• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hııııııııı eski topic..şimdi anladımm..hatırlamak istemiyorumm..:36:

iyi ki açtık bu topiği yaa..çok mutluyummm çooookk..faydamız dokunsun herkesee..yardımlaşalım ne güzellll...:46::46::46::46::46:

mutlu ooooooooool iyi bak keeendineeeeeeee :24::24::24::24:

hadi git yat beaa faydali baayan.... sabah daha ifade almaya gitcen :1::1::1:

saka bi kenara güzel bilgiler paylasiliyor.. ates ölcmeyi felan ögrenen arkadaslarimiz oldu...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)

regen,
KuPPe+,
seyda77+,
nilufereren+,
yaren2007+

ya kardesim gidin yatin isiniz gücünüz yaok mu be ya??? üyeler neyse de o kadar ziyaretciden korkmay abasladim.. izleniyoruz galiba :26: :9::9::9::9:

hadi kizlar öptüm cok.. hepinize iyi geceler...

her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa....

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 4 ziyaretçi)

regen,
KuPPe+,
seyda77+,
nilufereren+,
yaren2007+

ya kardesim gidin yatin isiniz gücünüz yaok mu be ya??? üyeler neyse de o kadar ziyaretciden korkmay abasladim.. izleniyoruz galiba :26: :9::9::9::9:

hadi kizlar öptüm cok.. hepinize iyi geceler...

her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa....

iyi geceler reha can :35:

kızlar bayılmışım koltuğun üstünde:) çok uyum gelmiş şimdi gidiom yatak odasına nilgün kaçar hepinize iyi geceler ballar:3:

bende kaçtım kızlar sen bi ara anlatırsın cnm bana o surat olyını belki şu yetkilerden dolyıdır içinde kapalı yazan şeyler var

gunaydin arkadaslar.seyda ben de smileyleri bulamiyodum bi arkadas soyledi.kontrol panelinden secenekleri duzenle tikla mesaj editorunu Standart editor-Toolbar yap.umarim olur:44:

yavaş yavaş herkeze cevap vereyim bende..

selam verdim ama alacak kimse yok galiba

canım dün epey bi kalabalıktı sende arada kaynamışsın azcık

valla cnm bildiğim kadarıyla adetin 21. günü progestoron testi yapılıyo yumurtlamaya bakılıyo yani

elifcim 21.gün yapılan testler demek bu işe yarıyormuş. :26: ben daha yeni başladım tedavi sürecine o yüzden pek bilmiyorum.

ben ortaokula giderken halamlara kalmaya gitmiştim halamın kızı hadi çarşıya gidelim dedi ben annemden gizli çarşıya haytta gitmem ozman..neyse çarşıya geldik indik sahile..onun sevgilisi vardı onla buluştular.başaldılar konuşmaya 28 mayıs 2002.sonra onun sevglisin arkadaşı geldi.onla konuştum ben baya bi konuştuk..(eşim) gel zamn git zamn üst üste görüştük hepimiz...aramızda bi muhappet döndü onların arkadşı ali vardı bana dediki sna birini ayrlayalım..ben de dedimki ne o yaa kapıdan mı çıkoz çıkmak neymiş dedim..eşimde bana benim giibi biriyle olsa olmaz mı dedi..bende içten içe hoşlanıyom tabii..ama acayip laf sokuyoz birbirimize bacığından pantoluna..hem hoşlanıyom hem elime versler bi kaşık suda boğcam :1: 2 haziranda biz sevgili oldukk..tabi ben hiç öle dışrı çıkan tip değili tel fln konuşuyoz o liseden mezun oldu ben lseye başladım buluşuyoz sürekli..halamın oğlu bizi gördü babama söledi babam kıyametleri kopardı..elimden tel aldı..biz martta tekrr karşılaştık..tekrr başladık kaldımız yerdenn ölee devam etti..o askere gitti ben çok ağladımm.ben ünive giderken ayrılmak istedi yapamadıı..gel zamn git zaman beni istemeye gelcekler babama söyliyemedim..annemde üstünü giyinmiş şeyda yı isteyen varmış dedi çekti gitti evden..babamla konuştukk..babam yine bi kıyamet.. öle böyle ben ikna ettim 19 aralık 2009 da istemeye geldiler..eşim o gün hiç yemek yememşti teyzem kahvesine tuz koydurmadı bende 5 yemek kaşığı şeker koydum..rengi çok pis atmıştıı içindende saymışş ztnn :) amcam biz düşünelim karar veririz dedi..kapıyı bile ben açmadım düşünn yani..sonra babam doğum günümde 26 aralık 2009 da verdi o gün yüzük takıldı alyansımız tek taşımız set takımı..iş uzamıck yaa..22 ocakta2011 nikahımız kıyıldı..hemde nikahtan bir kaç gün önce eşim hemoroitten ufak bi opersyon geçrmşti..çok komkti.sandalyeye bile oturmadı..5 şubat2011 kına gecemiz oldu 6 şubat 2011ta evlendikk ..karr kış kıyamatt...ben oynamaktan terledm oturanlar dondu resmen..bizimkide böle işte mesut bahtiyar gidozz:DEŞİM BENİM BEBEĞİM BEN ONUN ÇOCUĞUU :1::1:

mutlu son :nazar::nazar::nazar::nazar:

hayir yanlis anlamadin,istemiyorum derken 15 aylik bi kizim var ikinci cocugu daha dusunmuyorum kizim kucuk cunku:emir_bebek:gelecek yil insallah.senin durumun nedir?

anladım canım. kızın küçük evet ama çokta bekleme. araları 2,5yaş olsa yeter. 2,5ideal bir yaşmış,öyle okumuştum..
bende daha hiç bebek yok canım, doğal yollada olmadı. tedaviye başlıyorum bu ay nasip ederse

anladım canım. kızın küçük evet ama çokta bekleme. araları 2,5yaş olsa yeter. 2,5ideal bir yaşmış,öyle okumuştum..
bende daha hiç bebek yok canım, doğal yollada olmadı. tedaviye başlıyorum bu ay nasip ederse

resimdeki kizim iste .zaten 2 yasindan sonra calismalara baslicaz bız de.hıc uzulme ALLAH sanada tatlı bı bebek nasıp eder.bence bu ısın gecı ve tezı var sadece

Back