2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kader, olayı pek anlamadım ama kıskanılmak güzel değil mi :)

Cumartesi Eylül'e anlatmıştım burda
Siz yoktunuz
Damat bizim yani artık annemlerin yakın komşusu
Eskiden bana yanıktı
Bir de onun annesinin amcasının oğlu var beni takip ediyordu önceleri o dönemler sevgilim olan eşim askerdi, sonraları askerden geldi ve işyerinden beni almaya geliyordu.. O çocuğu da farketti..
Düğünde ikisini birden görünce sinir olmuş

Son düzenleme:
Eylül ve İlkay:)mahallemizin en sosyal iki taz gelini oldunuz bu Hafta sonu:)

bizde hafat sonu gezdik ama yağmu feleğimizi şaşırttı:)

ne güzel fazla yağmadıysa romantik olmuştur bir tane şemsiye yağmur ve siz. yaşasın yaşamak :)

aynı anda çok fazla şeye maruz kalmış canım. yazık kıskanmanın yanında seçildiği için sevinme vakti :)

evet baktım şimdi google amcadan .. bence çok güzel görünüyor ama eşim bu kadar yoğun hindistan cevizini sevmez malzemeleri yarısı kadar koyarak bi deneme yapabilirim ama mutfak yasağım bittiğinde kociş yemekten sonra mutfakta kalmamı yasakladı ikinci bi emre kadarmış

Kader cim az çok tahmin edebiliyorum enişteyi..ama yine iyi dayanmış adama yahuu
sizin de bayağ koşturmaca içinde geçti desene..bu havalarda pazarları öğlene kadar uyumak nasıl olurdu acep
ben bir tek otobüsler uyuyabiliyorum sevdiğimin kollarında..o zaman da yol bitsin istemiyorum valla..:26:

sağolasın canım, evet verimli bir hafta sonu oldu bizim için..son zamanlarda vizyondaki tüm filmleri izledik.
değişik oldu açık hava ve tarihi mekanlar..hatta gezilecek tonla yer var hala orada..

Kız Vallah Koçişin Haklı:)MÜTHİŞ ORTAM OLMUŞ ESKİ YANIĞIN SEVGİLER SANA YANIK:) KISKANILACAK ORTAM:)bNEDE kISKANILAMI ÇOK SEVERİM

Günaydınlar herkese...

günaydın canım, hoşgeldin...

nedir bunun adı:44: güzel görünüyor gerçekten..

eşimin durup durup "hatun kişi niyetine" deyişi aklıma geldi ne düşünürken bunu der ve nerden öğrenmiş bu cümleyi bilmiyorum :26:
günaydın hatun kişi :))

özümde bana hatunum derr amaaa

Evet aynı anda 2 şok o onların terbiyesizliği dedim ben evliyim sonuçta..
Damat hava mı yapmaya çalışıyodu ne bilmiyorum bi gerdan kırmadığı kaldı ama öteki oynamıyo zırt pırt önümüzden geçiyordu.. Bence de iyi dayandı eşim
Çoook güzel oluyo Pazar öğlene kadar uyumak kemiklerimin bile yumuşadığını hissettim Düğünden sonra annemlere geldik abiyemi almaya, oturun bi çay içelim dediler yok kalkalım artık dedim ama babam annemle tanışma hikayelerini anlatınca koptuk devamını dinledik eve geç döndük bu yüzden öğlene kadar uyumuşuz.. Yoksa ben hep uyurumda eşim 9 buçuk dedin mi kalkar

Kız Vallah Koçişin Haklı:)MÜTHİŞ ORTAM OLMUŞ ESKİ YANIĞIN SEVGİLER SANA YANIK:) KISKANILACAK ORTAM:)bNEDE kISKANILAMI ÇOK SEVERİM

Normalde kıskansa bile belli etmez söylemez ama bu kez barut gibiydi yüzü ikili şoka girmiş olmalı

MahallemiN Çalışkna ve ve kıskanç Gelinleri Hadı şimidlik bana müsaade çalışmaya:) devam

demek kalmış biraz sızısı adamda.. yoksa sen evlenmişsin, o evleniyor geçmemeli böyle şeyler akıldan..
bizde de tersi olacak sanırım..ben saat gibi kalkarım, o uykucu..

Haftasonu neler yaptınız onu anlatıyorsunuz galiba?

Kader'cim ben öyle bir durumda kalsaydım napardım bilmiyorum doğrusu, benim kendi açımdan elim ayağıma dolanır, çünkü eşim herhalde o ortamdan aşırı rahatsız olacağı için gitmemizi taleb ederdi. Veya tuhaf tavırlar sergilendiğini sezdiği an tatsız şeyler olabilirdi diye düşünüyorum... Neyseki ucuz atlatmışsın herhangi bir olumsuz durum oluşmamış, o açıdan sevindim.. Fakat kıskanılmak çok güzel birşey... Allah eşinle arandaki muhabbete muhabbet katsın...

olaylar çeşitli bu sabah nerden yakalarsan artık bebişim

Evet şekerim fark ettim...

Benimde haftasonum yoğun geçti... Cumartesi ofise gelmek zorunda kaldığım için, pek temizlik yapamadım... Ofise eşimle geldik, refakat etti. İlaçlama olacaktı, neymiş o kadar adamın içinde benim yalnız gitmem hoş olmazmış, bir sürü de bizim ofisin denyoluğuna saydırdı Onun tabiriyle denyoluk tabii ki...
Ofisten çıkınca doğru hastaneye gittik, eşimin teyzesi elinden ameliyat oldu, ona geçmiş olsuna gidelim dedik. Gitmez olaydık, o nasıl bir trafiktir yahu... Neyse zor bela vardık oraya. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, biraz oturduk sonra da kalktık yine yollara koyulduk. Samimi bir arkadaşımızın doğum günüydü, doğru oraya gittik ama halimiz çok komikti... Yollarda koşturmaktan ve trafik yüzünden yemek yiyemeden gittik. Giderken çiğ köfte ve kuru pasta götürmüştük... Onlardan çok biz yedik diyebilirim... Halimize de baya güldük, fakat çok samimi arkadaşlar olunca, insan sadece komikliğine gülüyor...

Cumartesi akşamı çok güzeldi... Pazar günü baya geç kalktım ilk kez, kocişim sağolsun enfes bir kahvaltı hazırladı, afiyetle yedik...
Pazar günü de kocişime enfes bir menü hazırladım akşam yemeğine... Vallahi ben bile şaşırdım neler yapabiliyomuşum diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…