.........Büyük aşklar büyük acılarla sınanırmış unutmamalıyıız..............
Biz uzaklığımıza yaşadığımız sıkıntılarımıza bu cümle ile avuntu buluyoruz...Dilerim evlendikten sonra bizde sizin gbi bu günleri gülümseyerek hatırlarızzzzz
bu arada sorunlarımla topiği meşgul ediyorum, muhabbetlerinizi bozuyorum sanki.. kusura bakmayın kızlar bugün cok doluyum...
souvvenir evin çok cici canım,eşyaların özenli... kv'nin aldıklarını boşver..inşallah kendi evinde herşeyi gönlünce alır kimseyi karıştırtmazsın...
ayşenurcum resimleri gördüm ben, yorum da yaptım, cok cicisiniz yaa siz...
İlkaycım düşününce yazdıkların çok doğru, sana seansa falan mı gelsem ben...
Bazen hakikaten bir psikoloğa gitsem mi dediğim olmuyor değil...
Yoruluyorum artık, fazla uğraşmak beni yormaya başlıyor zamanla.
Kendimi savunmak yerine susmak daha işime geliyor, en azından huzur buluyorum...
Kafam şişmiyor derdimi anlatıcam diye, o anlasın kendi hatasını diye bekliyorum.
Şimdilik bir sonuç yok, ama inşallah anlayacak o da...
bulamadım ki:44::44::44:
bebişim senin yorumlarını gördümm, ben de cevap yazdım. ay şımarık cocuklar gibi ilgi bekliyorumben de sizi cok merak ediyorum gelinlik fotolarını koysanaa
Günaydın kızlar .. maşallah coşturmuşsunuz burayı
nasılsınız bakalımm
bu arada sorunlarımla topiği meşgul ediyorum, muhabbetlerinizi bozuyorum sanki.. kusura bakmayın kızlar bugün cok doluyum...
souvvenir evin çok cici canım,eşyaların özenli... kv'nin aldıklarını boşver..inşallah kendi evinde herşeyi gönlünce alır kimseyi karıştırtmazsın...
ayşenurcum resimleri gördüm ben, yorum da yaptım, cok cicisiniz yaa siz...
tatlım eğer imkanlarınız varsa, psikologa gitmek için duvara toslamayı beklemek zorunda değilsinizeğer çıkmaz sokağa girdiyseniz ve karşıda o duvarı gördüyseniz bir önce oradan çıkmanın bi yolunu bulun, kendiniz denediniz olamadı çıkamadınız o zaman bi yardım alın
tam burdan dalıyorum mevzuya kim koymuş gelinlik fotosunu
kızlarda benim söylemek istediklerimi söylemişler tatlım .. akşam eve gittiğinde sakince bekle .. kendini anlatmaya çalışma .. "öyle demek istemedim"leri bırak bi kenara bu sefer .. izle onu .. o nasıl davranacak bi bakalım .. eğer yumuşamış bir şekilde gelirse, bu sefer kendini ezmeden dik bir şekilde yanlış anlamaları düzelt .. "annesi her çağırdığında gitmek demek annesini çok sevmek demek değil" bunun farkına vardır ona .. eşin için anneye gitmek=anneyi sevmek olmuş .. ne kadar çok gidersek o kadar çok sevmiş oluruz onu o kadar çok mutlu etmiş oluruz .. altta yatan düşünce bu aslında .. insanlar görmeden de sevmeye devam edebilirler .. bak elifime
eğer ki hala sinirli gelirse, otursun kendi siniriyle .. sen de evde yapmak istediklerini yap .. işin varsa onu yap, yoksa otur kitap oku, bilgisayarda takıl .. mesela çay mı yaptın? ona hiç sormadan gidip kendine almak yerine aşkım canım balım demeden sakin tok bir sesle "çay koyacağım kendime sende istermisin" de .. yani ne tripli kızgın küs kadın rolünü oyna ne de arkasında dolanan bi kadın rolünü .. sen güçlüsün ve onun iki damla tribiyle yıkılmazsın bunu görsün
Günaydın kızlar .. maşallah coşturmuşsunuz burayı
nasılsınız bakalımm
Hadi yaa..
Bu tür zorluklardan sonra kavuşmak daha güzel oluyor amaçok şükür.. Neler atlatmışız diyorum bazen hala..
Ayşenur'cum, fotolarını gördüm veee yorumlarımı yaptım canım :)
Ayrıca, şu english home perde konusuna gelelim...
Metresi mi 10 TL perdelerin? :44:
yok canım, uzunluğu 2,5 metre, eni kaç metre bilmiyorum; ama 3 vardır
eminim tripli takılacak çünkü sabah da hala sert sert kalkcam dedi saati söyleyince.. kahvaltı mahvaltı koymadım yanına..
bugün yukarda dediklerini konuşamam, annesinin dediklerini yapmak annesini sevmek... sadece gitmek olsa iyi.. her dediğini yapmak.. malum perde olayımızı biliyosun.. ben de annemi görmüyorum, hergün tlfda konuşuyorum aynı şehirde olmamıza rağmen zırt pırt gidelim demiyorum...
muhakkak akşam geldiğimde soğuk duracaktır, konuşmayacaktır.. ben de kalkar sofrayı hazırlar, yemekten sonra da ortalığı fln süpürürüm... ütü yaparım.. dediğin gibi çayı da koyar götürürüm odada içiyoruz genelde. bi defa böyle hazırladım, içmicem dedi topladım götürdüm mutfağa.. dediğin gibi içmezse oturur kendim içerim... du bakalım, geçen sefer de bi umut gitmiştim eve devam etmez diye ama devam etmişti, yine ben düşmüştüm peşine... bu defa kendi işlerime bakarım ben de.. kurtlar vadisi var zaten akşam, içine düşer tv'nin.. ben de oturur internette takılırım işlerimi yapıp dinleme çayı içerken...
şunu merak ediyorum,eve ilk girerkenki tavrım.. o evde oluyo çünkü, ben geldim fln demeli miyim,yanına gitmeli miyim napmalıyım yaa.. yanına gitmesem trip atıyo olurum, gitsem yine ayağına giden ben olurum... sadece gidip ben geldim deyip direk mutfağa mı geçsem..
yok canım, uzunluğu 2,5 metre, eni kaç metre bilmiyorum; ama 3 vardır
eminim tripli takılacak çünkü sabah da hala sert sert kalkcam dedi saati söyleyince.. kahvaltı mahvaltı koymadım yanına..
bugün yukarda dediklerini konuşamam, annesinin dediklerini yapmak annesini sevmek... sadece gitmek olsa iyi.. her dediğini yapmak.. malum perde olayımızı biliyosun.. ben de annemi görmüyorum, hergün tlfda konuşuyorum aynı şehirde olmamıza rağmen zırt pırt gidelim demiyorum...
muhakkak akşam geldiğimde soğuk duracaktır, konuşmayacaktır.. ben de kalkar sofrayı hazırlar, yemekten sonra da ortalığı fln süpürürüm... ütü yaparım.. dediğin gibi çayı da koyar götürürüm odada içiyoruz genelde. bi defa böyle hazırladım, içmicem dedi topladım götürdüm mutfağa.. dediğin gibi içmezse oturur kendim içerim... du bakalım, geçen sefer de bi umut gitmiştim eve devam etmez diye ama devam etmişti, yine ben düşmüştüm peşine... bu defa kendi işlerime bakarım ben de.. kurtlar vadisi var zaten akşam, içine düşer tv'nin.. ben de oturur internette takılırım işlerimi yapıp dinleme çayı içerken...
şunu merak ediyorum,eve ilk girerkenki tavrım.. o evde oluyo çünkü, ben geldim fln demeli miyim,yanına gitmeli miyim napmalıyım yaa.. yanına gitmesem trip atıyo olurum, gitsem yine ayağına giden ben olurum... sadece gidip ben geldim deyip direk mutfağa mı geçsem..
özellikle yanına gidip ben geldim demene gerek yok bence.. oturduğu odanın önünden geçerken der geçersin
zaten soğuk davranırsa anne mevzularına girme .. eğer o konuyu tekrar açmak isterse ve sinirliyse, "şuan sinirinin geçmediğini görüyorum, bu şekilde konuşsakta bir çözüm bulamayız, daha sonra konuşalım" dersin konuşmazsın ..
eğer götürdüğün çayı içmiyorsa alıp hemen mutfağa götürme .. bırak orda kalsın bi süre sonra götür, yatarken falan ..
bu arada işimiz taktik vermek değil .. ama şuana kadar çözmeye çalışmışsın denediğin yol olmamış .. şimdi farklı bir yol seçimi yapıyorsun tatlım ..
Yok dün konuşmuştuk ya, Kadıköy Cuma pazarında oluyormuş diye.
Orada metre ile satıyorlar mı? :44:
sağol ilkaycım, bugün çok başını ağrıttım. kusuruma bakma.. bakalım akşam neler olacak...
bu arada sana bir de özelden bir sorum olacaktı, rüyalarıma girdi resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?