• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kızlar moralmen sıfırım

Sol kasığım çok ağırıyor belimde bacaklarımın üst kısmıda bat ıma 2 gün vardı ama kesin kirleneceğim :((

kızlaaarrrr napıyosunuz keyifler yerinde mi :9::9:neler yaptınız bugün ya akşam giremiyorum 2 gündür misafirim var bi bakıp kaçıyorum biraz biraz okudum şimdi yazdıklarınızı bir problem yok gibi görünüyor şimdilik :9:
ayyyy amaaannn olmasın problem kimsede :4::4::4:

tatlım neredesın suan nerede kar var?

su an evdeyim tatlim.. kar da disari da :9::9::9::9: bi taraftan yagiyor bi taraftan eriyor...

he tamam o zaman sevindim oyle olmasına...allah bagışlasın kızını istedigin zamanda bekletmeden göndersin rabbim bebeişini hayırlısıyla...

güle güle canım görüşmek üzre...bende cıkıyorum...:10:

peliiinnnn... daha cikmadin mi??? yoksa geri geldin benim gibi :1::1::1::1:

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:9::8:

ben geldim kızlarrr nabersinizzzzz?:3::3:

hosbulduk, merhabalar, sizler de hosgeldiniz :9::9::9: oh oh ayagimi sürüdüm galiba...:9::9:

Kızlar moralmen sıfırım

Sol kasığım çok ağırıyor belimde bacaklarımın üst kısmıda bat ıma 2 gün vardı ama kesin kirleneceğim :((

üzülme tatlim, o belli olmaz.. benim de agriyor sizliyor.. iki güncük daha sabretcez cok degil :31::31::31::31:

slm kızlar ben de sizin gibi 2012de bebiş sahibi olmak istiyorum hatta 2012ye hamiş girmek istiyorum ama eşimin bunda daha haberi yok
14 aylık evliyim aslında daha erken ama ben 1 aydır bebek bebeeeeeeeeeeeeek diye çıldırıyorum:)

slm kızlar ben de sizin gibi 2012de bebiş sahibi olmak istiyorum hatta 2012ye hamiş girmek istiyorum ama eşimin bunda daha haberi yok
14 aylık evliyim aslında daha erken ama ben 1 aydır bebek bebeeeeeeeeeeeeek diye çıldırıyorum:)

eee peki korunuyormunuz o zaman eşinin haberi yok ise :9::9:hadi inşallah senide hamiş yaparız canım

eee peki korunuyormunuz o zaman eşinin haberi yok ise :9::9:hadi inşallah senide hamiş yaparız canım

hapla korunduğumu sanıyor benim safiş kocam. bunu ona yapmalı mıyım yapmamalı mıyım aslında tam olarak emid değilim. ama napayım çok istiyorum

Son düzenleme:
kızlar benim kasıklarında ve belimde ağrı var biraz acaba nedendir yaa?biliyosunuz bat 3 ocak daha?acaba...:31::31:

canım daha hemen hemen 12 gün var aslında senin için ama sonuçta bu şekilde ağrıların olabilir canını sıkma sakın belki üşüttün belki kendini çok yordun yada ilk çalışmanda döllenme olmuşta olabilir :9:

Back
X