• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bugün büyük ihtimal kimse giremeyecek kk e, pazartesi sabah için size mesaj bırakmak istiyorum . Şimdiden günaydınlar canlarım
İyiki varsınız sizi çok seviyorum:9::9::9::9:

Hiihh hhooo ben bugün topicte nöbetçiyim yanılıyorsunn besttciiimmmmm :27::27:

Günaydın Mahallemin akıllı ve zeki.çalışkan Gelinleri

Best sevindim eşşinle iyi olmana:)
Krizsavar:)şimdiden gözün aydın bugün yanlızlığın bitti:)

Bircan Nerdesin:)ne yaptın Kuzum merak ettik:)

çoook sağol eysaih, seni seviyorum tanımasam da:16:

güüünaydın arkadaşlar :55: bircan ı beklemeye başlayabiliriz artık, canımın içi geldi :16:

güüünaydın arkadaşlar :55: bircan ı beklemeye başlayabiliriz artık, canımın içi geldi :16:[/QU

Aşk olsun nasıl tanımyorusn canım:)

Gerçekten Gözünaydın,Allah Kimseyi Yanlzı bırakmasın

güüünaydın arkadaşlar :55: bircan ı beklemeye başlayabiliriz artık, canımın içi geldi :16:[/QU

Aşk olsun nasıl tanımyorusn canım:)

Gerçekten Gözünaydın,Allah Kimseyi Yanlzı bırakmasın

sadece izmirde yaşadığını biliyorum :17: amin canım amin. çok zor çoook. sen evliydin di mi?

lilyum kokulu odamdan herkese günaydınlar :80: :16:
krizsavar gözün aydın canım :31:

günaydın hatunlar..:16:

eysaihcim yine erkenci ve açılılışı yapmışsın:29:

krizcim, gözünaydın olsun...:34:

biryahcanya nın inşallah çok güzel bir başlangıcı olmuştur..hemşom istanbul da bu arada.:31:

ilkaycım, c.tesi benden sonra gelmişsin..çiçeğin hayırlı olsun:16::16: çok güzel görünüyorlar..:nazar:

çilekcim,inşallah kolay bir pazar olmuştur..:29:

koalacım ve ayşecim den ses çıkmıyor:44:huu huuu

elifcim ,kadercim nerelerdesiniz??:3: ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..:10:

veeee bir görünüp bir kaybolan souvvenırcımmm,:34:

hayırlı haftalar hepinizee.....:16::16::16:

günaydın hatunlar..:16:

eysaihcim yine erkenci ve açılılışı yapmışsın:29:

krizcim, gözünaydın olsun...:34:

biryahcanya nın inşallah çok güzel bir başlangıcı olmuştur..hemşom istanbul da bu arada.:31:

ilkaycım, c.tesi benden sonra gelmişsin..çiçeğin hayırlı olsun:16::16: çok güzel görünüyorlar..:nazar:

çilekcim,inşallah kolay bir pazar olmuştur..:29:

koalacım ve ayşecim den ses çıkmıyor:44:huu huuu

elifcim ,kadercim nerelerdesiniz??:3: ben de trafiğe takıldım ve ancak gelebildim..:10:

veeee bir görünüp bir kaybolan souvvenırcımmm,:34:

hayırlı haftalar hepinizee.....:16::16::16:

günaydın eylül, teşekkürler :16:

rica ederim canımm:17: nasıldı hafta sonu?:31:

güzeldi tatlım .. cumartesi burdan 3'te çıkmama rağmen eve 6da gidebildim .. dışarda işlerim vardı .. bütün akşamı pinekleyerek geçirdik :9: pazar günüde 1'den 4'e kadar seminerdeydim gelince bi temizlik ardından yine pinekledik :9: gece 10 gibi arkadaşın yanına gittik, nerede askerlik yapacağı belli olacaktı birlikte öğrenmek istedik, ordanda saat 1 de geldik derken şuan uykuluyum ama haftasonumu dinlenerek geçirdiğim içinde mutluyum :9:

sen neler yaptın eylül :31:

Back
X