- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
beni tanıyorsun
herşey daha güzel olacak canım .. ama bu bi anda olmayacak zamanla olacak .. insanın kişiliği bi anda oluşuvermiyor çünkü .. adım adım .. eşine "değiş" diyemezsin .. sen yerini değiştirirsen, sen tavırlarını değiştirirsen onunda konumu değişmiş olur
insanlar evlilik nasıl gidiyor dediğinde "süper ya iyiki evlenmişim" diyebilmeyi isterdim..
ben "iyi işte yaa nolsun, arada bocalıyorum" fln diyorum...
eşim değişmez, ben pıstım onun yanında.. sürekli saçma bir psikoloji : " bana saygısızlık mı ettin, lafıma karşı mı geldin, ne bileyim tavırlarınla bana üstün mü gelmeye çalışıyorsun, bana karşı sınırlarını mı çiziyorsun..." etrafında mutsuz evlilik yapmış, tecrübeli insanların laflarını düşünüp konuşuyor. dünki konuştuğu evim cezaevi mi olacak bana lafı da kesinlikle etrafından duyduğu bir laftı... aklınca o mutsuz evlilik yapmış adamların karılarının yaptıklarına benzettiği bir davranışım olduğunda tavır alıyo !
umarım değişir... biz daha geçen gün birbirimizi ne kadar cok sevdiğimizi düşünüp ağlaşmıştık karşılıklı... bunlar o kadar aptalca şeyler ki..
süper ya demesen nolur ki canım .. bende "iyi işte ya, alışmaya çalışıyorum" diyorum .. evde büyük bi sorunumuz yok ama ufak tefen problemlerimiz oluyor tabi .. senin eşin -farklı düşünceleri- lafına karşı gelmek olarak nitelendiriyor .. yanlış kodlamaları var .. sen bunları farkettikçe düzelteceksin canım .. "sana saygısızlık etmek değil niyetim, sadece ben şu şekilde düşünüyorum" demelisin ..
insanlar evlilik nasıl gidiyor dediğinde "süper ya iyiki evlenmişim" diyebilmeyi isterdim..
ben "iyi işte yaa nolsun, arada bocalıyorum" fln diyorum...
eşim değişmez, ben pıstım onun yanında.. sürekli saçma bir psikoloji : " bana saygısızlık mı ettin, lafıma karşı mı geldin, ne bileyim tavırlarınla bana üstün mü gelmeye çalışıyorsun, bana karşı sınırlarını mı çiziyorsun..." etrafında mutsuz evlilik yapmış, tecrübeli insanların laflarını düşünüp konuşuyor. dünki konuştuğu evim cezaevi mi olacak bana lafı da kesinlikle etrafından duyduğu bir laftı... aklınca o mutsuz evlilik yapmış adamların karılarının yaptıklarına benzettiği bir davranışım olduğunda tavır alıyo !
umarım değişir... biz daha geçen gün birbirimizi ne kadar cok sevdiğimizi düşünüp ağlaşmıştık karşılıklı... bunlar o kadar aptalca şeyler ki..
adam sinirlenince gözü dönüyo ya, ne dediğini bilimiyo yada biliyo içindekileri kusuyo..
akşam da bu çıktı,sen sınırlarını çiziyorsun öyle mi dedi.
böyle bakakaldım, kime karşı,sana karşı mı dedim. babana değil ya bana tabii dedi..
biz böyleyiz, bizim kültürümüz bu der, çıkar işin içinden... saygısızlık etmiyorum sana,üzüleceğin bu kadar sinirleneceğin bişey söylemiorum sadece benimle paylaş diyorum, insanda heves mi bırakıyorsun diyor..sanki kendisi çok bıraktı...
anlıyorum ki tartışma başlayınca devam edip de kendimi ifade etmeye çalşmamalıyım. adam sinirinden gözü görmüyor. ben de önüne çıkıyorum koridorlarda sinirlenme nolur diye.. vurasım var kafamı duvarlara..
ilk zmanlar bende öyleydim, eşekten düşmüş karpuz gibiydim, bende hala nasıl gidiyor diyenlere alışmaya çalışıyorum güzel ama bir o kadar da zormuş evlilik diyorum... bugünlerde geçicek ve sizin yine aşktan gözleriniz dolacak canımm..
Karnım çok acıktı, yemek hazır olsada yesem , menüde börek varmış , ama ben yiyemicem, çünkü kocaman bir totom var küçülmeli küçülmeli.......
aynen öyle alışmaya çalışmak..
iyi bi cevap veriyormuşsun bundan kelli ben de böyle diycem.. iyi işte ık mık edince millet bişey olduğunu anlıyo bence.. bi sıkıntı var demek ki diyolardır...
umarım geçer... eşim garip.. bi abisi var cok yakınlar ve aynı yöredenler.. adam bu tür saçma fikirleri yüzünden, karısı da içanadolu bölgesinden, karısının ailesi akrabaları onlar kadar içten,gelip giden insanlar değil diye bi tartışmaya giriyolar.aynı fikirler,bana karşı gelior, bana üstün gelmeye çalışıyor fikirleri yüzünden boşanma eşiğine gelmişler.. bunları da duydukça aynı lafları bana ediyor, bana karşı mı geliosun bana üstün mü olmaya çalışıysun diye..
çok yorucu oluyo böyle günler...
ben de size 1.ay pasta fotolarımı getirmiştim ama eklemek hiç içimden gelmedi...
evet tatlım sinirli bir eşin var o yüzden sen tartışma çıktığında kendini savunmaya çalışma .. sus ve bekle o neler söylüyor dinle .. sonra ben şuan bu meseleyi konuşmak istemiyorum dersin .. sakin bi zamanda da açarsın konuyu .. ama mutlaka aç tatlım .. yoksa o kendini galip zanneder .. konu kapandı sen herşeyi kabullendin zanneder .. daha da kötüsü sen söyleyemediklerinle kalırsın.. ne istiyorsan söylersin ama doğru zaman doğru kelimelerle ..
aynen öyle alışmaya çalışmak..
iyi bi cevap veriyormuşsun bundan kelli ben de böyle diycem.. iyi işte ık mık edince millet bişey olduğunu anlıyo bence.. bi sıkıntı var demek ki diyolardır...
umarım geçer... eşim garip.. bi abisi var cok yakınlar ve aynı yöredenler.. adam bu tür saçma fikirleri yüzünden, karısı da içanadolu bölgesinden, karısının ailesi akrabaları onlar kadar içten,gelip giden insanlar değil diye bi tartışmaya giriyolar.aynı fikirler,bana karşı gelior, bana üstün gelmeye çalışıyor fikirleri yüzünden boşanma eşiğine gelmişler.. bunları da duydukça aynı lafları bana ediyor, bana karşı mı geliosun bana üstün mü olmaya çalışıysun diye..
çok yorucu oluyo böyle günler...
ben de size 1.ay pasta fotolarımı getirmiştim ama eklemek hiç içimden gelmedi...
bende çok açımtotolar gitmeli bende de var menüde başka ne var sende diğerlerinden yersin
Ekle canım ya ne olursa olsun eşin o senin , iki gün sonra güllük gülistanlık olacak ortalık, ekle de güzel şeylerinizi de hatırla ve paylaş... biz şimdiye kadar hiç kutlamadık aydönümünü, benim eşimin öyle huyları yoktur, ama 5. ayda bende bir şeyler mi yapsam diyorum hafta sonuna geliyor çünkü... belki birşeyler alabilirim ona.. resimleri eklersen senden fikir almış olurum..
dediğin gibi benim yöntemim sonuçsuz kalıyor her seferinde pısıp işi düzeltmeye çalışan ben oluorum.
bundan sonra böyle garip tavırlara girerse susup oturacağım, ve dediğini yapacağım. konuyu konuşmayacağım.
ama şöyle ki çook tatlı zamanda bu konuyu açsam yine aynı hale bürünür eminim ben... anasının konusu açılınca aslan kesiliyor..
bi zaman güzel bi geceden sonra kalktık, anneme gidecektim. bi hır gür çıktı işte malum meselelerden... ağladım ağladım.. sonra bana dedi ki bazı kadınlar gece yaptıklarıyla eşlerine istediklerini yaptırırlarmış,senin böyle bişey yapmayacğını düşünüyorum dediyaşadığım şoku tahmin bile edemezsin...
etrafında gördükleri sürekli kafasında.. sürekli... arkadaşları, çevresindekiler.. karılarıyla ne sorun yaşamışlar ona bakıyo, benim hareketlerime bakıyo, bi benzerlik görürse lafını yapıştırıveriyoböyle kalakalıyorum... psikoloğa ihtiyacı olan asıl o bence..
canım yarım kase tarhana çorbası içtim, bir porsiyon sulu köfte yedim, 1 kase ayva kompostosu ve 2 dilim kepek ekmek yedim, doydum hatta şiştim :)) akşamda az yiyeceğim inşallah.. suyumuda içiyorumm, tutmayın beniiiii
eşim kutlamadı zaten, o da umursamaz aslında.. ne gerek var havalarında.. ama kendine yapılınca ayılıp bayılır...
ama bi yere gidecektik gitmek istemeyince anladı evde neden durmak istediğimi... yine de bişey yapmamıştı..
çok beklentiye girmemek lazım...
ekleyim fotoları madem dur, biçimsiz biraz ama... idare etti bizi..
kalp pastalar..
Eki Görüntüle 543229
kalp pilavlı et sote
Eki Görüntüle 543231
senin böyle birşey yapmayacağını düşünüyorum demiş ya sende "bende senin böyle birşeyi düşünmeyeceğini biliyorum" deseydin .. ama saygısızlık etmiş gerçekten
eşim kutlamadı zaten, o da umursamaz aslında.. ne gerek var havalarında.. ama kendine yapılınca ayılıp bayılır...
ama bi yere gidecektik gitmek istemeyince anladı evde neden durmak istediğimi... yine de bişey yapmamıştı..
çok beklentiye girmemek lazım...
ekleyim fotoları madem dur, biçimsiz biraz ama... idare etti bizi..
kalp pastalar..
Eki Görüntüle 543229
kalp pilavlı et sote
Eki Görüntüle 543231
çok şeker görünüyorlar tatlım
Canım ellerine sağlık ne güzel uğraşmıssın ... Ben de çok severim böyle şeyleri amma eşim önemsemediği için yapmıyorum, doğumgünü dışında birşey kutlamadık yani şimdiye kadar... Bu ay heveslendim bakalım keyifli olursam birşeyler yaparım belki... ya da özel bir yere götürürüm eşimi , yemekleride ben ısmarlarım ikimizde eğlnemiş oluruz bakalım daha 9 gün var:)) bu arada et yemeği hiç yapmadım ben eşim de pek sevmez ama seninkini görünce özendim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?