2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

desene yoğun koşturmaca ama güzel bir hafta sonu olmuş canım..
belli olmuş mu peki arkadaşınızın yeri? hayırlısı ile yapıp gelsin bir an evvell..

ben de 13.00 de çıktım ofisten sonra bizimkiyle buluştuk.. hava da güzeldi..
güzel bir vapur yolculuğu ardından galatada bişiyler yedik.oradan ne zamandır gitmek istiyordum
Yere Batan Sarnıcına gittik..oradan çıktık Bayezit de bir medrese de çay ve nargile içtik..
normalde ikimizde sigara kullanmıyoruz ama atmosfer o kadar güzeldi ki özüm hadi biz de alalım dedi.

sonra biraz Sultanahmet yapıp oradan Kadıköy yine vakit geçirip ilerleyen saatlerde eve geldik..

dünde bu yorgunluğun üzerine bol bol dinlendim diyebilirim..

Eylücüğüm Günaydın,Maşallah Döktürmüşsün,artık yazma görevimi sana bırakıyorum:)

harika bi haftasonuymuş, ne güzel yerlere gitmişsiniz öyle tatlım
arkadaşımız önce Hatay'a, daha sonrasında Osmaniye'ye gidecek kısa dönem jandarma oldu

teşekkürler canım, senin nasıldı haftasonu

en çok iş yaptığım haftasonu olabilirdi, bu sabaha kadar devam etti ve çook yoruldum; ama hissetmiyorum kızlar sizlere cocostar pasta yapmanızı öneriyorum. bayılıyorum ya tadına, kurabiyesinin dağılışına, içinden çıkan hindistan cevizine bebişime yiyecekler yaptım, sürprizler hazırladım ve evi düzenledim iki gün boyunca

eylül ve ilkay hep böyle mutlu haftasonları geçirmenizi diliyorum sevdiklerinizle sevdiğiniz eylemlerle :)

harika bi haftasonuymuş, ne güzel yerlere gitmişsiniz öyle tatlım
arkadaşımız önce Hatay'a, daha sonrasında Osmaniye'ye gidecek kısa dönem jandarma oldu

sağolasın canım..

hayırlı olsun inşallahh Allah su gibi geçirsin zamanları,bekleyenleri çok hasret çekmeden..

kızlar bir de pakmayayla verilne tarif kitabından cevizli ekmek yaptım, iki tane küçültülmüş ekmeğim oldu tabir-i caizse. çok şekerler, hafif yaktım ama olsun ve çok lezzetli. ekmekle ilgilenen ve eym si olan souvvenir miydi? özellikle ona duyuruyorum, fotoğrafını fırsat bulursam koyarım, çektim, çok beğendim görünüşlerini

değmiştir yorgunluğuna canım ne güzel hep böyle heyecanlı kal sen tarif verirsen neden yapmayalım

değmiştir yorgunluğuna canım ne güzel hep böyle heyecanlı kal sen tarif verirsen neden yapmayalım

tarif defterimden yazabildiğimde aktarcam buraya, söz. hepinizin tatmasını istiyorum zira. çok farklı tarifler var nette. hepsi aynı tadı mı veriyor bilmiyorum. şunun güzelliğine baksanıza aynı böyle oluyor :)

Günaydın kızlar

elifcim ,kadercim nerelerdesiniz?? ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..

Geldim geldim
Cumartesi 13:00 te işten çıkıp anneme gittim
Eşim de sonrasında oraya geldi
Hep beraber şu malum şahsın düğününe gittik
Annemlerde bir abiyem vardı , onu almamız gerekiyordu dönüşte alırız dedik ( Bu Cumartesi görümcemin nişanında giymeyi düşünüyorum çünkü )
Eşim düğünde çok sıkıldı, damadı sevmediğinden sadece dansa kalktık zaten ikimizde oynamayı sevmiyoruz
Geç döndük evimize
Ben sadece gürültüden hoşlanmadığından sandım, o çocuğu ve diğerini vurmak isterdim dedi
Şok oldum nasıl konuşuyosun böyle dedim gerçekten vuramam herhalde ama gıcık oldum halay çekmeler önümüzden geçmeler ikisi de sana bakıyordu ondan sinir oldum, annenleri de erken kaldırmamak adına sıkıla sıkıla oturdum dedi
Pek duygularını açıkça söylemez, kısaca kıskanmış
Boşver sen onları dedim, ben seni seçtim ve evlendik çok şükür gerisi boş

Senin çok güzel geçmiş Eylülcüm gezmişsiniz ne güzel
Biz Pazar günü çok geç uyandık ve 1 yıldır daha hiç evlerine gidemediğimiz kayınvalidemin bi alt katındaki kardeşine ( eşimin dayısına ) ve yine onlara çok yakın oturan kayınvalidemin halasına uğrayıp sonunda turu tamamladık dedik

Son düzenleme:
Eylül ve İlkay:)mahallemizin en sosyal iki taz gelini oldunuz bu Hafta sonu:)

bizde hafat sonu gezdik ama yağmu feleğimizi şaşırttı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…