- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Koalacım tebrik ediyorum canım! böyle mutluluk sahnelerine bayılıyoruuuummmmmçok sevindim gerçektenn ne tatlısınız ya, bak kocan da üzülmüş demek ki peşinde kedi gibi dolanmış demek ki tepki vermek gerekiyor o senin duruşunu farketti, gördün müü
aynen de öyle.. çok iyi oldu. iyi ki de gidip peşinde dolanmadım yine.
bi de eve gelip de onu uyandırmadığımı fln görünce de bozuldu baya.
olsun soğuk durdum ii oldu.
bana dedi ki niye ağladın, üzüldüm fln dedim. neye dedi,sence dedim.
işte keşke kavga etmeseydik diye olabilir, pişman olmuş olabilirsin (onunla oldduğuma), hep böyle mi olacak diye düşünmüş olabilirsin fln dedi... niye evlendim diye pişman olduğum için ağladığmdan korkmuş deli midir nedir
aynen de öyle.. çok iyi oldu. iyi ki de gidip peşinde dolanmadım yine.
bi de eve gelip de onu uyandırmadığımı fln görünce de bozuldu baya.
olsun soğuk durdum ii oldu.
bana dedi ki niye ağladın, üzüldüm fln dedim. neye dedi,sence dedim.
işte keşke kavga etmeseydik diye olabilir, pişman olmuş olabilirsin (onunla oldduğuma), hep böyle mi olacak diye düşünmüş olabilirsin fln dedi... niye evlendim diye pişman olduğum için ağladığmdan korkmuş deli midir nedir
Günaydın kızlar, neler kaynatıyorsunuz bakalım?
Eşimle sabah barıştık... baktım böle somurt somurt nereye kadar dimi..
Öncelikle günaydın şeker...
Evet bu erkekler deli malesef, benim eşimde bana bi sefer "biliyorum memnun değilsin zaten benden" falan demişti.
Bi enteresanlar vesselam... akıllarından ne geçiyor bir anlasak...
bir mutluluk hikayesi dahaaaharikasınız kızlarr! ben de dün gece kocamla tartışabilecekken başkaları için huzurumu bozmamaya karar vererek güzelce derdimi anlattıktan sonra sustum ve cok güzel bi akşamımız olduu
erkeklerin hepsi aynı yaa, benim kocam da onu bırakacağımı falan düşünüyor nedenseher tartışmada aynı muhabbetler
kuzu korku bir erkekte olmalı ya kaybedersem diye...Garantide hissetmemeli bence...Seni üzmekten kırmaktan korkmalı nasılsa üzsemde barışır o bana böyle yapmaz falan gibi garantileri olmamalı erkeklerin...Belkide evlendiğine pişman olduğunu düşünmesi onu silkelemiştir ne yapıyorum ben diye düşündürmüştür...Bırak öyle bilsin..Belki çok klişe ama bu her ikili ilişkide böyle kaçan kovalanıyor arkadaş ötesi yok.....
hepinize günaydın kızlar , koalacım ne çok sevindim bilemezsinn,,, bazen kavgaları, tartışmaları sırf bu barışma sahneleri olduğu için seviyorum ben ya:)) rabbim mutluluğunuzu bozmasın..
Souvvenir kv'ne hayram kaldım! şaka gibi bir insanmış. tabii ki de eşin seni haklı bulmuştur yani. gerçi bulmasa da şaşırmam yani artık. bi arakdaşım vardı, kv'si çok küfür ediyordu, torunlarına ffalan, o da kocasına rahatsızlığını beyan etmişti de, sen ondan daha mı iyi bileceksin demişti adam cevap olarak. yani böyle ök.zler de var
Günaydın kızlar, neler kaynatıyorsunuz bakalım?
Eşimle sabah barıştık... baktım böle somurt somurt nereye kadar dimi..
kuzu sende mi küsmüştün:44::44:sevindim barışmanıza tatlım
Çok haklısın canım... Sanırım sen iş başı yaptın :)
Allah kolaylık versin, döndüğünde sohbet ederiz...
Aman yarabbimmm... Allah korusun öylesinden.
Haklısın canım, benim çok şükredecek noktam var orası muhakkak.
Ama benim eşim çabuk unutuyor, ailesine karşı biraz zaafı var, gerçi yeni evliyiz.
Belki zamanla aşılır bu diyorum, inşallah aşılır.
Zamanında çok sorunlar çok sıkıntılar yaşadık, o günleri hemen unuttu mesela.
Ben kayınvalidemden işittiğim lafların toplamını, ömrümde duymadım kimseden.
Ama ne yapacaksın, sineye çekmekten başka bir çözümü yok bir noktada.
Ben insanlarla tartışmaktan çabuk yorulan bir insanım, sevmiyorum tartışmayı.
Ya ipleri tamamen koparırım, ya da dayanabildiğim süre içerisinde "hı hı" der geçerim.
Pek oralı olmam, o yüzden çoğu kimse beni gamsız olarak algılar, fakat gel sen onu içime sor.
İyi bir şey gamsız görünmek, ama bir noktada umursamaz sanılmak hoş olmuyor...
Varsın söylesin, ben onu kırıcı birşey yapmadım yapmam da inşallah, ama yapılanı da unutmam.
Günü gelir lafımı da söylemekten çekinmem, böyle olmak gerek biraz, belki kıymet bilirler...
evet yapmıştım 7 ilinde değerlerini analiz edip yeni revizelerini yaptım bir ilde sıkıntı var onada müdürü aradım gelmemiş daha onu bekliyom canım..Artık ancak öğleden sonra yzısını yazar tabloları hazırlar gönderirim öğlene kadar sizinleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?