2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aynen de öyle.. çok iyi oldu. iyi ki de gidip peşinde dolanmadım yine.
bi de eve gelip de onu uyandırmadığımı fln görünce de bozuldu baya.
olsun soğuk durdum ii oldu.
bana dedi ki niye ağladın, üzüldüm fln dedim. neye dedi,sence dedim.
işte keşke kavga etmeseydik diye olabilir, pişman olmuş olabilirsin (onunla oldduğuma), hep böyle mi olacak diye düşünmüş olabilirsin fln dedi... niye evlendim diye pişman olduğum için ağladığmdan korkmuş deli midir nedir

kuzu korku bir erkekte olmalı ya kaybedersem diye...Garantide hissetmemeli bence...Seni üzmekten kırmaktan korkmalı nasılsa üzsemde barışır o bana böyle yapmaz falan gibi garantileri olmamalı erkeklerin...Belkide evlendiğine pişman olduğunu düşünmesi onu silkelemiştir ne yapıyorum ben diye düşündürmüştür...Bırak öyle bilsin..Belki çok klişe ama bu her ikili ilişkide böyle kaçan kovalanıyor arkadaş ötesi yok.....

hepinize günaydın kızlar , koalacım ne çok sevindim bilemezsinn,,, bazen kavgaları, tartışmaları sırf bu barışma sahneleri olduğu için seviyorum ben ya:)) rabbim mutluluğunuzu bozmasın..

ayşenurcum tebrikler terfi etmişsin, başarıların devamını dilerim

elif sende de heyecan had safhada di mi,, seni böyle görünce eski günlere dönmeyi istedim bi an, o anların tadı bambaşkaydı ama şimdikilerde apayrı
tabii

Günaydın kızlar, neler kaynatıyorsunuz bakalım?

Eşimle sabah barıştık... baktım böle somurt somurt nereye kadar dimi..

Öncelikle günaydın şeker...

Evet bu erkekler deli malesef, benim eşimde bana bi sefer "biliyorum memnun değilsin zaten benden" falan demişti.
Bi enteresanlar vesselam... akıllarından ne geçiyor bir anlasak...

Günaydın kızlar, neler kaynatıyorsunuz bakalım?

Eşimle sabah barıştık... baktım böle somurt somurt nereye kadar dimi..

bir mutluluk hikayesi dahaaa harikasınız kızlarr! ben de dün gece kocamla tartışabilecekken başkaları için huzurumu bozmamaya karar vererek güzelce derdimi anlattıktan sonra sustum ve cok güzel bi akşamımız olduu

Öncelikle günaydın şeker...

Evet bu erkekler deli malesef, benim eşimde bana bi sefer "biliyorum memnun değilsin zaten benden" falan demişti.
Bi enteresanlar vesselam... akıllarından ne geçiyor bir anlasak...

erkeklerin hepsi aynı yaa, benim kocam da onu bırakacağımı falan düşünüyor nedense her tartışmada aynı muhabbetler

Harika...
Senin adına çok sevindim canım...

Biz daha problemlerimizi toparlayamadık...
Ama geçen gün canımı sıkan bir olay oldu, sabah eşimle paylaştım.
Neyseki benim yanımda oldu... Sanırım bir tatsızlık yaşamak daha istemedi...

Kayınvalideme gittiğim Salı akşamı, eve dönerken yolda bir adam elini kalçama sürttü.
Adamın elini kıracaktım, sinirlerim bozuldu ama ağız dalaşına girmedim. Ne olduğu belirsiz herifin biriydi...
Herneyse, kayınvalidemde sohbet ederken yol nasıl alışabildin mi gibisinden sordu, bende olanı anlattım.
Alışıyorum ama arada böyle şeylerde oluyor, ahlaksız insan çok dedim.

Kayınvalidemin bana demiş olduğu laf çok ağrıma gitti "dişi köpek kuyruğunu sallamazsa bişi olmaz, sen önüne bakacaksın kafan önde gideceksin"
Şoka girdim resmen, eşime anlattım...

Ya kızlar bu nasıl bir zihniyet, ben artık onların soy adını taşıyorum bu ne demektir ya...
Neyse, kafamda büyütmeden eşime anlattığım iyi oldu, bilsin en azından...

erkeklerin hepsi aynı yaa, benim kocam da onu bırakacağımı falan düşünüyor nedense her tartışmada aynı muhabbetler

Evet evet her erkek aynı, ya bırakıp gidersin düşüncesi, ya da yetersizlik kompleksi.
Mutsuz olduğunu hissettiği an, abartılacak derecede kendisinde arıyor, ama doğru noktalarda aramıyorlar o ayrı.
Aman, böyle bilsinler boşver, bir noktada iyi birşey, onlara frenleme sistemi görevi yapıyor işte.

Çok haklısın canım... Sanırım sen iş başı yaptın :)
Allah kolaylık versin, döndüğünde sohbet ederiz...

Souvvenir kv'ne hayram kaldım! şaka gibi bir insanmış. tabii ki de eşin seni haklı bulmuştur yani. gerçi bulmasa da şaşırmam yani artık. bi arakdaşım vardı, kv'si çok küfür ediyordu, torunlarına ffalan, o da kocasına rahatsızlığını beyan etmişti de, sen ondan daha mı iyi bileceksin demişti adam cevap olarak. yani böyle ök.zler de var

hepinize günaydın kızlar , koalacım ne çok sevindim bilemezsinn,,, bazen kavgaları, tartışmaları sırf bu barışma sahneleri olduğu için seviyorum ben ya:)) rabbim mutluluğunuzu bozmasın..

Küçük teyzem de aynı şeyi derdi "yeri gelecek çok kavga edeceksiniz ama kavganın tadı bile bir başka, çünkü sonrasında barışma olunca muhteşem oluyor, herşeyin tadını çıkartmaya bak, iyinin de kötününde, hep kötü gitmez her daimde iyi gitmez" demişti, kulakları çınlasın... Çok severim teyzemi, özledim valla...

Aman yarabbimmm... Allah korusun öylesinden.
Haklısın canım, benim çok şükredecek noktam var orası muhakkak.
Ama benim eşim çabuk unutuyor, ailesine karşı biraz zaafı var, gerçi yeni evliyiz.
Belki zamanla aşılır bu diyorum, inşallah aşılır.

Zamanında çok sorunlar çok sıkıntılar yaşadık, o günleri hemen unuttu mesela.
Ben kayınvalidemden işittiğim lafların toplamını, ömrümde duymadım kimseden.
Ama ne yapacaksın, sineye çekmekten başka bir çözümü yok bir noktada.

Ben insanlarla tartışmaktan çabuk yorulan bir insanım, sevmiyorum tartışmayı.
Ya ipleri tamamen koparırım, ya da dayanabildiğim süre içerisinde "hı hı" der geçerim.
Pek oralı olmam, o yüzden çoğu kimse beni gamsız olarak algılar, fakat gel sen onu içime sor.
İyi bir şey gamsız görünmek, ama bir noktada umursamaz sanılmak hoş olmuyor...

Varsın söylesin, ben onu kırıcı birşey yapmadım yapmam da inşallah, ama yapılanı da unutmam.
Günü gelir lafımı da söylemekten çekinmem, böyle olmak gerek biraz, belki kıymet bilirler...

kuzu sende mi küsmüştün:44::44:sevindim barışmanıza tatlım

3 gün küs gezdik canım...
Bir de işin kötüsü Çarşamba akşamı eltime, dün akşam anneme yemeğe davetliydik.
Ben insan içinde belli etmem, ama eşim bakışları ile biraz çaktırabiliyor durumu.
Neyseki çok anlamadı kimse, misafire gittiğimiz yerde sohbet ediyoruz (gerekmedikce konuşmuyorum ben) eve dönünce sus pus.
İkimizde kendi işimize bakıp sonra yatıyorduk.
Bu sabah dayanamadım, çok sempatik ve şefkatli davranıyor, hasta gibiyim hala öksürüyorum.
Düşünceli hareketleri içimi eritti resmen

Çok haklısın canım... Sanırım sen iş başı yaptın :)
Allah kolaylık versin, döndüğünde sohbet ederiz...

evet yapmıştım 7 ilinde değerlerini analiz edip yeni revizelerini yaptım bir ilde sıkıntı var onada müdürü aradım gelmemiş daha onu bekliyom canım..Artık ancak öğleden sonra yzısını yazar tabloları hazırlar gönderirim öğlene kadar sizinleyim

ben bana söylenen tek bir lafı bile unutmuyorum. eşim de unut artık der durur. aynen ben de kimseden duymadıklarımı duydum. unutmaya da niyetim yok :26:

Sevindim canım kaynatırız artık bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…