• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hangi konu canım ben bilmiyorum :15:

tatlım sölemek istemiyosan sölemede kaynanaya gittinn morell gtti ya eşle ya kaynanyla neyse boşverr...ne konusukiii??

gecen eslerimizle tanisma hikayemizi anlatalim dedik, kizlar ciktilar.. biz de baska zaman konusalim dedik... ister misiniz baslayalim mi??? kim ilk olmak ister?? ama kalanlar güzelce dinlicek :1::1::1:

gecen eslerimizle tanisma hikayemizi anlatalim dedik, kizlar ciktilar.. biz de baska zaman konusalim dedik... ister misiniz baslayalim mi??? kim ilk olmak ister?? ama kalanlar güzelce dinlicek :1::1::1:

aaa inan bugun aklımdan gecti super bi konu anlatalım bakalım sırailemi bi sistem koyalımn

valla cnm ben 30.gun falan yumurtladım ilkindende anladığım kadarıyla sebninde gec döllenme oluyo o yuzden vcalışmaya devam

inş. ya cnm inş. geç döllenmişimdir de hamileyimdir zaten benim ilkindede doktor adetine yakın kalmışsın demişti demkki geç yumurtladım ozmanda aklıma geldi bak ay hadi hayırlısı...

Back