• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben iyiyim canım üstüme alınırsam sorunu....sevdiceğime kavuşmama an itibariyle 1 gün var yarın 10da burada inşllh...heyecanlıyım bugün birasa iş yoğunluğum var...Müdür gitmeden gol attı bana sabah sabah :47::47:

hayırlısıyla kavuşun inşallahh..ne güzel heyecandır o anlar...:17:

ben iyiyim canım üstüme alınırsam sorunu....sevdiceğime kavuşmama an itibariyle 1 gün var yarın 10da burada inşllh...heyecanlıyım bugün birasa iş yoğunluğum var...Müdür gitmeden gol attı bana sabah sabah :47::47:

ee, izne çıkacaksın, haket mantığı bu. hepsinde var. halbuki haketmişsin haberi yok heriflerin. :47:

öyle can ya valla bugün 4 gibi izin alıp gidip kocama pijama takımı alacağım saçımı boyatacağım daha alışveriş yapıp gecede yaş pasta yapacağım:16::16::16::16:

ohh ohh ne güzell:21: hem güzelleşcem hem kalbini çalcam diyorsun....
ben bile heycan yaptım ki yarın bizde görüşebiliriz...malum nöbet durumları..:37:
hava bugün gibi olsa ne güzel olur...:17:

ben bile heycan yaptım ki yarın bizde görüşebiliriz...malum nöbet durumları..:37:

kalbini çalmak ne kelime aklını alıcam:17::17::17: Kuzu sen yazmadan 2 dk önce şöyle dışarı baktım hava sıcak mı sıcak açık ve güneşli inşallah o gelincede böyle olur dedim:9::9::9::9:O çok bereketlidir ama her gelişinde yağmurla gelir bakalım ne olacak:44::44:

kalbini çalmak ne kelime aklını alıcam:17::17::17: Kuzu sen yazmadan 2 dk önce şöyle dışarı baktım hava sıcak mı sıcak açık ve güneşli inşallah o gelincede böyle olur dedim:9::9::9::9:O çok bereketlidir ama her gelişinde yağmurla gelir bakalım ne olacak:44::44:

amannnn gönüller bir olsun canım yaaa..:31: mevsimi tam da yağmurların..hatta iyi bile gitti...
siz kavuşunda hayırlısı ile..:34:

aslına bakarsan kuzu işimi erken bitirebilsem müdürdende izin alsam 2 gibi çıksam birde güzellik uzmanına gider cilt bakımı yaptırırım ama hiç zannetmiyorum biteceğini:47:ahh bu müdür var yaa ne olur pazartesi kendi yapsaydı:47::47:

Koala inşallah şu an eşinle barışmış mutlu mutlu oturuyorsundur dualarım seninle...

acaba kaçta yazmıştın bunu,forum saatleri yanlış gösteriyo da bende..
meraklılarına hemen özet geçiyorum (kesin uzun olacak :1: )ye
dün akşam eve gittiğimde eşim tv karşısında uyuyakalmıştı. hiç seslenmedim, üzerimi değiştirdim gittim mutfağa yemeği hazırladım.
Odada yiyoruz genelde, götürcem sofra bezini fln götürdüm. hadi kalk yemek hazır dedim. "sen ne zaman geldin" dedi, çok oldu uyandırmadım seni dedim soğuk soğuk. çıktım sofrayı taşıdım, kalkmamış. yemekleri getirdim kalk dedim. kalktı neyse gitti elini yüzünü yıkadı, geldi.. hiç pas vermedim,yanaşmadım da.. oturduk sessiz sakin yemeğimizi yedik.
işte sofrayı taşıdı mutfağa, baktım tepsiden bulaşıkları lavaboya diziyo. ben de makinaya koydum, bu daha oyalanıyo yanımda. hiç bakmıorum ben de yüzüne :19: çay demlemek için kettle'a su fln koydu.. çaylar vardı böyle hani yaprak çay oluyo ya bi de normal çay. aldı bu çayları karıştırdı etti, bişeylerle uğraşıyo. baktım gitmicek yanımdan, börek yaptım ben de o sırada.
işi bitti,gitti. aa bi baktım süpürgeyi almış gelmiş, çay dökmüş yaparken ortalığa.. neyse bi güzel süpürdü mutfağı. çıktı gitti bütün odaları süpürdü :1: neyse çayı hazırladım götürdüm ben de. hala da uzak duruyoruz, cok tripli değilim ama mesafeliyim yani..
durdu durdu, sen dün gece uykunda niye ağladın dedi. uyumuyodum ben o sırada dedim. işte ben duydum ama o anda üzerime bişey çöktü parmağımı bile kıpırdatamadım fln dedi. dedim dün söylediklerine canım sıkıldı o yüzden dediim. neye canın sıkldı bilmem ne, güzel güzel konuşurken birden alevlenen bi konuşma, yine durulma yine alevlenme.. arasıra ben arasıra o kendimizi ifade için,sinirden değil de sesimizi fln yüksettik. ama ciddi ciddi sorunun çözümü adına oturup konuşmuş olduk...
arkadaşlarının eşleriyle yaşadıklarını kafasında biriktirdiğini sonra da benim bi hareketimde hemen benzetme yaparak parladığını söyledim. acaba ben kendi kendime mi düşünyorum sen mi düşündürtüyosun dedi. hayır ben düşündürtmüyorum,ben seni seven senin de sevdiğinim , onun bunun eşine benzemem, ben onlar değilim dedim. yapma lütfen böyle fln dedim. işte o da sen de bana dik dik konuşma lütfen fln dedi. anladım ki ben eşim ilk söylediğinde "niye bana haber vermedin, keşke dünden söyleseydin" desem bu kadar parlamayacaktı. haa noldu, söylediklerine pişman olduğunu da söyledi. ama onunla konuşmayı öğreneceğim, ilkaycım senin payın da büyüktür bu kadar olgunlukla ve sakinlikle ama kendimden emin konuşmamda.. kendimi ifade edebildiğime inanıyorum. içimdeki herşeyi söyledim. bir daha asla sinirlendğinde peşinden koşmayacağımı söyledim. işte hani bana dizimin dibine oturma koltuğa otur demişti ya, buna kırıldığımı söyledim. bana dedi ki "ben koltuktaydım,sen aşağıdaydın. kendini sanki bana yalvarıyo gibi, benden aşağıda gibi hissetme diye dedim" dedi. :31::31: ben de bi kızdım, peşinden koştum suratıma bakmadın, koridorlarda önüne çıktım "lütfen sinirlenme bu kadar" diye, gelicem diye yalvarttırdın bi dizinin dibine oturunca mı kendimi küçük düşmüş zannedecektim dedim. ben zaten günboyu bunları niye yaptım dedim, zaten yeterince küçük düşmüş oldum,bir daha sen böyle bağırıp çağırırsan kesinlikle peşinden koşmicam,sana yalvarmıcam dedim...
ben seni tetikledimse de sen de işi iyice abarttın, ben peşinden koştukça sen daha çok bağırdın dedim.
üzüldü ben böyle konuşunca, gayet de iyi oldu. sarıldı fln bu. söyledim, "biz kendi ailemizi oluşturmaya çalışıoruz,yepyeni bişey kurmaya çalışıyoruz,ne senin annen baban ne benimkilere bağlı olarak değil apayrı bi ev kurmaya çalışıyoruz. bu tür sürtüşmeler, birbirimizi anlamamazlıklar, tanıma aşamasındaki sıkıntılar elbette olacak bunları takmıorum ama sen aşırı tepki veriyosun" dedim. ben böyle konuşunca baya saarıldı ettti, işte baktım şöyle bi yüzüne "kahve ister misin" dedim :51: isterim, huzur kahvesi olsun dedi... kalktım kahvemizi içtik yattık...
içimdekileri güçlü bi şekilde söyledğim için, kendimi ifade edip düşündüğüm herşeyi anlattığım için,o kadr bağırtılarından pişmanlk duyduğu için,kendi hatasını kabul ettiği için çok mutluyum.. ben de eşimle konuşmayı, ilkayın dediği gibi başlarda düşüne düşüne sonradan kendiliğinden olan bi şekilde onunla konuşmayı öğreneceğim. ona bişeyler yaptırmanın yolu terslemek,dik dik konuşmak değil, alttan alttan yapmak bunu.. bakalım öğrenicez yavaş yavaş... herkese ders olsun :27:

Son düzenleme:
aslına bakarsan kuzu işimi erken bitirebilsem müdürdende izin alsam 2 gibi çıksam birde güzellik uzmanına gider cilt bakımı yaptırırım ama hiç zannetmiyorum biteceğini:47:ahh bu müdür var yaa ne olur pazartesi kendi yapsaydı:47::47:

o zaman seni işlerin başına alıyoruz ..:1:

benim içinde yoğun bir gün olacak..hafiften bende yol alayım...:10:

koalaaaaaaaaaaaa süpersssiiiinnnnnnnnnnn..Allah hep böyle yüzünü gülümsetsin canım..Siz aşık bir çiftsiniz valla..Önemli olan eşinin karakterini çözmüş olman bu çok değerli...Bence her kadın istediğini erkeğine yaptırabilir yeterki erkeğine nasıl yaklaşacağını bilsin...OOHHH sende barışınca rahatladım valla ne güzel bu topikteki herkes mutlu olsun emi:16::16::16:

şimdi bi kurulumum var hanımlar... dönüşte devam ederiz...
beni dinlediğiniz, merakla beklediğiniz için çok teşekkür ederim..
walla da seviyorum sizi :16::16:

Koalacım tebrik ediyorum canım! böyle mutluluk sahnelerine bayılıyoruuuummmmm :16: çok sevindim gerçektenn :38: ne tatlısınız ya, bak kocan da üzülmüş demek ki peşinde kedi gibi dolanmış :9: demek ki tepki vermek gerekiyor :31: o senin duruşunu farketti, gördün müü:34:

koalaaaaaaaaaaaa süpersssiiiinnnnnnnnnnn..Allah hep böyle yüzünü gülümsetsin canım..Siz aşık bir çiftsiniz valla..Önemli olan eşinin karakterini çözmüş olman bu çok değerli...Bence her kadın istediğini erkeğine yaptırabilir yeterki erkeğine nasıl yaklaşacağını bilsin...OOHHH sende barışınca rahatladım valla ne güzel bu topikteki herkes mutlu olsun emi:16::16::16:

canım canım çok sağol yaaa ... insallaaah:16::16:

Back
X