• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Benim haftasonum normaldi kızlar tek atraksiyon kv gitmemizdi kayseri mantısı yapmış egeli ama güzel yapmış maaşallah..annem de haftaya boşnak mantısı yapacak mantılı bir haftasonuydu anlayacağınız onun dışında da yorgunluktan gayrı bir şey yok.. eşim tekrar geceye döndü pöööfff oldumm..:50::50: bir de evime su girdi yepyeni yatağım şişti..

geçmiş olsun canım yaaa:26:
ne kadar çok yağmış öleee...:50:

Bir de metrobüsten insen bile on dakika aşağıya inemiyorsun merdivenlerde kilitleniyor kalabalık
Öndekiler yürümüyor mu nedir :19:

Ay sorma ya, hakikaten yani insanlarda bir tuhaf.
Mbüs kapı dibinde bekleyenler de bir alem, merdivenlerden tin tin hiç acelesi olmadan, boğazda yürüyüşe çıkar gibi gidenlerde ayrı bir alem...
İstanbul'un halleri işte... Bazen hepsini gırtlaklayasım geliyor... :9: :9:

eylül, bence çaycı yerine kettle ve ayrı bir semaver alabilirsin. ben öyle yapacağım. çaydanlık size olur, semaver misafir geldiğinde olur. kettle de lazım zaten. benim eş de trabzonlu ve souvvenir haklı :31:
düdüklü tencerede fissler al paraya kıyıp, bana sorarsan.
souvvenir bir ortak nokta, bende de emsan olivin düdüklü tencere var ve kullanma kılavuzunu bulamıyorum ya da verilmedi. nette de yok. sanırım benim de bayiye gitmem lazım. daha demin online servise sordum bir numara verdiler. ya da orayı ararım artık :44:

Bence telefon ile değil de, emsan satan herhangi bir bayiiye giderek öğren canım, güzelce göstersinler.
Ben de internetten araştırdım hisarın vardı, fakat anlamak için prof. falan olmak gerek. O nasıl bir anlatımdır yahu.
Kadın çok güzel anlattı, ne yapmam ve ne yapmamam gerektiğini...
Şimdi gönül rahatlığı ile kullanacağım Allah'ın izniyle... :16:

sovvenırcım teşekkür ederim canımm:31:

çay setini düşüneceğim..ben de ocak dışındaki çaydan hoşlanmıyorum esasen..onu daha çok misafir için uygun bulmuştum
ama farklı bir kombin yapabilirim olmadı..o minik çaydanlıklar benim gözdemm...:16::16: alacağım bir tane:31:

düdüklü için aslında korkmaz düşünüyorum..tefal i hiç düşünmedim..fissler de çok pahalı geliyor yahu..:26:

yine çelik tencereleri korkmaz düşünüyorum ama henüz karar verip almış değilim...ben kararsız
biri değilimdir ama ne oldu bana bilmem..:44:

Rica ederim canım, eğer çelik tencere takımı alacaksan bir çok takımın içinde düdüklü geliyor.
Fakat sana tavsiyem tencere konusunda özellikle paraya kıyacaksın, çünkü uzun süre kullanılacak birşey.
1000 TL de versen, 2000 tl de versen onu sen kullanacaksın, sorun çıkarttığında senin canını sıkacaktır (farazi konuşuyorum fiyat konusunda).
Benim annemin çeyizinden hisarlar vardı, nerden baksan 30 yıllık şeyler, hala yep yeni duruyorlardı.
Tabii biraz bakım önemli, çelik kalitesi de bunun cabası... Ben çok memnunum iyi ki almışım...
Sen de memnun kalacağın bir ürün al...

Bence kararsızlık değil bu, sadece en iyisi hangisi olur arayışı, lap diye alma zaten.
Güzel araştır kendi kullanım rahatlığına göre en güzelini bulursun inşallah canım.. :34:

Benim haftasonum normaldi kızlar tek atraksiyon kv gitmemizdi kayseri mantısı yapmış egeli ama güzel yapmış maaşallah..annem de haftaya boşnak mantısı yapacak mantılı bir haftasonuydu anlayacağınız onun dışında da yorgunluktan gayrı bir şey yok.. eşim tekrar geceye döndü pöööfff oldumm..:50::50: bir de evime su girdi yepyeni yatağım şişti..

Afiyet olsun canım... Zaten haftasonları yorgunluğunu ben anlamıyorum.
Bu pazar günü hiç dışarı çıkmamama rağmen hala kendimi yorgun hissediyorum...

Çok geçmiş olsun canım ya, evine nasıl su girdi?? :53:

sovvenırcım teşekkür ederim canımm:31:

çay setini düşüneceğim..ben de ocak dışındaki çaydan hoşlanmıyorum esasen..onu daha çok misafir için uygun bulmuştum
ama farklı bir kombin yapabilirim olmadı..o minik çaydanlıklar benim gözdemm...:16::16: alacağım bir tane:31:

düdüklü için aslında korkmaz düşünüyorum..tefal i hiç düşünmedim..fissler de çok pahalı geliyor yahu..:26:

yine çelik tencereleri korkmaz düşünüyorum ama henüz karar verip almış değilim...ben kararsız
biri değilimdir ama ne oldu bana bilmem..:44:
Canım ben arzum un çaycısını almıştım ama geçenlerde kaldırdım onu kettle kullanıyorum çaydanlığı kullanmaya başladım aldığımdan beri hiç kullanmamıştım gerçekten çaydanlıktaki çayın lezzeti bambaşka oluyor..düdüklümü de ESSE den aldım çok memnunum
onur akın'dan gaybana geceler'i hediye ediyorum sana canım. içimden geldi.
kaç günde bir dönüyor vardiya? (böyle diyorlar sanırım? nöbetli meslekleri sevmiyorum :(

Sağol tatlım.. vardiya dönmüyor gündüze geçmişti ama geceyi yapan elemanı çıkarmışlar.. sanki benim kocama güvenir gibi

Canım biz sııfr bir eve taşınmıştık evin türlü eksiklikleri mevcut pencere doğramalarına macun çekmemişler ve yağmur yağdıkça evin içi uyurken su almış

Ay kötü olmuş canım ya, üzüldüm...
İnşallah en kısa zamanda macunları halledersiniz, yoksa kış zor geçer...
Yeni evinde dertleri ayrı desene... Onlarda ne enteresan insanlarmış öyle, macun unutulacak şey mi.... :19:
Çok geçmiş olsun...

ben müsadenizi isteyip işe koyuluyorum kızlarrrr:10:

Kolay gelsin canım, benim de bir sürü işlerim var ama öğleden sonraya bıraktım.
Bir takım evrak bekliyorum hala gelemedi... :ssz:

Aaa çok geçmiş olsun çilek..

Ay sorma ya, hakikaten yani insanlarda bir tuhaf.
Mbüs kapı dibinde bekleyenler de bir alem, merdivenlerden tin tin hiç acelesi olmadan, boğazda yürüyüşe çıkar gibi gidenlerde ayrı bir alem...
İstanbul'un halleri işte... Bazen hepsini gırtlaklayasım geliyor... :9: :9:

:1::1::1:
Aynen :27:

oooo ben sayı saymayı unutmuşum. 1000 e 10 sayfa var sanıyordum, 100 sayfa varmış :53: kafa kalmadı anlaşılan :1:

kızlar sevgililer öpüşürken gözlerini kalpleriyle hissetmek için kapatırlarmış. acaba refleks gibi bir şey mi hapşırırken gözleri kapatmak gibi :44: aklıma takıldı; ama sanırım fizyolojik olarak bir açıklamadı yok. nerden aklıma geldi, sevgi mesajları okurken. böyle bir şey de yazmışlar :1:

canım yaaa kıyamam... az kaldı ama gelmesinee....sizde birlikte yılbaşı geçireceksiniz biz de o zaman birlikte olamayacağız..:31:

hasret güzeldir,- vuslatı olunca...sen şimdi bir bir sürprizleri sıralıyorsundur..:29: geçen yılın acısını çıkartıyorum ben de..bir kaç saat yetmiyorr:26:
valla kuzu süpriz bulamadım bişe ne yapsam hala planım yok:6::6:haftasonu ona ince bir iplikten bir kazak mı örsem diye
düşündüm ama bakalım belkide yapmam:44::44:
Allah kavuştursun tatlışım:26::26:
çok sağol kuzum biz artık eylüle kadar vuslat-ayrılık-vuslat ayrılık gideceğiz 22eylüle kadar:50::50:
geldi hamd olsun, o gamzeli gülümseyen yüzü görmek ne güzel bir an ne güzel bir duygu... bu anı senin de yaşamana az kaldı. beklemek tüketiyor insanı, sanki gittikçe soyutluyor dünyadan... ama biri geliyor, diplerine bir su döküyor, yeniden kocaman açıyorsun ve o an çok yakın canım. hayallerle ayakta kal :16:

ayyyy:31::31:ne güzel yazmışın hacı yaaaaa:31::31:neler yaptın eşine bakalım anlatırmısın:9::9:

neden :44: hangi ayarla öyle oldu?

Valla uzun zaman önce yapmıştım şimdi tam ayarın nereden yapıldığını hatırlamıyorum...
Kurcaladım baya kullanıcı kontrol panelini sanırım, orada bir seçenek falan var, onu seçtim.
Çünkü sayfalar bu sefer çok çabuk atlıyor, konuyu rahat takip edemiyor insan... :9:

Kızlar bişi sorucam, bu yılbaşı planlarınız var mı?? :31:
hayret ilk kez bnm bir planım yok oda kociş gelecek olmasına rağmen eskidik mi acep:44::44::44:senn ne var kuzu
kızlar sevgililer öpüşürken gözlerini kalpleriyle hissetmek için kapatırlarmış. acaba refleks gibi bir şey mi hapşırırken gözleri kapatmak gibi :44: aklıma takıldı; ama sanırım fizyolojik olarak bir açıklamadı yok. nerden aklıma geldi, sevgi mesajları okurken. böyle bir şey de yazmışlar :1:

hımmmm demek öylee:34::34::34:

ayyyy:31::31:ne güzel yazmışın hacı yaaaaa:31::31:neler yaptın eşine bakalım anlatırmısın:9::9:

elifcim daha demin yazdığım gibi boyum yetişmediği için balonları olabilecek en yüksek noktalara astım duvarlardaki. ve eşim geldiğinde birine kafa attı gülerek :) zaten 5 dk gördüm, sonra işe geldim.
seni çok özledim diye kalplere yazdım, salona astım onları, balonlar astım antrenin her yerine :D kapının koluna yine not yazan bir şey hazırladım -dükkanlardaki gibi. üzerine evimize hoşgeldin yazdım. figürlü biblolara konuşma balonları çıkardım, notlar yazdım hepsine.
zeytinyağlı sarma, mercimek köfte, kokostar kurabiye, cevizli ekmek, fırında patatesli köfte yaptım. bugün de sodalı börek, çorba, damla sakızlı kazandibi ve pilav yapacağım inşallah :16:

valla kuzu süpriz bulamadım bişe ne yapsam hala planım yok:6::6:haftasonu ona ince bir iplikten bir kazak mı örsem diye
düşündüm ama bakalım belkide yapmam:44::44:

çok sağol kuzum biz artık eylüle kadar vuslat-ayrılık-vuslat ayrılık gideceğiz 22eylüle kadar:50::50:

Oyy oyyy kıyamam sayılı gün çabuk geçer diyelim cancazım bi bakmışsın koyniş koyniş uyuyorsunuz 22 eylül olmuş
Haftasonu izmirde havanın kötü olduğunu haberlerde görmüştüm...
Deniz falan felaket kabarmış, yollar mahvolmuş....

Allah kolaylık versin canım, bu sene kış yaman olacak belli... :31:
Bi de ilk kez başına gelince insanın panik oluyor..Neyse artık yapcak bişe yok macun çektirmekten başka
Kızlar bişi sorucam, bu yılbaşı planlarınız var mı?? :31:
Biz başka yeni evli çift çok yakın arkadaşlarımızla kuşadasına bir otele gidicez canım meydanda da festival varmış orada eğlenicez..rezervasyonumuzu da yaptırdık 57 tl ye bir otel bulduk uyguna geldi.

Son düzenleme:
Back
X