cevap veriyorum çünkü yanımdayken yüz mimiklerini elimi tutuşundaki sıcaklığı herşeyi direk hissediyorum..Mesela geçen gelişinde asansöre bindik kapı kapanır kapanmaz hemen alnımdan öptü şaşırdım ve çok mutlu oldum..Hayırdır dedim içimden geldi dedi yada trafikte bazen ışıkta durunca sarılması elimi tutmsı falan....BUNLARIN HİÇBİRİNİ TELEFONDA YAŞATAMAZ Kİ HELE BİRDE BNMKİ EDEBİYT YOKSUNU AĞZI HİİİÇÇÇ LAF YAPAMAZ Kİİ.....
Dimi ? Yıl dönümü pastasız olmaz... Hiç aklıma gelmemişti sağol..
Güzel pasta yaparım ama ne ara yapacağım , çakar yani durumu.. En iyisi hazır alayım diyeceğim onu da görür, çünkü aynı sokakta çalıştığımızdan beraber eve dönüyoruz... Ve sanırsam zaten dışarı çıkarız o akşam, yani unutmazsa ayarlar diye biliyorum..
Hediye aldım.. ( Kişiye özel cüzdan, anahtarlık, katvizitlik seti.. Cüzdana ihtiyacı vardı dabende adını yazdırdım.. ) Saklıyorum şimdilik, tarihi bekliyorum..
Ama balon fikrini tuttumben çoook severim öyle şeyler
Kader bencede o gün dışarı çıkın , hem evde uğraşırsan yorulursun , dışarda kutlarsın , eve gelince de kutlamaya devam edersinizben eşimi özledimmmm
hoop hani nerde, at yakalayayım[/Q
kuzu ben şöyle yaparım önce domatesleri sıcak suda çatlatıp kabuğunu soyar ve rondodan geçiririm...Sonra tencereye yağ Çok minik soğan,'diş sarımsak kavururum iice ama bazen sivri biberde koyuyorum ruh halime göre değişiyor...Sonra kavrulan malz.üzerine rondodaki domatesleri döker tuzunu koyar birazcık şeker atarım.(domatesin asidini alsın sonrasında rahatsız etmesin diye)...o öyle kaynarken kenarda kepekli unu 2 kaşık koyar su ile özdeşleştirip sonra kaynayan domateslerin içine atıp birlikte kaynatırım...İstersen rengine göre ayrıca kenarda biber salçasınıda açar dökerim kaynar en son kaşarla servis....Bu benim değiştire değiştire elde ettiğim bir tarif en son en güzeli bunda oldusen benm et çorbamı denedin mi bakayım:44::44:
Kader bencede o gün dışarı çıkın , hem evde uğraşırsan yorulursun , dışarda kutlarsın , eve gelince de kutlamaya devam edersinizben eşimi özledimmmm
hoop hani nerde, at yakalayayım[/QUOTE
bir tane havuçu ister halka halka kes ister rendele..
biraz yağda kavur ve peşine maydonozun SAPLARını koy..onları da kavur..
renkleri çıksın hafif..sonra biraz un ilave et..onu da kokusu çıkana dek kavur..sonra 5-6 adet ( koyuluklarına göre )
domates rendesi koy ve kavur..rengin biraz baskın olmasını istersen domates salçası ilave edebilirsin..ve tuz - suyunu ayarlayıp altını biraz kısarak
kaynat..ve kaynamadan önce bir yaprak defne yaprağı ilave etmeyi unutma..kaynayıp özdeşleşince de mikserden geçir..( defne yaprağını al öncelikle ).
sonra su kıvamını ayarlarsın..az ise kaynar su ilave edebilirsin..tekrar ocağa alıp altını kısarak kaynatmaya bırak..varsa şayet azar azar krema yok ise bir çay bardağı
kadar süt ilave et..kesilmemesi için azar azar ama..bir taşım kaynarsa kafi..kaşar peyniri yada kızarmış küçük ekmeklerle servis et..aifyet olsun..
o zaman iş yerine bonnyfood gönderebilirsin canımkişiye özel hediyeler çok hoş oluyor iyi fikir düğünde çekildiğiniz bir fotoğrafı ve en son çekildiğiniz bi fotoğrafı bastırıp ikili çerçeveye koyabilirsin .. 1 yılda değişmiş misiniz, ne kadar değişmişsiniz görürsünüz
Canım ancak sana yazabildim kusura bakmayasın, Elif'cim.
Mesajı tasarlamak zor oldu da biraz...
Tek tek sitesinden bakarak yazdım ondan... Sende mutlaka göz gezdir.
Bodozlama oldu kızlar, fakat tupperlarımı takas edecek bir yer buldum.
Biri özel msj atmıştı, valla insanlar baya yardım sever burada...
O yüzden sizleri ve KK'yı seviyorum...
amanda aman eşini mi özledin sen
hoop hani nerde, at yakalayayım[/Q
kuzu ben şöyle yaparım önce domatesleri sıcak suda çatlatıp kabuğunu soyar ve rondodan geçiririm...Sonra tencereye yağ Çok minik soğan,'diş sarımsak kavururum iice ama bazen sivri biberde koyuyorum ruh halime göre değişiyor...Sonra kavrulan malz.üzerine rondodaki domatesleri döker tuzunu koyar birazcık şeker atarım.(domatesin asidini alsın sonrasında rahatsız etmesin diye)...o öyle kaynarken kenarda kepekli unu 2 kaşık koyar su ile özdeşleştirip sonra kaynayan domateslerin içine atıp birlikte kaynatırım...İstersen rengine göre ayrıca kenarda biber salçasınıda açar dökerim kaynar en son kaşarla servis....Bu benim değiştire değiştire elde ettiğim bir tarif en son en güzeli bunda oldusen benm et çorbamı denedin mi bakayım:44::44:
canım çok teşekkür ederim eylülde yazmış hangisini yapsam ki :44: sen ne güzel uğraşıyorsun öyle, ben evlenmeden önce sadece annemin yaptığı yemeği karıştırırdım en fazlaet çorbanı denemedim daha fırsatım olduğunda deneyeceğim tatlım ..
hoop hani nerde, at yakalayayım[/QUOTE
bir tane havuçu ister halka halka kes ister rendele..
biraz yağda kavur ve peşine maydonozun SAPLARını koy..onları da kavur..
renkleri çıksın hafif..sonra biraz un ilave et..onu da kokusu çıkana dek kavur..sonra 5-6 adet ( koyuluklarına göre )
domates rendesi koy ve kavur..rengin biraz baskın olmasını istersen domates salçası ilave edebilirsin..ve tuz - suyunu ayarlayıp altını biraz kısarak
kaynat..ve kaynamadan önce bir yaprak defne yaprağı ilave etmeyi unutma..kaynayıp özdeşleşince de mikserden geçir..( defne yaprağını al öncelikle ).
sonra su kıvamını ayarlarsın..az ise kaynar su ilave edebilirsin..tekrar ocağa alıp altını kısarak kaynatmaya bırak..varsa şayet azar azar krema yok ise bir çay bardağı
kadar süt ilave et..kesilmemesi için azar azar ama..bir taşım kaynarsa kafi..kaşar peyniri yada kızarmış küçük ekmeklerle servis et..aifyet olsun..
defne yaprağı yok bizde, ama önemli galiba bu çorbada :44: oktay ustanın sitesinde de defne yaprağını yazmış malzemelerekremam yok ama süt var .. yapayım bu ikisinden birini teşekkürler kızlar
O ne ki
Evet resim ve kalpli not kağıtları da eklemeyi düşünüyorum hediyeme
canım çok teşekkür ederim eylülde yazmış hangisini yapsam ki :44: sen ne güzel uğraşıyorsun öyle, ben evlenmeden önce sadece annemin yaptığı yemeği karıştırırdım en fazlaet çorbanı denemedim daha fırsatım olduğunda deneyeceğim tatlım ..
defne yaprağı yok bizde, ama önemli galiba bu çorbada :44: oktay ustanın sitesinde de defne yaprağını yazmış malzemelerekremam yok ama süt var .. yapayım bu ikisinden birini teşekkürler kızlar
defne yaprağı özellike balık yemeklerinde olmazsa olmaz canım...bu çorba için bir tercih sebebi..
farklı baharatlar da olabilir..ben tam bir baharat tutkunuyum..
rica ederiimmm canım bnmm...Ama etli çorbayı yapana kadar sana tarif yok dermişimbn çok meraklıyımdr ve çok severim mutfağı
link vermesem iyi olur tatlım, google' a bonnyfood yazarsan bulabilirsin
defne yaprağı özellike balık yemeklerinde olmazsa olmaz canım...bu çorba için bir tercih sebebi..
farklı baharatlar da olabilir..ben tam bir baharat tutkunuyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?