- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.961
neredesiniz kızlarrr?? 2.sayfalara gerilemişizzzzz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar moralmen sıfırım
Sol kasığım çok ağırıyor belimde bacaklarımın üst kısmıda bat ıma 2 gün vardı ama kesin kirleneceğim(
heyyoooooooooooo ben geri geldim![]()
heyyoooooooooooo ben geri geldim![]()
tatlım neredesın suan nerede kar var?
he tamam o zaman sevindim oyle olmasına...allah bagışlasın kızını istedigin zamanda bekletmeden göndersin rabbim bebeişini hayırlısıyla...
güle güle canım görüşmek üzre...bende cıkıyorum...![]()
tam iyi keyifler yerinde dedim sen yazdın yani ne oldu canım problem yapma hamilelik belirtilerindede bu var biliyosun pozitif düşün bence![]()
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
ben geldim kızlarrr nabersinizzzzz?![]()
Kızlar moralmen sıfırım
Sol kasığım çok ağırıyor belimde bacaklarımın üst kısmıda bat ıma 2 gün vardı ama kesin kirleneceğim(
ben geldim kızlarrr nabersinizzzzz?![]()
üzülme tatlim, o belli olmaz.. benim de agriyor sizliyor.. iki güncük daha sabretcez cok degil![]()
kızlarr bakın güzel haberler bekliyoruz sizden tamam mıııı hadi müstakbel hamişler siziiiiii![]()
slm kızlar ben de sizin gibi 2012de bebiş sahibi olmak istiyorum hatta 2012ye hamiş girmek istiyorum ama eşimin bunda daha haberi yok
14 aylık evliyim aslında daha erken ama ben 1 aydır bebek bebeeeeeeeeeeeeek diye çıldırıyorum:)
kızlarr bakın güzel haberler bekliyoruz sizden tamam mıııı hadi müstakbel hamişler siziiiiii![]()
slm kızlar ben de sizin gibi 2012de bebiş sahibi olmak istiyorum hatta 2012ye hamiş girmek istiyorum ama eşimin bunda daha haberi yok
14 aylık evliyim aslında daha erken ama ben 1 aydır bebek bebeeeeeeeeeeeeek diye çıldırıyorum:)
eee peki korunuyormunuz o zaman eşinin haberi yok isehadi inşallah senide hamiş yaparız canım
kızlar benim kasıklarında ve belimde ağrı var biraz acaba nedendir yaa?biliyosunuz bat 3 ocak daha?acaba...![]()