- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
sen neden kavga çıkmasın, sakinleşsin istiyorsun tatlım .. bak kendi ilişkimden biliyorum .. yıllarca ufacık bi tartışmada hemen aramız düzelsin diye özürler dilerdim yalvarırdım .. sonra eşim (o zamanlar sevgilim) oöyle soğuk davranırdı ki asla burnundan kıl aldırmaz ben haklıyım derdi.. sonra baktım ki her kavgada özür dileyen ben oluyorum .. neden? çünkü onsuz yapamam diye düşünüyorum ben, kavga edersek benimle sıcak konuşmuyor .. bırak onsuz yapamamayı azıcık mesafeli konuşsa, kızsa trip atsa dünya başıma yıkılıyor sanki nefes alamıyorum .. ama ona bakıyorum o çok rahat .. sonra kavgalarda biraz geride kalmaya başladım .. tartıştık mesela, o mesaj atmıyor bende atmıyorum .. önceden olsa o mesaj atmaz ben sıralardım "böyle yapma, tamam bi daha bunu yapmam, şunu söylemem, buraya gitmem" .. salya sümük ağlamalar falan .. bunu değiştirdim .. ağlamasan bile bunu o bilmedi .. telefonu alıyordum elime içim gidiyordu küs durmak istemiyordum ama bekledim içimden sayılar saydım bekledim .. sonra ilk mesajı o atmaya başladı .. artık oda özürler dilemeye başladı ..
Şu söyleyeceğim tamamen benim şahsi kanaatim : Erkekler güçlü kadına daha çok saygı gösteriyor, fikirlerini önemsiyor .. benimde bazen yenik düştüğüm konular oluyor .. bazende dik durduğum .. eşimin her ikisinde de bana karşı tavırları farklı oluyor ..
bırak eşin üzülürse üzülsün, kızarsa kızsın .. bırak kendi gitsin annesine.. milletin ağzına laf verin çok mu önemli .. sen yerinde dur canım .. taviz verme .. bunu demekten kastımın eşine sert ol annesine gitme değil .. git ama onun istediği miktarda değil .. her seferinde değil ..
sorma valla bize 4 sene oluyor flört ile nişan toplamı ayrı şehirler çookkkkk zor valla..Ona kendi ellerimle yemek yapacağımBir tane maviden hediye kazak aldım bir tane ikimize thşört aldım siyah önünde beyazla bjk Rh+ yazıyı arkada onunkinde 19 romeo bnmkinde 03 juliet yazıyor..Biraraya gelince 1903 bjk kuruluş tarihi romeo juliet yazıyor:)Birde parfüm aldım bugünde kalın doku bir pijama takımı alacağım:) Valla 4 senedir her gelişte içim içime sıgmıyorrrrr
beni ancak eşi benimki gibi olan biri anlayabilirdi...
en iyisi o bağırsın çağırsın yada ikimiz de sessiz sessiz oflaya poflaya oturalım. bakalım kim alttan alıp gelecek.
bugüne kadar hep ben gittim, hep ben kavgaadan sonra ortamı yumuşatmaya çalıştım.
ilkay akşam nasıl davranmamı tavsiye edersin? (sizler de kızlar)
ben albüme 2 foto koydum yaa bakmıyor musunuz
Koala'cım yaşadıkların kolay değil, seni gerçekten çok iyi anlıyorum, benim başımda da aynı sorunlar var malesef.
Fakat bunlar aşılamayacak şeyler değil, sende aşacaksın Allah'ın izniyle, bende...
İnşallah tez zamanda olur...
İlkaycım düşününce yazdıkların çok doğru, sana seansa falan mı gelsem ben...
Bazen hakikaten bir psikoloğa gitsem mi dediğim olmuyor değil...
Yoruluyorum artık, fazla uğraşmak beni yormaya başlıyor zamanla.
Kendimi savunmak yerine susmak daha işime geliyor, en azından huzur buluyorum...
Kafam şişmiyor derdimi anlatıcam diye, o anlasın kendi hatasını diye bekliyorum.
Şimdilik bir sonuç yok, ama inşallah anlayacak o da...
Canım ben albümü göremiyorum, çünkü özel albüm yapmışsın sanırım.
Arkadaş listende olmadığım için, seni ekleyeceğim o şekilde bakıcam inşallah :) :)
Benim eşim ( o zamanlar sevgilim ) askerdi..
Dağıtım yapılacaktı.. Tekirdağ'dan Hakkari'ye gönderilecekti..
Tekirdağdayken hafta sonu ziyaretine giderdim.. Her gittiğimde kalbim küt küt atardı.. Gondola binersin ya onun gibi.. Karnımda uçuşan kelebekler vardı sanki
Sonra Hakkari'ye gitti.. Ve haftada bir mesaj alabilirsem kendimi şanslı hissederdim
Kaderr, kaderdaşmışız benim eşimde( sevgilimdi o vakit) hakkaride yapmıştı askerliğiniiii...Ama biz rahat görüşüyorduk..
beni ancak eşi benimki gibi olan biri anlayabilirdi...
en iyisi o bağırsın çağırsın yada ikimiz de sessiz sessiz oflaya poflaya oturalım. bakalım kim alttan alıp gelecek.
bugüne kadar hep ben gittim, hep ben kavgaadan sonra ortamı yumuşatmaya çalıştım.
ilkay akşam nasıl davranmamı tavsiye edersin? (sizler de kızlar)
Ben senin yerinde olsaydım konuşmazdım,, kendi eşime göre konuşuyorum... hiçbirşeyle ilgilenmezdim, yemekti evin işiydi,, eve de biraz geç giderdim yarım saat kadar... eve gidince de kendimle ilgilenirdim... otoror tv izledim ya da kitap okurdum,, biraz bensiz kalsın, beni özlesin, her anlamda eksikliğimi hissetsin isterdim... tabi dediğim gibi bu bizim ilişkimize göre olan bir davranış örneği,, psikolog hanım ne diyecek bakalım:44:
Ben baktımmm::)) yorum yazım önceki sayfalara ama görmedin sanırsammm
Hadi yaa..
Bu tür zorluklardan sonra kavuşmak daha güzel oluyor amaçok şükür.. Neler atlatmışız diyorum bazen hala..
Benimkini bulabildin mi engineerelif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?