• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bizim işyerinde herşey engelli, açılmıyor bu yüzden

Çiçek sepeti tarzı bi site sanırım

Bu kişiye özel deri cüzdan setini de çiçek sepetinden sipariş ettim zaten

Ama ne bileyim eşim biraz çiçek böcek sevmez.. Meyve sepeti belki..

iyi ki bu site engelli değil :nazar::9: meyve sepeti veya kek sepeti .. çok tatlı görünüyorlar yaa :16:

bizdede filtre vardı hiçbişeye girmiyordu komik olan bizim sürekli takip ettiğiimiz pmuma falanda girmeyince bizim pclerden filtre kalktı...Dolayısıyla istediğim herşeye gryom youtube falan:9::9::9:

canım çok teşekkür ederim eylülde yazmış hangisini yapsam ki :44: sen ne güzel uğraşıyorsun öyle, ben evlenmeden önce sadece annemin yaptığı yemeği karıştırırdım en fazla :9: et çorbanı denemedim daha :17: fırsatım olduğunda deneyeceğim tatlım ..

rica ederiimmm canım bnmm...Ama etli çorbayı yapana kadar sana tarif yok dermişim:19::19: bn çok meraklıyımdr ve çok severim mutfağı:9::9:

mutafağa girdiğim zaman yemek yapmak çok keyifli benim için..:31:
şimdi ne vaktim var ne de isteiğim açıkçası...hani önüme geliyor bir şekilde..ama
pazar günleri evdeysem bana ait oluyor yemek fasılları..:31: başka yemeklerde paylaşırız..ne demek:29:

mutafağa girdiğim zaman yemek yapmak çok keyifli benim için..:31:
şimdi ne vaktim var ne de isteiğim açıkçası...hani önüme geliyor bir şekilde..ama
pazar günleri evdeysem bana ait oluyor yemek fasılları..:31: başka yemeklerde paylaşırız..ne demek:29:

ayyyyyyyy ben bayılıyorum wallaaaaaa....Sizden öğrenip deneyeceğim hep..Kendime birde yemek kitabı oluşturacağım laf aramızda bnm iş arkadaşlarım aşırı hamarat onlardanda öğreneceğim çok şey var

ay bu çok güzelmişş,, aslında benim eşimde bayılır böyle şeylere... ilginç farklı şeyleri sever... :)) 5. ay dönümümüz için bende böyle birşey mi düşünsem acaba..

Yine vaaay ne hatunlar var demeden geçemeyeceğim :1: 5.ay dönümü mü ...

iyi ki bu site engelli değil :nazar::9: meyve sepeti veya kek sepeti .. çok tatlı görünüyorlar yaa :16:

Bilmiyorum ya.. İşyerleirmiz birbirine bağlı firmalar.. Yani hepsi beni tanıyor, biraz utanırım.. Eşiminde hoşuna gider mi bilmiyorum :17:

Yine vaaay ne hatunlar var demeden geçemeyeceğim :1: 5.ay dönümü mü ...

Bilmiyorum ya.. İşyerleirmiz birbirine bağlı firmalar.. Yani hepsi beni tanıyor, biraz utanırım.. Eşiminde hoşuna gider mi bilmiyorum :17:

Ay canım ben ilk ayı kutlamayıp acaba 5. ayı kutlasak mı diye düşünen ilginç bir kişiliğim:9: nebilim bir değişiklik olsun diye düşündüm, hemde haftasonuna geliyor o yüzden...:9:

buldum baktım sonunda gayet ferah bir ev allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin.....Köşe takımına bayıldım tatlım bu arada

Amin çok sağol cümlemizi.. :16:Küçük ama bize yetiyor.. Köşe takımı bellonadan, başka beğenmiştik ama daha kaba birşeydi bizim odamıza olmadı bunu aldık yine aynı yerden.. Memnunum..

Amin çok sağol cümlemizi.. :16:Küçük ama bize yetiyor.. Köşe takımı bellonadan, başka beğenmiştik ama daha kaba birşeydi bizim odamıza olmadı bunu aldık yine aynı yerden.. Memnunum..

amin bizde kısmet olursa böyle köşe alacağız salona köse takımı karşısında duvarda lcd önünde konsol ve masa salonumuz bu kadar olsun istiyoruz bir tarafı boydan boya cam zaten terasa açılıyo denizi görüyo güzel olur inşallah yaaaaaaa:44::44::44:

amin bizde kısmet olursa böyle köşe alacağız salona köse takımı karşısında duvarda lcd önünde konsol ve masa salonumuz bu kadar olsun istiyoruz bir tarafı boydan boya cam zaten terasa açılıyo denizi görüyo güzel olur inşallah yaaaaaaa:44::44::44:

Bende sadelikten yanayım bir de evimde küçük olunca herşeyi komple almadım , masamın yanına bir vitrin aldım o kadar.. Zaten yeterli de şu an..

En büyük alanımız bahçede kapattırdığımız yer :1:

ben çıkıyorum kızlar unutmazsam inşallh yarın evimizin resimlerini nişan resimlerimi laptoptan alıp yüklerim...Hepiniz kendinize cici davranın,koala inşllh sennde herşey gönlünce olur güzel bir akşam geçirirsiniz ...

Back
X