- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
çilek geçmiş olsun evine nasıl su girdi :26:
Canım biz sııfr bir eve taşınmıştık evin türlü eksiklikleri mevcut pencere doğramalarına macun çekmemişler ve yağmur yağdıkça evin içi uyurken su almış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çilek geçmiş olsun evine nasıl su girdi :26:
Benim haftasonum normaldi kızlar tek atraksiyon kv gitmemizdi kayseri mantısı yapmış egeli ama güzel yapmış maaşallah..annem de haftaya boşnak mantısı yapacak mantılı bir haftasonuydu anlayacağınız onun dışında da yorgunluktan gayrı bir şey yok.. eşim tekrar geceye döndü pöööfff oldumm..bir de evime su girdi yepyeni yatağım şişti..
Bir de metrobüsten insen bile on dakika aşağıya inemiyorsun merdivenlerde kilitleniyor kalabalık
Öndekiler yürümüyor mu nedir
eylül, bence çaycı yerine kettle ve ayrı bir semaver alabilirsin. ben öyle yapacağım. çaydanlık size olur, semaver misafir geldiğinde olur. kettle de lazım zaten. benim eş de trabzonlu ve souvvenir haklı
düdüklü tencerede fissler al paraya kıyıp, bana sorarsan.
souvvenir bir ortak nokta, bende de emsan olivin düdüklü tencere var ve kullanma kılavuzunu bulamıyorum ya da verilmedi. nette de yok. sanırım benim de bayiye gitmem lazım. daha demin online servise sordum bir numara verdiler. ya da orayı ararım artık :44:
sovvenırcım teşekkür ederim canımm
çay setini düşüneceğim..ben de ocak dışındaki çaydan hoşlanmıyorum esasen..onu daha çok misafir için uygun bulmuştum
ama farklı bir kombin yapabilirim olmadı..o minik çaydanlıklar benim gözdemm...alacağım bir tane
düdüklü için aslında korkmaz düşünüyorum..tefal i hiç düşünmedim..fissler de çok pahalı geliyor yahu..:26:
yine çelik tencereleri korkmaz düşünüyorum ama henüz karar verip almış değilim...ben kararsız
biri değilimdir ama ne oldu bana bilmem..:44:
Benim haftasonum normaldi kızlar tek atraksiyon kv gitmemizdi kayseri mantısı yapmış egeli ama güzel yapmış maaşallah..annem de haftaya boşnak mantısı yapacak mantılı bir haftasonuydu anlayacağınız onun dışında da yorgunluktan gayrı bir şey yok.. eşim tekrar geceye döndü pöööfff oldumm..bir de evime su girdi yepyeni yatağım şişti..
Canım ben arzum un çaycısını almıştım ama geçenlerde kaldırdım onu kettle kullanıyorum çaydanlığı kullanmaya başladım aldığımdan beri hiç kullanmamıştım gerçekten çaydanlıktaki çayın lezzeti bambaşka oluyor..düdüklümü de ESSE den aldım çok memnunumsovvenırcım teşekkür ederim canımm
çay setini düşüneceğim..ben de ocak dışındaki çaydan hoşlanmıyorum esasen..onu daha çok misafir için uygun bulmuştum
ama farklı bir kombin yapabilirim olmadı..o minik çaydanlıklar benim gözdemm...alacağım bir tane
düdüklü için aslında korkmaz düşünüyorum..tefal i hiç düşünmedim..fissler de çok pahalı geliyor yahu..:26:
yine çelik tencereleri korkmaz düşünüyorum ama henüz karar verip almış değilim...ben kararsız
biri değilimdir ama ne oldu bana bilmem..:44:
onur akın'dan gaybana geceler'i hediye ediyorum sana canım. içimden geldi.
kaç günde bir dönüyor vardiya? (böyle diyorlar sanırım? nöbetli meslekleri sevmiyorum![]()
Canım biz sııfr bir eve taşınmıştık evin türlü eksiklikleri mevcut pencere doğramalarına macun çekmemişler ve yağmur yağdıkça evin içi uyurken su almış
ben müsadenizi isteyip işe koyuluyorum kızlarrrr![]()
Ay sorma ya, hakikaten yani insanlarda bir tuhaf.
Mbüs kapı dibinde bekleyenler de bir alem, merdivenlerden tin tin hiç acelesi olmadan, boğazda yürüyüşe çıkar gibi gidenlerde ayrı bir alem...
İstanbul'un halleri işte... Bazen hepsini gırtlaklayasım geliyor...![]()
![]()
ben müsadenizi isteyip işe koyuluyorum kızlarrrr![]()
Eşim otelde görevli canım..İzmiri sel aldı haftasonu maalesef![]()
oooo ben sayı saymayı unutmuşum. 1000 e 10 sayfa var sanıyordum, 100 sayfa varmışkafa kalmadı anlaşılan
![]()
Benim sayfa ayarlarım sizden farklı... Bende 451 sayfa var şu an...![]()
valla kuzu süpriz bulamadım bişe ne yapsam hala planım yok
canım yaaa kıyamam... az kaldı ama gelmesinee....sizde birlikte yılbaşı geçireceksiniz biz de o zaman birlikte olamayacağız..
hasret güzeldir,- vuslatı olunca...sen şimdi bir bir sürprizleri sıralıyorsundur..geçen yılın acısını çıkartıyorum ben de..bir kaç saat yetmiyorr:26:
çok sağol kuzum biz artık eylüle kadar vuslat-ayrılık-vuslat ayrılık gideceğiz 22eylüle kadarAllah kavuştursun tatlışım:26::26:
geldi hamd olsun, o gamzeli gülümseyen yüzü görmek ne güzel bir an ne güzel bir duygu... bu anı senin de yaşamana az kaldı. beklemek tüketiyor insanı, sanki gittikçe soyutluyor dünyadan... ama biri geliyor, diplerine bir su döküyor, yeniden kocaman açıyorsun ve o an çok yakın canım. hayallerle ayakta kal![]()
neden :44: hangi ayarla öyle oldu?
hayret ilk kez bnm bir planım yok oda kociş gelecek olmasına rağmen eskidik mi acep:44::44::44:senn ne var kuzuKızlar bişi sorucam, bu yılbaşı planlarınız var mı??![]()
kızlar sevgililer öpüşürken gözlerini kalpleriyle hissetmek için kapatırlarmış. acaba refleks gibi bir şey mi hapşırırken gözleri kapatmak gibi :44: aklıma takıldı; ama sanırım fizyolojik olarak bir açıklamadı yok. nerden aklıma geldi, sevgi mesajları okurken. böyle bir şey de yazmışlar![]()
ayyyyne güzel yazmışın hacı yaaaaa
neler yaptın eşine bakalım anlatırmısın
![]()
Oyy oyyy kıyamam sayılı gün çabuk geçer diyelim cancazım bi bakmışsın koyniş koyniş uyuyorsunuz 22 eylül olmuşvalla kuzu süpriz bulamadım bişe ne yapsam hala planım yokhaftasonu ona ince bir iplikten bir kazak mı örsem diye
düşündüm ama bakalım belkide yapmam:44::44:
çok sağol kuzum biz artık eylüle kadar vuslat-ayrılık-vuslat ayrılık gideceğiz 22eylüle kadar
ayyyyne güzel yazmışın hacı yaaaaa
neler yaptın eşine bakalım anlatırmısın
![]()
Bi de ilk kez başına gelince insanın panik oluyor..Neyse artık yapcak bişe yok macun çektirmekten başkaHaftasonu izmirde havanın kötü olduğunu haberlerde görmüştüm...
Deniz falan felaket kabarmış, yollar mahvolmuş....
Allah kolaylık versin canım, bu sene kış yaman olacak belli...![]()
Biz başka yeni evli çift çok yakın arkadaşlarımızla kuşadasına bir otele gidicez canım meydanda da festival varmış orada eğlenicez..rezervasyonumuzu da yaptırdık 57 tl ye bir otel bulduk uyguna geldi.Kızlar bişi sorucam, bu yılbaşı planlarınız var mı??![]()