değişik oldu açık hava ve tarihi mekanlar..hatta gezilecek tonla yer var hala orada..
Kız Vallah Koçişin Haklı:)MÜTHİŞ ORTAM OLMUŞ ESKİ YANIĞIN SEVGİLER SANA YANIK:) KISKANILACAK ORTAM:)bNEDE kISKANILAMI ÇOK SEVERİM
Eğleceksin:)bol boo gezeceksin KOÇİŞLE,çalışacaksın,Beyni Yormycaksın:) efendim:)
ben bunları yapsam da yine uyumak isterim. artı gezmeyi çok sevmiyorum, yoruluyorum. yine de daha çok mutlu olmaya bakmak lazım haklısın canım :)
Evet aynı anda 2 şoko onların terbiyesizliği dedim ben evliyim sonuçta..
Damat hava mı yapmaya çalışıyodu ne bilmiyorum bi gerdan kırmadığı kaldıama öteki oynamıyo zırt pırt önümüzden geçiyordu.. Bence de iyi dayandı eşim
Çoook güzel oluyo Pazar öğlene kadar uyumak kemiklerimin bile yumuşadığını hissettimDüğünden sonra annemlere geldik abiyemi almaya, oturun bi çay içelim dediler yok kalkalım artık dedim ama babam annemle tanışma hikayelerini anlatınca koptuk devamını dinledik eve geç döndük bu yüzden öğlene kadar uyumuşuz.. Yoksa ben hep uyurumda eşim 9 buçuk dedin mi kalkar
Normalde kıskansa bile belli etmez söylemez ama bu kez barut gibiydi yüzüikili şoka girmiş olmalı
Konuları kavramaya çalışıyorum...
olaylar çeşitli bu sabahnerden yakalarsan artık bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?