2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bugün büyük ihtimal kimse giremeyecek kk e, pazartesi sabah için size mesaj bırakmak istiyorum . Şimdiden günaydınlar canlarım
İyiki varsınız sizi çok seviyorum

Hiihh hhooo ben bugün topicte nöbetçiyim yanılıyorsunn besttciiimmmmm

Günaydın Mahallemin akıllı ve zeki.çalışkan Gelinleri

Best sevindim eşşinle iyi olmana:)
Krizsavar:)şimdiden gözün aydın bugün yanlızlığın bitti:)

Bircan Nerdesin:)ne yaptın Kuzum merak ettik:)

çoook sağol eysaih, seni seviyorum tanımasam da

güüünaydın arkadaşlar bircan ı beklemeye başlayabiliriz artık, canımın içi geldi

lilyum kokulu odamdan herkese günaydınlar :80:
krizsavar gözün aydın canım

günaydın hatunlar..

eysaihcim yine erkenci ve açılılışı yapmışsın

krizcim, gözünaydın olsun...

biryahcanya nın inşallah çok güzel bir başlangıcı olmuştur..hemşom istanbul da bu arada.

ilkaycım, c.tesi benden sonra gelmişsin..çiçeğin hayırlı olsun çok güzel görünüyorlar..

çilekcim,inşallah kolay bir pazar olmuştur..

koalacım ve ayşecim den ses çıkmıyor:44:huu huuu

elifcim ,kadercim nerelerdesiniz?? ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..

veeee bir görünüp bir kaybolan souvvenırcımmm,

hayırlı haftalar hepinizee.....

günaydın eylül, teşekkürler

rica ederim canımm nasıldı hafta sonu?

güzeldi tatlım .. cumartesi burdan 3'te çıkmama rağmen eve 6da gidebildim .. dışarda işlerim vardı .. bütün akşamı pinekleyerek geçirdik pazar günüde 1'den 4'e kadar seminerdeydim gelince bi temizlik ardından yine pinekledik gece 10 gibi arkadaşın yanına gittik, nerede askerlik yapacağı belli olacaktı birlikte öğrenmek istedik, ordanda saat 1 de geldik derken şuan uykuluyum ama haftasonumu dinlenerek geçirdiğim içinde mutluyum

sen neler yaptın eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…