2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

teşekkürler tatlım odam mis gibi lilyum kokuyor

çok sevindim gerçekten senin adına , ben bugün biraz geç kaldım kimsecikler kalmamış ben gelene kadar. sende işten çıkacaksın anladığım kadarı ile

Son düzenleme:
çok sevindim gerçekten senin adına , ben bugün biraz geç kaldım kimsecikler kalmamış ben gelene kadar. sende işten çıkacaksın anladığım kadarı ile

bugün pek kimse olmuyor zaten tatlım, kızların geneli cumartesi çalışmıyor .. bende en erken 3 te çıkabiliyorum ama çoğu zaman son dakika golü yiyorum 5'e 6'a kadar kalmak zorunda oluyorum

bugün pek kimse olmuyor zaten tatlım, kızların geneli cumartesi çalışmıyor .. bende en erken 3 te çıkabiliyorum ama çoğu zaman son dakika golü yiyorum 5'e 6'a kadar kalmak zorunda oluyorum

O zaman umarım bugün uzamaz da erken çıkarsın işten canımcım ben şanslıyım o zaman çalışmıyorum bu sene, yüksek lisansa başladım 2 gün dersim var onun haricinde hep boşum vala baya canımda sıkılıyor bu duruma

üniversitede mi kalmak istiyorsun yani öğretim görevlisi mi olacaksın? yoksa yüksek lisanstan sonra dışarıda mı çalışacaksın canım? bazen keşke evde olsam diyorum .. uzun süre evde olmaya da dayanamayacağımı biliyorum .. yine de akşam eve girdiğimde resmen evimi özlediğimi hissediyorum :26:

Poff nee güzel yaa..Var ya ben de bazen diyorum kii çalışmasam keşke..ama yaşam şartları geleceği düşünme vs. vazgeçiyorum hemen.

canımm seninde gözün aydın nasıl başarıdn bakalım ??

Valla nasıl başardım anlatayım; facebook yetkililerine şikayette bulundum incelemeye aldıklarına dair mail attılar ertesi gün de açtılar..şifre değiştirdim vs. şu an güvende ama tedirginim.

öğretim görevlisi olmak amacım ama yolum biraz uzun doktora var , kadro açık bulmak kabul edilmek var bakalım hayırlısı hakkımda diyorum. çok sıkılıyorsun sizler olmasanız zaten baya bunalırdım gerçekten.

Aklımızda bulunsunda başımıza gelirse bizde senin gibi yaparız artık sağol şekercim

peki yüksek lisans yaparken çalışma fırsatın yok mu :44: tabi evde olmak bir yere kadar güzel .. sonra sıkılırım heralde .. öğrenciyken yaz tatillerinde olduğu gibi

peki yüksek lisans yaparken çalışma fırsatın yok mu :44: tabi evde olmak bir yere kadar güzel .. sonra sıkılırım heralde .. öğrenciyken yaz tatillerinde olduğu gibi

ya küçük bir şehirde yaşıyorum ben o nedenle pek iş imkanı yok burada ama tez döneminde ücretli öğretmenlik yapmayı düşünüyorum

ya küçük bir şehirde yaşıyorum ben o nedenle pek iş imkanı yok burada ama tez döneminde ücretli öğretmenlik yapmayı düşünüyorum

sen istanbulda değilmiydin tatlım :26: evet tez döneminde çalışabilirsin

saat 3 oldu .. ben başıma bi iş gelmeden kaçayım kızlar pazartesi görüşürüz :79:

bugün büyük ihtimal kimse giremeyecek kk e, pazartesi sabah için size mesaj bırakmak istiyorum . Şimdiden günaydınlar canlarım
İyiki varsınız sizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…