2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım değişirim ben peki.. kuppeminde sorunu kan pırtılaşması onunla bir irtibata geç canım sana detaylı bilgi verecektir
üzülme dermansız dert vermesin Allah. çok şükür bunun önüne geçebiliniyor

tatlı cadı senin betın gectiği çok olmuş durumlar nasıl ben 12.gun kanda 14.gun idrarda görmüştum pozitifi gec döllenmemiki benim gibi bayağı geçmiş

cnm zaten kuppe ile irtibattayım onun yardımıyla bende yaptırdım bu testleri sonuçları bugün aldım faceden gönderdim ona ama girmedi herhalde bugün nete.,

çok sağol cnm benim az kalmış cnm randavuya yeni yla kadar bitsin doktor işlerimiz de hepimiz çalışalım
evet az kaldı yılın son saatlerini doktorda geçiricem bakalım inş. güzel haberler verirde son gün kötü girmem yeni yıla

aaaaa geliyomu dersin ufaklıkmı kisten bu kadar gecikme olabiliyomuşmu ooo biz senle yazıştıktan sonra neler oldu hayatımda

tatlı cadı senin betın gectiği çok olmuş durumlar nasıl ben 12.gun kanda 14.gun idrarda görmüştum pozitifi gec döllenmemiki benim gibi bayağı geçmiş

canım cuma dr gidecem gelmezse kırmızılar.. o zman anlayacağız anyayı konyayı.. duruma göre söktürücü içeceğim

tatlım oda bugün dr a gidecekti. merakla bekledim ama gelmedi hiçç

canım cuma dr gidecem gelmezse kırmızılar.. o zman anlayacağız anyayı konyayı.. duruma göre söktürücü içeceğim

tatlım oda bugün dr a gidecekti. merakla bekledim ama gelmedi hiçç

cnm sakın sökturucu kullanma mesela 50.gun bile yumurtlayan okudum o yuzden varsa bile kanda idrarda görunmeyebilir bi kan testi yaptır bakalım inşalla yine li,ste başı olursun

kızlar bişey sorcam ben doktora düşük bitincemi gideyim devam ederkenmi yoksa arayımmı özlemiştir kadıncağız beni her hafta göre göre

cnm sakın sökturucu kullanma mesela 50.gun bile yumurtlayan okudum o yuzden varsa bile kanda idrarda görunmeyebilir bi kan testi yaptır bakalım inşalla yine li,ste başı olursun

canım kullanırım ya. biliyorum 50. günü tuğçe canım bizim arkadaş ve çiçekte öyle ama ben hormon testine gireceğim kırmızıyı bekliyorum tez yollusundan. benimde artık 11 gün geçti hatta 12 yani yumurtamda olmamış sanırım bu ay dr görünürzde büyük yumurtan yok dediydi. rahim kalınlaşması olurdu oda yoktu.. yani umudum yok tatlım.. inşallah siz olun liste başı beni geçti sanırım artık

evet cnm ama bak altında biri var benim oda yok senin sat ne zamandı ay ne komik dimi sat bat kızım olursa sat oğlum olursa bat koycam

ayy tatlım benm 22 kasımda düşük yaptım yani kanamam o gündü doktor 45 gün ekle dedi ben ekledim bide üstüne ben kattım beklemeyim diye kendimide 17 ocağa kitledim öle yanii tatlımm

ay neolsun bi hamileyim bi düşürcen şimdide düşürüyorum çok şey yaşandı ama sen adet olmadın bi kan testi daha yap bence

canım benim bende sende güzel şeyler duyacam sandım düşürmüyomuşum dicen sandım ondan helecen yaptım adet söktürücüye devam gülüm bugun 7. Gün kullanıyom valla

ayy tatlım benm 22 kasımda düşük yaptım yani kanamam o gündü doktor 45 gün ekle dedi ben ekledim bide üstüne ben kattım beklemeyim diye kendimide 17 ocağa kitledim öle yanii tatlımm

45 gun ay nede çokmuş o öle cnm sanırım unuttum seninkide benim gibi kimyasalmıydı

tatlım ne dicem progestan vermedimi sana...o hem adet olmanı sağlıyo hem de bebk varsa tutsun diye hiç ilaç vermedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…