• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benim aldıklarım hazırdı canımm. başka türlü perdeler de var ama benimkilerden değil. onları metreyle satıyorlar. benimki en olarak cok da geniş değil açıkcası. pencerelerim küçük tatlım. benimkine oldu o sebeplenn. sen de bi pencereni ölç istersen tatlım :54:

Benim pencerelerimin maşallahı var canım :) bir tane güneşlik istiyorum balkonuma, onun fotolarını ekleyemedim.
Fotoları çektiğim gün çamaşır asmıştım
Ama anladım cancazım, bir bakıcam bende. Çarşamba pazarında da (Fatih) baya şey bulunuyor.
Bir izin günüm olsa, hemen değerlendiricem zaten... :9:

Benim pencerelerimin maşallahı var canım :) bir tane güneşlik istiyorum balkonuma, onun fotolarını ekleyemedim.
Ama anladım cancazım, bir bakıcam bende. Çarşamba pazarında da (Fatih) baya şey bulunuyor.

Fatih Cuma pazarını biliyorum da Çarşambaya hiç gitmedim :8:

ne demek canım ya ne baş ağrısı .. ben burda sana yardımcı olmaya çalışırım, buraya göz atarken bunları okuyan birilerine de fayda sağlamış olurum belki :34: sor canım bekliyorum ..

Şahsen çok faydalanıyorum canım, ellerine kollarına sağlık...
Bende seni baya bi rahatsız edebilirim yani, müsade var dimi? :17: :9:
Şu an için olmasa da, ilerde kesinlikle rahatsız edeceğim... :26:

Fatih Cuma pazarını biliyorum da Çarşambaya hiç gitmedim :8:

Cuma pazarı sanıyorum Fındıkzade tarafındaydı.
Çarşamba pazarı da Fatih Camii'nin üst taraflarında oluyor.
Tavsiye ederim yani, baya birşeyler var :34:
Uzuuunn zamandır gitmedim gerçi... Ama gayet uyguna ev tekstilinden, giyime kadar herşey bulunuyor...

Şahsen çok faydalanıyorum canım, ellerine kollarına sağlık...
Bende seni baya bi rahatsız edebilirim yani, müsade var dimi? :17: :9:
Şu an için olmasa da, ilerde kesinlikle rahatsız edeceğim... :26:

tabi ki tatlım ama inşallah hiç gerekli kalmaz, anlayışlı huzurlu bir evliliğiniz olur :31:

gerçekten fatih pazarı da çok büyük ve güzel:53:

Cuma pazarı sanıyorum Fındıkzade tarafındaydı.
Çarşamba pazarı da Fatih Camii'nin üst taraflarında oluyor.
Tavsiye ederim yani, baya birşeyler var :34:
Uzuuunn zamandır gitmedim gerçi... Ama gayet uyguna ev tekstilinden, giyime kadar herşey bulunuyor...

Mümkün değil gibi..

Hafta içi çalışıyoruz malum..

Seneye iznime denk gelirse belki :27: ama uzaktan görmüştüm hiç öyle değildi sanki..

Arkadaşlarda zaten Çarşambalıların giyim tarzına göre birşeyler var sadece burda dedi, hiç girmedik geçerken..

Kızlar 2 gündür uğradığımdan çoğunuzu tanımıyorum

Kader ben :3: 25 yaşındayım.. 11 aylık evliyim ve çalışıyorum..

Sizleri de kısaca tanımak isterim..

ne demek canım ya ne baş ağrısı .. ben burda sana yardımcı olmaya çalışırım, buraya göz atarken bunları okuyan birilerine de fayda sağlamış olurum belki :34: sor canım bekliyorum ..

Kesinlikle bende çok faydalanıyorum, senin yazdıklarından, diğer kızların paylaşımlarından akıl akıldan üstündür demişler, bazen insan tıkanıp kalıyor, ne olursa olsun başka birinin gözleminden yorumlara ihtiyaç duyabiliyor..

Mümkün değil gibi..

Hafta içi çalışıyoruz malum..

Seneye iznime denk gelirse belki :27: ama uzaktan görmüştüm hiç öyle değildi sanki..

Arkadaşlarda zaten Çarşambalıların giyim tarzına göre birşeyler var sadece burda dedi, hiç girmedik geçerken..

Canım Çarşamba pazarında her tarza uygun kıyafet ve klasik pazar ürünleri var,, sadece tek bir tarza göre pazar olurmuymuş hiç:1:

Canım Çarşamba pazarında her tarza uygun kıyafet ve klasik pazar ürünleri var,, sadece tek bir tarza göre pazar olurmuymuş hiç:1:

Bilmiyorum ya , uzaktanta pek güzel görünmüyodu :27: ev tekstili filan deseler uçarak giderdim :1: ( Geçen yıl o taraflarda çalışıyordum ve çeyiz telaşındaydım.. )

inşallah gerek duymazsın canım..
valla zehir gibi benim içim acıyor..

herşey daha güzel olacak canım .. ama bu bi anda olmayacak zamanla olacak .. insanın kişiliği bi anda oluşuvermiyor çünkü .. adım adım .. eşine "değiş" diyemezsin .. sen yerini değiştirirsen, sen tavırlarını değiştirirsen onunda konumu değişmiş olur :34:

Karnım çok acıktı, yemek hazır olsada yesem , menüde börek varmış , ama ben yiyemicem, çünkü kocaman bir totom var küçülmeli küçülmeli.......

ben de fena acıktım :56:

kızlar da yok yemeğe mi gittiniz yahuu:3:

yoğun zamanlarım kızlar ara ara uğrayıp sohbetlerinize dahil olmaya çalışıcam..:31:

Back
X