güzeldi tatlım .. cumartesi burdan 3'te çıkmama rağmen eve 6da gidebildim .. dışarda işlerim vardı .. bütün akşamı pinekleyerek geçirdikpazar günüde 1'den 4'e kadar seminerdeydim gelince bi temizlik ardından yine pinekledik gece 10 gibi arkadaşın yanına gittik, nerede askerlik yapacağı belli olacaktı birlikte öğrenmek istedik, ordanda saat 1 de geldik derken şuan uykuluyum ama haftasonumu dinlenerek geçirdiğim içinde mutluyum
sen neler yaptın eylül
günaydın hatunlar..
eysaihcim yine erkenci ve açılılışı yapmışsın
krizcim, gözünaydın olsun...
biryahcanya nın inşallah çok güzel bir başlangıcı olmuştur..hemşom istanbul da bu arada.
ilkaycım, c.tesi benden sonra gelmişsin..çiçeğin hayırlı olsunçok güzel görünüyorlar..
çilekcim,inşallah kolay bir pazar olmuştur..
koalacım ve ayşecim den ses çıkmıyor:44:huu huuu
elifcim ,kadercim nerelerdesiniz??ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..
veeee bir görünüp bir kaybolan souvvenırcımmm,
hayırlı haftalar hepinizee.....
Eylücüğüm Günaydın,Maşallah Döktürmüşsün,artık yazma görevimi sana bırakıyorum:)
desene yoğun koşturmaca ama güzel bir hafta sonu olmuş canım..
belli olmuş mu peki arkadaşınızın yeri? hayırlısı ile yapıp gelsin bir an evvell..
ben de 13.00 de çıktım ofisten sonra bizimkiyle buluştuk..hava da güzeldi..
güzel bir vapur yolculuğu ardından galatada bişiyler yedik.oradan ne zamandır gitmek istiyordum
Yere Batan Sarnıcına gittik..oradan çıktık Bayezit de bir medrese de çay ve nargile içtik..
normalde ikimizde sigara kullanmıyoruz ama atmosfer o kadar güzeldi ki özüm hadi biz de alalım dedi.
sonra biraz Sultanahmet yapıp oradan Kadıköy yine vakit geçirip ilerleyen saatlerde eve geldik..
dünde bu yorgunluğun üzerine bol bol dinlendim diyebilirim..
teşekkürler canım, senin nasıldı haftasonu
harika bi haftasonuymuş, ne güzel yerlere gitmişsiniz öyle tatlım
arkadaşımız önce Hatay'a, daha sonrasında Osmaniye'ye gidecek kısa dönem jandarma oldu
Evet Canım Ben evliyim,İzmirde Yaşıyorum,Çok çalışyorum,:)az yerim az uyurum:)çok gülerim:)sadece izmirde yaşadığını biliyorumamin canım amin. çok zor çoook. sen evliydin di mi?
eylül ve ilkay hep böyle mutlu haftasonları geçirmenizi diliyorumsevdiklerinizle sevdiğiniz eylemlerle :)
Evet Canım Ben evliyim,İzmirde Yaşıyorum,Çok çalışyorum,:)az yerim az uyurum:)çok gülerim:)
ve şipşak bir hatunsun anlaşılan canımm
çilekcim de izmir de
en çok iş yaptığım haftasonu olabilirdi, bu sabaha kadar devam etti ve çook yoruldum; ama hissetmiyorumkızlar sizlere cocostar pasta yapmanızı öneriyorum. bayılıyorum ya tadına, kurabiyesinin dağılışına, içinden çıkan hindistan cevizine bebişime yiyecekler yaptım, sürprizler hazırladım ve evi düzenledim iki gün boyunca
çilekcim de izmir de
kesinlikleaz uyumayı ben de becermek istiyorummmmm. sırlarınız nedir efendim
çilekcim de izmir de
yahuu bir dakkaa hatlar karşıştıı
krizcim sen misin izmir dekiisen ordaysan eysaih nerde...
ben kimim ne oluyor Allah aşkına
değmiştir yorgunluğuna canım ne güzelhep böyle heyecanlı kal sen tarif verirsen neden yapmayalım
elifcim ,kadercim nerelerdesiniz??ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?