• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hayırdır inşallah.bende bı ara kotu kotu ruyalar gordum heep korku fılmı gıbı mübarek:1: dun sadece cok guzel ruya gordum bebiş gördüm:emir_bebek:

valla hayırdır inşallahh..ya bebek görüyom sol göğsümden emziroyomm...hiç konuşamdım erkadşımı göüyomm ...kocaman kurt gölgesi evlere girmeye çalışıyooo off yaa yartık yaratık...anlamadım gitti valla öle korku filminden etkilenmem etkilensemde izlom ztn uzun zamndır off ne bilim ya bu ara başşımm çok ağrıyoo kendimide yorgun hissdiyom 14 saat uyusamda uyumamş gbi hissdiyomm

valla hayırdır inşallahh..ya bebek görüyom sol göğsümden emziroyomm...hiç konuşamdım erkadşımı göüyomm ...kocaman kurt gölgesi evlere girmeye çalışıyooo off yaa yartık yaratık...anlamadım gitti valla öle korku filminden etkilenmem etkilensemde izlom ztn uzun zamndır off ne bilim ya bu ara başşımm çok ağrıyoo kendimide yorgun hissdiyom 14 saat uyusamda uyumamş gbi hissdiyomm

şu bebk olayınada kafayı taktıgımız için olabılır bbilnç altına yerleşiyo,
neyssee ben gıder bırazda çalışmak lazım bebişin gelmesı içinn :1::1::26: yarın yıne konuşuruz inşallah ii gecelerr:54:

merhaba kizlar bende aranizdayim
yas 23, sat 29.11.11 bat 29.12.11.

hoşgeldinn ttalımm tatlıcadım senide alır listeye şekerimm

şu bebk olayınada kafayı taktıgımız için olabılır bbilnç altına yerleşiyo,
neyssee ben gıder bırazda çalışmak lazım bebişin gelmesı içinn :1::1::26: yarın yıne konuşuruz inşallah ii gecelerr:54:

hadi git baklım bende gtcemde otrdum yerden kalkamıyom ooo bide banyoo yapcmm :15:herelde bebkten dolyıı ne bilim yaaa:46:

kızlar bende gece rüyamda eski komşum gelmiş oluyo bana bir çift bebek patiği veriyo birde mama önlüğü veriyo patik yeşil renkti ne demek kızlar bilen varmı?

benden başak kimse kalmamış bende çıkyımmbarii napimm bugn çok sessizz burası ztnn hadii hepinizz rüyanızda ii şeyler görünn emi hepinizi çookk öptümm:54::54::54::54::54::54:

ayy canım bugn herkesin işi vr herelde kimseden tık yok..dün 4 e kadr burdydık bugn kimse kalmadı...sen naptın babn nasıl oldu..geldin mi izmite

babam iyi şükür... yılbasını beraber geçirmeye karar verdik..bu hafta eşimde izin alıp gelcek. evet ben 2011 topicine baktım aaa 10 da bitmiş konusma dedm ben yokken ne olmus bunlara:))
burası yenimi????? hadi hayırlı olsun hepimize..
sen nasılsın bakalım? hala gecmi yatıosun benm gibi:))) ahh biz ahhh

babam iyi şükür... yılbasını beraber geçirmeye karar verdik..bu hafta eşimde izin alıp gelcek. evet ben 2011 topicine baktım aaa 10 da bitmiş konusma dedm ben yokken ne olmus bunlara:))
burası yenimi????? hadi hayırlı olsun hepimize..
sen nasılsın bakalım? hala gecmi yatıosun benm gibi:))) ahh biz ahhh

babnın ii olmasına çok sevindim tatlım.eşim gececiyken hep böleyim valla..tatlıcadim açtı burayıı baya sıkı burası valla..

babnın ii olmasına çok sevindim tatlım.eşim gececiyken hep böleyim valla..tatlıcadim açtı burayıı baya sıkı burası valla..

yeni arkadaslarda varmı burada? hiç geçmişe bile bakamadım? kızlar nasıl var mı hamiş haberiii..
regen nasıl özledim onu:)) gerçi herkesi çok çokkk özledmmm
off çok korkuyorum şeyda yaa 2013 topicine kalmayalm da..
bu arada diyet topici nasıl gdiyor?devam ediyormusunuz orda da...
oranın ismi ne idi....:26: ben 3 kilo verdm buraya geldigimden beri...
vermem gereken de çok var daha...

yeni arkadaslarda varmı burada? hiç geçmişe bile bakamadım? kızlar nasıl var mı hamiş haberiii..
regen nasıl özledim onu:)) gerçi herkesi çok çokkk özledmmm
off çok korkuyorum şeyda yaa 2013 topicine kalmayalm da..
bu arada diyet topici nasıl gdiyor?devam ediyormusunuz orda da...
oranın ismi ne idi....:26: ben 3 kilo verdm buraya geldigimden beri...
vermem gereken de çok var daha...

yok tatlım ya ora bida uğramadımm..tutmıyom gırtlamıı lanet olsunn...üzüntüden verdin demek..valla regen maşllhı vr bugn karnı ağrıyodu onunnda batına as kaldı inşllh olck..yaren hamileydi oda kimyasal gebelikmiş işte..onun haricnde kimse yok senn bilmediğin..benimde ümidim yok valla bu sene 1.5 sene sabrettim oldu oda düşük oldu artık bi 1.5 sende daha bkelrim..kalmazsın cnm benim sen ..gel bi doktora gitte inşllhh.ttalım ben yatim artıkk gömden yaş gelo yarın 8 de kalkcmm öprüm senii

yok tatlım ya ora bida uğramadımm..tutmıyom gırtlamıı lanet olsunn...üzüntüden verdin demek..valla regen maşllhı vr bugn karnı ağrıyodu onunnda batına as kaldı inşllh olck..yaren hamileydi oda kimyasal gebelikmiş işte..onun haricnde kimse yok senn bilmediğin..benimde ümidim yok valla bu sene 1.5 sene sabrettim oldu oda düşük oldu artık bi 1.5 sende daha bkelrim..kalmazsın cnm benim sen ..gel bi doktora gitte inşllhh.ttalım ben yatim artıkk gömden yaş gelo yarın 8 de kalkcmm öprüm senii

tamam tatlımm..görüşürüz yine.. ben kuzenimin telinden girdim yarın yine gelirim inş..
iyi geceler sana... öpüyorum çokk

Oh uyuyun bakalim ben teli alip size yazabimekk icin uykusuzluktan gozumden yas aksiin

Smile lari kullanamiyorum aglayiyorum farzedin

Simdiiiii gelelim asil konuya nekadarda ozlemisim yazmayi benim tembel triod normale dondu cok sukur

Tatlicadim yeni topik yeni bebekler getirir insaallah tum isteyenlere

Regenim kankimo geri sayim basladi hadi insaallah

Menbetam ya seninde yaklasmis irkegine kavusmaya az kaldi insaallah

Azracigim yeni bat yeni umut yeterki umutlar kayybolmasin birgun yeserecegine inaniyorsun bunu biliyorum

Kuppecigim bugun pardon dun doktora gitmissin hayirli haberlerini bekliyoruz bizi merakta birakma

Seyda ve yaren sizi cok karistiriyorum birinizden birinin bi kizi var ama hanginiz buarada yaren heralde dusuk yasiyormusun buda nasil bir turkceyse gecmis olsun ve hayirlisiyla yeniden saglikli gebe kalmak dilegi ile

Meri babana gecmis olsun biraz gec oldu

Yeni gelen arkadaslarada basarila diliyorum gazaniz mubarek olsun
Simdi beni yeni sancaksiniz ama ben diger topikten eskidim artik opulfunuz zzzzzzzz uyudum ben zzzzzzzz

gunaydin kizlar.yeni bi gunde nasilsiniz acaba?uyanmadiniz mi uykucular?bebek yokken uyuyun bebek olduktan sonra gorcem sizi :1:bu gun burda hava kapali ama ben kapali havalari daha cok seviyorum.o yuzden keyfim simdilik iyi bakalim aksama kadar bozulmazsa...:1:bir kac gune esimin ailesini ziyarete gitcez.orda pek giremem belki ama ara-sira selam felan vermeye girerim.bir haftaya donucez.bu ne cene kardesim ne kadar yazdim boyle.ha bide aksam birisi bi menu soruyodu hala istiyosa ben ona guzel bi tatli tarifi yaza bilirim

Back
X