Eki Görüntüle 543282
İşte bunu doğum gününde almıştım ya
Aslında tam yıl dönümlük bi hediyeymiş
Bizim işyerinde herşey engelli, açılmıyor bu yüzden
Çiçek sepeti tarzı bi site sanırım
Bu kişiye özel deri cüzdan setini de çiçek sepetinden sipariş ettim zaten
Ama ne bileyim eşim biraz çiçek böcek sevmez.. Meyve sepeti belki..
canım çok teşekkür ederim eylülde yazmış hangisini yapsam ki :44: sen ne güzel uğraşıyorsun öyle, ben evlenmeden önce sadece annemin yaptığı yemeği karıştırırdım en fazlaet çorbanı denemedim daha fırsatım olduğunda deneyeceğim tatlım ..
rica ederiimmm canım bnmm...Ama etli çorbayı yapana kadar sana tarif yok dermişimbn çok meraklıyımdr ve çok severim mutfağı
mutafağa girdiğim zaman yemek yapmak çok keyifli benim için..
şimdi ne vaktim var ne de isteiğim açıkçası...hani önüme geliyor bir şekilde..ama
pazar günleri evdeysem bana ait oluyor yemek fasılları..başka yemeklerde paylaşırız..ne demek
mutafağa girdiğim zaman yemek yapmak çok keyifli benim için..
şimdi ne vaktim var ne de isteiğim açıkçası...hani önüme geliyor bir şekilde..ama
pazar günleri evdeysem bana ait oluyor yemek fasılları..başka yemeklerde paylaşırız..ne demek
ayyyyyyyy ben bayılıyorum wallaaaaaa....Sizden öğrenip deneyeceğim hep..Kendime birde yemek kitabı oluşturacağım laf aramızda bnm iş arkadaşlarım aşırı hamarat onlardanda öğreneceğim çok şey var
ay bu çok güzelmişş,, aslında benim eşimde bayılır böyle şeylere... ilginç farklı şeyleri sever... :)) 5. ay dönümümüz için bende böyle birşey mi düşünsem acaba..
iyi ki bu site engelli değilmeyve sepeti veya kek sepeti .. çok tatlı görünüyorlar yaa
resilerini hala göremedim yaaa.......Sulu yemeklerle pek aram yoktur
Bu yüzden sanırım sürekli hamur işi yaparımçok ta severim
Yine vaaay ne hatunlar var demeden geçemeyeceğim5.ay dönümü mü ...
Bilmiyorum ya.. İşyerleirmiz birbirine bağlı firmalar.. Yani hepsi beni tanıyor, biraz utanırım.. Eşiminde hoşuna gider mi bilmiyorum
50 dk sonra iş bitiyor sıcak evimize gidiyoruz veeeee şafak bnm için 1 olacak hayırlısıyla
resilerini hala göremedim yaaa.......
Ay canım ben ilk ayı kutlamayıp acaba 5. ayı kutlasak mı diye düşünen ilginç bir kişiliğimnebilim bir değişiklik olsun diye düşündüm, hemde haftasonuna geliyor o yüzden...
Sulu yemeklerle pek aram yoktur
Bu yüzden sanırım sürekli hamur işi yaparımçok ta severim
ne güzel ne güzel ben 7' de çıkıyorum...
buldum baktım sonunda gayet ferah bir ev allah mutlulukla oturmanızı nasip etsin.....Köşe takımına bayıldım tatlım bu arada
Amin çok sağol cümlemizi..Küçük ama bize yetiyor.. Köşe takımı bellonadan, başka beğenmiştik ama daha kaba birşeydi bizim odamıza olmadı bunu aldık yine aynı yerden.. Memnunum..
amin bizde kısmet olursa böyle köşe alacağız salona köse takımı karşısında duvarda lcd önünde konsol ve masa salonumuz bu kadar olsun istiyoruz bir tarafı boydan boya cam zaten terasa açılıyo denizi görüyo güzel olur inşallah yaaaaaaa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?