- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ayşenur bende burdayım tatlım .. görüşmem vardı bi saat .. az önce gitti.. hemen buraya geldim ama kimseler kalmamış
ben de bundan sonra pek sık giremeyebilirim. birimimi değiştirdiler. bi nevi terfi oldu. daha sıkı çalışacağım ilerki haftalarda. sanırım 1 hafta sonra geçeceğim oraya canım
terfi mi, hayırlı olsun tatlım kutlayalım
olsun sen kaçar gelirsineğitime gideceğim dedin ne eğitimi bu :26: bizde de sürekli eğitimler olur da merak ettim canım :26:
bankacılık eğitimi canım. bankada işe başlayan herkese veriliyor. 4 ay oldu benim başlayalı, henüz gitmemiştim. hiç aklımda yokken bankacı oldum resmen
memnunsan sorun yoksen tam 6 da mı çıkıyorsun canım
olmaz mı tabikide var hoşgeldin , taze gelinlerden misin sende?
sana katılıyorum .. herkes birbirinin görmeden yardımcı olmaya çalışıyor .. acı tatlı bir sürü paylaşımımız var
evet şekerim tam 6'da çıkıyorumm.sen?
kızlar nazar değdirdim kendimeeeeeehaftasonu eğitim varmış ya 2 gün hem deeee misafirliğe gidicektim ben
ay bu çok güzelmişş,, aslında benim eşimde bayılır böyle şeylere... ilginç farklı şeyleri sever... :)) 5. ay dönümümüz için bende böyle birşey mi düşünsem acaba..
yarın ben gelemem sanırım, çok yoğun bir gün beni bekliyor
ben de bundan sonra pek sık giremeyebilirim. birimimi değiştirdiler. bi nevi terfi oldu. daha sıkı çalışacağım ilerki haftalarda. sanırım 1 hafta sonra geçeceğim oraya canım
ben çıkıyorum kızlar unutmazsam inşallh yarın evimizin resimlerini nişan resimlerimi laptoptan alıp yüklerim...Hepiniz kendinize cici davranın,koala inşllh sennde herşey gönlünce olur güzel bir akşam geçirirsiniz ...
çok sağol canım duaların dileklerin için
dilerim ii geçer akşam... heyecanlıyım, her kavgadan tartışmadan sonra görüşeceğimizde byle olurdum zaten...
bircan geç geliyorsun konuya ama hepsini okuyorsun
çok sağol canım duaların dileklerin için
dilerim ii geçer akşam... heyecanlıyım, her kavgadan tartışmadan sonra görüşeceğimizde byle olurdum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?