• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sen neden kavga çıkmasın, sakinleşsin istiyorsun tatlım .. bak kendi ilişkimden biliyorum .. yıllarca ufacık bi tartışmada hemen aramız düzelsin diye özürler dilerdim yalvarırdım .. sonra eşim (o zamanlar sevgilim) oöyle soğuk davranırdı ki asla burnundan kıl aldırmaz ben haklıyım derdi.. sonra baktım ki her kavgada özür dileyen ben oluyorum .. neden? çünkü onsuz yapamam diye düşünüyorum ben, kavga edersek benimle sıcak konuşmuyor .. bırak onsuz yapamamayı azıcık mesafeli konuşsa, kızsa trip atsa dünya başıma yıkılıyor sanki nefes alamıyorum .. ama ona bakıyorum o çok rahat .. sonra kavgalarda biraz geride kalmaya başladım .. tartıştık mesela, o mesaj atmıyor bende atmıyorum .. önceden olsa o mesaj atmaz ben sıralardım "böyle yapma, tamam bi daha bunu yapmam, şunu söylemem, buraya gitmem" .. salya sümük ağlamalar falan .. bunu değiştirdim .. ağlamasan bile bunu o bilmedi .. telefonu alıyordum elime içim gidiyordu küs durmak istemiyordum ama bekledim içimden sayılar saydım bekledim .. sonra ilk mesajı o atmaya başladı .. artık oda özürler dilemeye başladı ..

Şu söyleyeceğim tamamen benim şahsi kanaatim : Erkekler güçlü kadına daha çok saygı gösteriyor, fikirlerini önemsiyor .. benimde bazen yenik düştüğüm konular oluyor .. bazende dik durduğum .. eşimin her ikisinde de bana karşı tavırları farklı oluyor ..

bırak eşin üzülürse üzülsün, kızarsa kızsın .. bırak kendi gitsin annesine.. milletin ağzına laf verin çok mu önemli .. sen yerinde dur canım .. taviz verme .. bunu demekten kastımın eşine sert ol annesine gitme değil .. git ama onun istediği miktarda değil .. her seferinde değil ..

aynen bu yaşadıklarını yaşıyorum. o sinirlenince dünya başıma yıkılıyor sanki. heryeri yıkıp dökecekmiş gibi geliyor. sinirlendiğinde deli gibi araba kullanıyor. kamyonların altına altına sürüyor. korkuorum bunlardan.. aynen salya sümük oluyorum...
lafları çok ağırıma gitti, evde de hapis mi olacağım,cezaevi mi burası dedi..
bu güçlü kadına saygı gösterme mevzusunda haklı olabilirsin,ama bendeki erkek sen karşısında güçlü durunca sen bana üstün mü gelmeye çalışıyorsun diyor.. o tiyniyette bi tip.. ezil büzül daha makbul ona, yeter ki dik dik konuşma, he de geç, bi istediğinde diretme.. diretirsen üstünlük kurmaya çalışıyor olursun... garip bişey.. akşam suratım asık mı durmalıyım, normal mi davranmalıyım,yoksa gider gitmez mutfağa girip yemek hazırlayıp yiyip toplayıp ev işlerine mi dalmalıyım.. napmalıyım bilmiyorum..

sorma valla bize 4 sene oluyor flört ile nişan toplamı ayrı şehirler çookkkkk zor valla..Ona kendi ellerimle yemek yapacağım:16:Bir tane maviden hediye kazak aldım bir tane ikimize thşört aldım siyah önünde beyazla bjk Rh+ yazıyı arkada onunkinde 19 romeo bnmkinde 03 juliet yazıyor..Biraraya gelince 1903 bjk kuruluş tarihi romeo juliet yazıyor:)Birde parfüm aldım bugünde kalın doku bir pijama takımı alacağım:) Valla 4 senedir her gelişte içim içime sıgmıyorrrrr:17::17:

Benim eşim ( o zamanlar sevgilim ) askerdi..

Dağıtım yapılacaktı.. Tekirdağ'dan Hakkari'ye gönderilecekti..

Tekirdağdayken hafta sonu ziyaretine giderdim.. Her gittiğimde kalbim küt küt atardı.. Gondola binersin ya onun gibi.. Karnımda uçuşan kelebekler vardı sanki :16:

Sonra Hakkari'ye gitti.. Ve haftada bir mesaj alabilirsem kendimi şanslı hissederdim :25:

beni ancak eşi benimki gibi olan biri anlayabilirdi...
en iyisi o bağırsın çağırsın yada ikimiz de sessiz sessiz oflaya poflaya oturalım. bakalım kim alttan alıp gelecek.
bugüne kadar hep ben gittim, hep ben kavgaadan sonra ortamı yumuşatmaya çalıştım.

ilkay akşam nasıl davranmamı tavsiye edersin? (sizler de kızlar)

Ben senin yerinde olsaydım konuşmazdım,, kendi eşime göre konuşuyorum... hiçbirşeyle ilgilenmezdim, yemekti evin işiydi,, eve de biraz geç giderdim yarım saat kadar... eve gidince de kendimle ilgilenirdim... otoror tv izledim ya da kitap okurdum,, biraz bensiz kalsın, beni özlesin, her anlamda eksikliğimi hissetsin isterdim... tabi dediğim gibi bu bizim ilişkimize göre olan bir davranış örneği,, psikolog hanım ne diyecek bakalım:44:

Koala'cım yaşadıkların kolay değil, seni gerçekten çok iyi anlıyorum, benim başımda da aynı sorunlar var malesef.
Fakat bunlar aşılamayacak şeyler değil, sende aşacaksın Allah'ın izniyle, bende...
İnşallah tez zamanda olur... :31:

İlkaycım düşününce yazdıkların çok doğru, sana seansa falan mı gelsem ben...
Bazen hakikaten bir psikoloğa gitsem mi dediğim olmuyor değil...
Yoruluyorum artık, fazla uğraşmak beni yormaya başlıyor zamanla.
Kendimi savunmak yerine susmak daha işime geliyor, en azından huzur buluyorum...
Kafam şişmiyor derdimi anlatıcam diye, o anlasın kendi hatasını diye bekliyorum.
Şimdilik bir sonuç yok, ama inşallah anlayacak o da... :31:

Canım sağol çok teşekkürler... aynı şeyleri yaşıyoruz dediğini
Yoruluyorum artık, fazla uğraşmak beni yormaya başlıyor zamanla.
Kendimi savunmak yerine susmak daha işime geliyor, en azından huzur buluyorum...
Kafam şişmiyor derdimi anlatıcam diye, o anlasın kendi hatasını diye bekliyorum.

bu cümlelerinden anlıyorum... aynen ben de, savunmaya çalışıyorum kendimi sonra susuyorum... susmak daha kolay geliyo.
ama hata mata kabul ettiği asla yok. diyorum ki dün hem benim tavrımdan rahatsız oluyosun hem tavır alıyosun diyorum. diyo ki ben senin tavrına tavır alıyorum... her zamanki gibi o haklı!

Son düzenleme:
ilkay güzel bir noktaya değinmiş " güçlü kadın olmak" ..duygularımız erkeklere göre farklılık arz ediyor..ama güçlü olmak çok önemli...eğilmek ama kırılmamak..
erkek bunu hissettiği an önünde saygıyla eğiliyor..zaten tahammül edemiyorsa kendini belli ediyor..çok taviz vermek biz kadınların doğasında var neredeyse
ama tersini başarmak yine bizim elimizde..fakat her zaman diyorum olaya feminist duygularla değil orantılı olarak yaklaşmak lazım..erkek demek katı ,salt
kendini düşünen yaratık değil fakat yönlendirmelerimize ihtiyaç duyuyorlar bir şekilde..

Benim eşim ( o zamanlar sevgilim ) askerdi..

Dağıtım yapılacaktı.. Tekirdağ'dan Hakkari'ye gönderilecekti..

Tekirdağdayken hafta sonu ziyaretine giderdim.. Her gittiğimde kalbim küt küt atardı.. Gondola binersin ya onun gibi.. Karnımda uçuşan kelebekler vardı sanki :16:

Sonra Hakkari'ye gitti.. Ve haftada bir mesaj alabilirsem kendimi şanslı hissederdim :25:

Kaderr, kaderdaşmışız benim eşimde( sevgilimdi o vakit) hakkaride yapmıştı askerliğiniiii...Ama biz rahat görüşüyorduk..

beni ancak eşi benimki gibi olan biri anlayabilirdi...
en iyisi o bağırsın çağırsın yada ikimiz de sessiz sessiz oflaya poflaya oturalım. bakalım kim alttan alıp gelecek.
bugüne kadar hep ben gittim, hep ben kavgaadan sonra ortamı yumuşatmaya çalıştım.

ilkay akşam nasıl davranmamı tavsiye edersin? (sizler de kızlar)

kızlarda benim söylemek istediklerimi söylemişler tatlım .. akşam eve gittiğinde sakince bekle .. kendini anlatmaya çalışma .. "öyle demek istemedim"leri bırak bi kenara bu sefer .. izle onu .. o nasıl davranacak bi bakalım .. eğer yumuşamış bir şekilde gelirse, bu sefer kendini ezmeden dik bir şekilde yanlış anlamaları düzelt .. "annesi her çağırdığında gitmek demek annesini çok sevmek demek değil" bunun farkına vardır ona .. eşin için anneye gitmek=anneyi sevmek olmuş .. ne kadar çok gidersek o kadar çok sevmiş oluruz onu o kadar çok mutlu etmiş oluruz .. altta yatan düşünce bu aslında .. insanlar görmeden de sevmeye devam edebilirler .. bak elifime :9: :16::16:

eğer ki hala sinirli gelirse, otursun kendi siniriyle .. sen de evde yapmak istediklerini yap .. işin varsa onu yap, yoksa otur kitap oku, bilgisayarda takıl .. mesela çay mı yaptın? ona hiç sormadan gidip kendine almak yerine aşkım canım balım demeden sakin tok bir sesle "çay koyacağım kendime sende istermisin" de .. yani ne tripli kızgın küs kadın rolünü oyna ne de arkasında dolanan bi kadın rolünü .. sen güçlüsün ve onun iki damla tribiyle yıkılmazsın bunu görsün :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yerinde olsaydım konuşmazdım,, kendi eşime göre konuşuyorum... hiçbirşeyle ilgilenmezdim, yemekti evin işiydi,, eve de biraz geç giderdim yarım saat kadar... eve gidince de kendimle ilgilenirdim... otoror tv izledim ya da kitap okurdum,, biraz bensiz kalsın, beni özlesin, her anlamda eksikliğimi hissetsin isterdim... tabi dediğim gibi bu bizim ilişkimize göre olan bir davranış örneği,, psikolog hanım ne diyecek bakalım:44:

sana katılıyorum canım.........bencede sensizliği tattırmalısın ki senin değerini bilsin varlığına şükretsin...Başklarının düşünceler konusunda da her konuda biz ne kadar ne yaparsak yapalım hiç bir zaman herkesi aynı anda tatmin etme mutlu etme şansımız yok..Herkes siz 4 4lük olsanızda dedikodu yapacak adam bir yere laf bulup konuşur...

Hadi yaa..

Bu tür zorluklardan sonra kavuşmak daha güzel oluyor ama :16: çok şükür.. Neler atlatmışız diyorum bazen hala..

.........Büyük aşklar büyük acılarla sınanırmış unutmamalıyıız..............
Biz uzaklığımıza yaşadığımız sıkıntılarımıza bu cümle ile avuntu buluyoruz...Dilerim evlendikten sonra bizde sizin gbi bu günleri gülümseyerek hatırlarızzzzz

bu arada sorunlarımla topiği meşgul ediyorum, muhabbetlerinizi bozuyorum sanki.. kusura bakmayın kızlar bugün cok doluyum...

souvvenir evin çok cici canım,eşyaların özenli... kv'nin aldıklarını boşver..inşallah kendi evinde herşeyi gönlünce alır kimseyi karıştırtmazsın...

ayşenurcum resimleri gördüm ben, yorum da yaptım, cok cicisiniz yaa siz...

Back
X