günaydın kızlaaarrrrr! nasılsınızz bugünn?![]()
ben iyiyim canım üstüme alınırsam sorunu....sevdiceğime kavuşmama an itibariyle 1 gün var yarın 10da burada inşllh...heyecanlıyım bugün birasa iş yoğunluğum var...Müdür gitmeden gol attı bana sabah sabah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaarrrrr! nasılsınızz bugünn?![]()
Koalacım herkes senin mutluluğundan haberdar olmak istiyorr gel artık![]()
ben iyiyim canım üstüme alınırsam sorunu....sevdiceğime kavuşmama an itibariyle 1 gün var yarın 10da burada inşllh...heyecanlıyım bugün birasa iş yoğunluğum var...Müdür gitmeden gol attı bana sabah sabah![]()
ben iyiyim canım üstüme alınırsam sorunu....sevdiceğime kavuşmama an itibariyle 1 gün var yarın 10da burada inşllh...heyecanlıyım bugün birasa iş yoğunluğum var...Müdür gitmeden gol attı bana sabah sabah![]()
hayırlısıyla kavuşun inşallahh..ne güzel heyecandır o anlar...![]()
öyle can ya valla bugün 4 gibi izin alıp gidip kocama pijama takımı alacağım saçımı boyatacağım daha alışveriş yapıp gecede yaş pasta yapacağım![]()
öyle can ya valla bugün 4 gibi izin alıp gidip kocama pijama takımı alacağım saçımı boyatacağım daha alışveriş yapıp gecede yaş pasta yapacağım![]()
ee, izne çıkacaksın, haket mantığı bu. hepsinde var. halbuki haketmişsin haberi yok heriflerin.![]()
ohh ohh ne güzellhem güzelleşcem hem kalbini çalcam diyorsun....
ben bile heycan yaptım ki yarın bizde görüşebiliriz...malum nöbet durumları..
hava bugün gibi olsa ne güzel olur...![]()
kalbini çalmak ne kelime aklını alıcamKuzu sen yazmadan 2 dk önce şöyle dışarı baktım hava sıcak mı sıcak açık ve güneşli inşallah o gelincede böyle olur dedim
O çok bereketlidir ama her gelişinde yağmurla gelir bakalım ne olacak:44::44:
ohh ohh ne güzellhem güzelleşcem hem kalbini çalcam diyorsun....
ben bile heycan yaptım ki yarın bizde görüşebiliriz...malum nöbet durumları..
hava bugün gibi olsa ne güzel olur...![]()
Koala inşallah şu an eşinle barışmış mutlu mutlu oturuyorsundur dualarım seninle...
inşallaahhhhh canım hayırlısıyla...Akşam konuştuk ama artık ayda bir gelecek 3 gün gelecekamannnn gönüller bir olsun canım yaaa..mevsimi tam da yağmurların..hatta iyi bile gitti...
siz kavuşunda hayırlısı ile..![]()
aslına bakarsan kuzu işimi erken bitirebilsem müdürdende izin alsam 2 gibi çıksam birde güzellik uzmanına gider cilt bakımı yaptırırım ama hiç zannetmiyorum biteceğiniahh bu müdür var yaa ne olur pazartesi kendi yapsaydı
![]()
koalaaaaaaaaaaaa süpersssiiiinnnnnnnnnnn..Allah hep böyle yüzünü gülümsetsin canım..Siz aşık bir çiftsiniz valla..Önemli olan eşinin karakterini çözmüş olman bu çok değerli...Bence her kadın istediğini erkeğine yaptırabilir yeterki erkeğine nasıl yaklaşacağını bilsin...OOHHH sende barışınca rahatladım valla ne güzel bu topikteki herkes mutlu olsun emi![]()