2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Aminnnn

Tüm sevenler bi daha hiç ayrılmamacasına kavuşsun inşallah

bebişim senin yorumlarını gördümm, ben de cevap yazdım. ay şımarık cocuklar gibi ilgi bekliyorum ben de sizi cok merak ediyorum gelinlik fotolarını koysanaa

tatlım eğer imkanlarınız varsa, psikologa gitmek için duvara toslamayı beklemek zorunda değilsiniz eğer çıkmaz sokağa girdiyseniz ve karşıda o duvarı gördüyseniz bir önce oradan çıkmanın bi yolunu bulun, kendiniz denediniz olamadı çıkamadınız o zaman bi yardım alın

Canım çok teşekkür ederim, amin inşallah.
Allah kendi evimi nasib etsin hayırlısı ile, o zaman bakarım bir çaresine.
Ddaha farklı olacağı kesin herşeyin....

Kesinlikle çok haklısın canım...

eminim tripli takılacak çünkü sabah da hala sert sert kalkcam dedi saati söyleyince.. kahvaltı mahvaltı koymadım yanına..
bugün yukarda dediklerini konuşamam, annesinin dediklerini yapmak annesini sevmek... sadece gitmek olsa iyi.. her dediğini yapmak.. malum perde olayımızı biliyosun.. ben de annemi görmüyorum, hergün tlfda konuşuyorum aynı şehirde olmamıza rağmen zırt pırt gidelim demiyorum...
muhakkak akşam geldiğimde soğuk duracaktır, konuşmayacaktır.. ben de kalkar sofrayı hazırlar, yemekten sonra da ortalığı fln süpürürüm... ütü yaparım.. dediğin gibi çayı da koyar götürürüm odada içiyoruz genelde. bi defa böyle hazırladım, içmicem dedi topladım götürdüm mutfağa.. dediğin gibi içmezse oturur kendim içerim... du bakalım, geçen sefer de bi umut gitmiştim eve devam etmez diye ama devam etmişti, yine ben düşmüştüm peşine... bu defa kendi işlerime bakarım ben de.. kurtlar vadisi var zaten akşam, içine düşer tv'nin.. ben de oturur internette takılırım işlerimi yapıp dinleme çayı içerken...
şunu merak ediyorum,eve ilk girerkenki tavrım.. o evde oluyo çünkü, ben geldim fln demeli miyim,yanına gitmeli miyim napmalıyım yaa.. yanına gitmesem trip atıyo olurum, gitsem yine ayağına giden ben olurum... sadece gidip ben geldim deyip direk mutfağa mı geçsem..

Ayşenur'cum, fotolarını gördüm veee yorumlarımı yaptım canım :)
Ayrıca, şu english home perde konusuna gelelim...
Metresi mi 10 TL perdelerin? :44:

Ayşenur'cum, fotolarını gördüm veee yorumlarımı yaptım canım :)
Ayrıca, şu english home perde konusuna gelelim...
Metresi mi 10 TL perdelerin? :44:

yok canım, uzunluğu 2,5 metre, eni kaç metre bilmiyorum; ama 3 vardır eve gidince bi ölçerim.

Son düzenleme:

özellikle yanına gidip ben geldim demene gerek yok bence.. oturduğu odanın önünden geçerken der geçersin

zaten soğuk davranırsa anne mevzularına girme .. eğer o konuyu tekrar açmak isterse ve sinirliyse, "şuan sinirinin geçmediğini görüyorum, bu şekilde konuşsakta bir çözüm bulamayız, daha sonra konuşalım" dersin konuşmazsın ..

eğer götürdüğün çayı içmiyorsa alıp hemen mutfağa götürme .. bırak orda kalsın bi süre sonra götür, yatarken falan ..

bu arada işimiz taktik vermek değil .. ama şuana kadar çözmeye çalışmışsın denediğin yol olmamış .. şimdi farklı bir yol seçimi yapıyorsun tatlım ..

Bence eve girince herhangi birşey deme, gitme yanına.. eve girer girmez işlerinde ilgilenmeye bak..

sağol ilkaycım, bugün çok başını ağrıttım. kusuruma bakma.. bakalım akşam neler olacak...
bu arada sana bir de özelden bir sorum olacaktı, rüyalarıma girdi resmen...

Yok dün konuşmuştuk ya, Kadıköy Cuma pazarında oluyormuş diye.
Orada metre ile satıyorlar mı? :44:

benim aldıklarım hazırdı canımm. başka türlü perdeler de var ama benimkilerden değil. onları metreyle satıyorlar. benimki en olarak cok da geniş değil açıkcası. pencerelerim küçük tatlım. benimkine oldu o sebeplenn. sen de bi pencereni ölç istersen tatlım

sağol ilkaycım, bugün çok başını ağrıttım. kusuruma bakma.. bakalım akşam neler olacak...
bu arada sana bir de özelden bir sorum olacaktı, rüyalarıma girdi resmen...

ne demek canım ya ne baş ağrısı .. ben burda sana yardımcı olmaya çalışırım, buraya göz atarken bunları okuyan birilerine de fayda sağlamış olurum belki sor canım bekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…