- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.961
Kızlar moralmen sıfırım
Sol kasığım çok ağırıyor belimde bacaklarımın üst kısmıda bat ıma 2 gün vardı ama kesin kirleneceğim(
heyyoooooooooooo ben geri geldim
heyyoooooooooooo ben geri geldim
tatlım neredesın suan nerede kar var?
he tamam o zaman sevindim oyle olmasına...allah bagışlasın kızını istedigin zamanda bekletmeden göndersin rabbim bebeişini hayırlısıyla...
güle güle canım görüşmek üzre...bende cıkıyorum...
tam iyi keyifler yerinde dedim sen yazdın yani ne oldu canım problem yapma hamilelik belirtilerindede bu var biliyosun pozitif düşün bence
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldim kızlarrr nabersinizzzzz?
Kızlar moralmen sıfırım
Sol kasığım çok ağırıyor belimde bacaklarımın üst kısmıda bat ıma 2 gün vardı ama kesin kirleneceğim(
ben geldim kızlarrr nabersinizzzzz?
üzülme tatlim, o belli olmaz.. benim de agriyor sizliyor.. iki güncük daha sabretcez cok degil
kızlarr bakın güzel haberler bekliyoruz sizden tamam mıııı hadi müstakbel hamişler siziiiiii
slm kızlar ben de sizin gibi 2012de bebiş sahibi olmak istiyorum hatta 2012ye hamiş girmek istiyorum ama eşimin bunda daha haberi yok
14 aylık evliyim aslında daha erken ama ben 1 aydır bebek bebeeeeeeeeeeeeek diye çıldırıyorum:)
kızlarr bakın güzel haberler bekliyoruz sizden tamam mıııı hadi müstakbel hamişler siziiiiii
slm kızlar ben de sizin gibi 2012de bebiş sahibi olmak istiyorum hatta 2012ye hamiş girmek istiyorum ama eşimin bunda daha haberi yok
14 aylık evliyim aslında daha erken ama ben 1 aydır bebek bebeeeeeeeeeeeeek diye çıldırıyorum:)
eee peki korunuyormunuz o zaman eşinin haberi yok isehadi inşallah senide hamiş yaparız canım
kızlar benim kasıklarında ve belimde ağrı var biraz acaba nedendir yaa?biliyosunuz bat 3 ocak daha?acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?