- Konu Sahibi tatlicadi1
-
ttalım benm doktorlar diyorki ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günn aynı yanii...bitki çayın varsa iç ilaç kullnma çalışmaya devam et boşver..
ya tatlıcadım sana bişey deyim mi ben ya?ben galiba hasta oluyorum boğazım ağrıyor burnum akmaya başladı.tamda zamanıydı şimdi hasta olmanın ben ne yapacam şimdi ya bide çalışmalar var.ya bişey olursa ilçta almak istemiyorum.nolcak şimdi...
keşke aynı yerde olsaydık yawww.gelirdim valla.aslında hemşeri sayılırız bi bakıma bende eskişehirliyim memleket orası yani.evlendimde öyle geldim buralara napalım kısmet işte.neyse kocam işten geldi yemek yiyeceğuz.arada gene sizinleyim haaaa.
düşük yaptındasn 45 gün dedi bende beklemym diye kafama 17 ocak dedimmerak edip sürekli tuvalete taşınmıyım diye öle yaptım valla sana kalmışş valla benm iiçn farketmez ama bidaki aya kesnlkle istyorumm
öyle yapacam artık canısı sağolasın....böyle arkadaşlar olduktan sonra bizim sırtımız yere gelmez artık...
sen var ya sen bı de hamıleymıssın.. abowwwwwww ne hos olurrrr.. yarın kan testını yaptır sonucunu hemen al sonra gel buraya yaz.. hayırlı olur ınss..
kızlar ben çıkom şimdi pilav yapcmm yarın konuşurzz akşama misfirler var eşimin ablası gelcekmş fln flnn işte öptümm sizii kocamna byy byyın
tatlıcadım valla şu yaş problemi beni sinir edoo belgelerde 22 yazoo .sen hesapla işte 26 aralık 1988 benm doğum tarihimmay ne komk bişe bilmiyom yaa
nabiyonuz gizlar giii??? ben geldim
23üne girmek üzeresin seydaaaaaaaa 3-5 günün hesabini yaparaktan yasini kücültmeye calismahosgeldin bu arada
hoşgeldin ama ben gidiom nolcek şimdi..?
yok umudum ama hayırlısı. hamile olursam bunca tartışma üzerine, çok gülerim kendime
hiçbir zaman umudum yok deme tatlım.yarın olsada olmasada biz senin yanındayız.yarın sabah seni beklicez burda.veee hep beraber gülecezzzz ben eminim tatlışeyyy. belkide yiğit geliyodur...
aaaaaaaaaaaaa nezamn açıldı bu topik ayollben neenn görmemişim helee..benıde ekleyın,bugun çok moralim bozuk zatenn yeni bat 14 ocakkkk
selaaammmm
aaaaaayyyy kimler gelmis kimleerrr.... tatlicadi gelsin ekler seni listeye... kirmizilar geldi galiba.. olsun canim dert etme.. bak yeni topik, yeni sene, yeni umutlar
slm canım ben şimdi çıkıyorum siz şimdi yazışa durun.ben gelecem.nezle olmuşumda kaynanama bi satıp geleyim bari
çalışma önü başıma iş çıkardı bu hastalık yaaaw
evet geldii,,yazmıştım dıger topiğe bugun,,ne zaman olursa dıyodum ama cok heveslenmişim galiba agladım biraz,,adetımde çok ağrılı geldi bugun çok çok kotu bı gundu benım için
inşallah bu topik herkese ugurlu gelir göbişlere bebiş gelir:) topik adıda süper olmuş..hayırlı olsun hepimizee
sen git kocanin karnini doyur, geri gelirsin nasilsaben de beklerim artik napiimmm???
hiçbir zaman umudum yok deme tatlım.yarın olsada olmasada biz senin yanındayız.yarın sabah seni beklicez burda.veee hep beraber gülecezzzz ben eminim tatlışeyyy. belkide yiğit geliyodur...
aaaaaaaaaaaaa nezamn açıldı bu topik ayollben neenn görmemişim helee..benıde ekleyın,bugun çok moralim bozuk zatenn yeni bat 14 ocakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?