2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar ben size acayippp küstümm diyim size hıh..o kadr geçmşi okudum göremedim yaa sonra öle kendilinde buldumm.. ya bulamasydımm ayıpp ayıpp size..gerçekten çok kırıldım ben gelcemi sölemştim.. insan şeyda gelememş bi öözleden msj atalım der en azındann...ahh ahhh.öbr tarftada diyomki tatlıcadım beni sevmyo diyom ağlanıyom bide

tatlıcadim benm sat bat vermme gerek yok herelde daha yeni düşük yaptım 17 ocağa kadr olckmışım beni bidaki ay yazrsınızz..gerçi unutuldum ama neyse hıhıh

tatlıcadim benm sat bat vermme gerek yok herelde daha yeni düşük yaptım 17 ocağa kadr olckmışım beni bidaki ay yazrsınızz..gerçi unutuldum ama neyse hıhıh

canım çokk gerginim. link bırakmadım çalar gibi olmasın diye. hoşgeldin. istediğinde bilgilerini ver işleyeyim senide

tatlıcadım benimmmmmmmmmmmmm canımm gerginliği bırak artık lüffen hem ben ne kadan heycanlıyım biliyonmu yarınki test için ama yarın evde olmicam senden haber alamazsamm fena olurum o yüzden bi çare bulalım bunaaaaaaaaaaaaaa

canım çokk gerginim. link bırakmadım çalar gibi olmasın diye. hoşgeldin. istediğinde bilgilerini ver işleyeyim senide

tatlım beni bilosun ben yeni düşük yaptım22 kasımda doktrda ocak 17 kadr adet olcksın olrsan 3 . günü gel olmazsan gel test yapalım dedi valla..

canım benim ağlıyorum şuan ya.. benim üstüme neden bu kadar geliniyorki...

canım benim ağlıyorum şuan ya.. benim üstüme neden bu kadar geliniyorki...

aaaaaaa aşk olsun ağlama ama lüffen tatlımmm bak size destek veren çok sılayla scream da anlayacaktır.. sıla zaten hak verdi.. boşver artık herşey olacağına varır.. kendini üzmeeeeeee lüffenn yarın büyük günnnnnn ben çok heycanlıyımm umutluyumm mutluyumm inşallah hayırlı haberlerle gelicen tatlım ama moralini düzelt lütfennnn... bu mevzuyu da bırak artık bi kenara face muhabbetinde de bi ara böyle bişi olmuştu biliosun soonra geçti aynı mevzu yani anladınmı

ben gelnce neden kmse olmuyo ya benm eşim bi hafte gececi bi hafta gündüzcü çalışıyo o geceyken burda oluyom gündüzcüyken gündüz olm ama kmse eyok şimdi herkes gece kuşumu ne yaa

sal gitsin ya bak yarın testin varr...ağlam üzlme artık yaa girmk isteyen bi orda bi burda olr..kızmaya gerilmeye ya da üzlmeye hiç gerek yok lütfen yani

ağlamıyorum tamam ama kızlar zaten bir kişi daha üstüme gelirse kapatacağım hesabımı. yeter beğenmeyen hoşunu gitmeyen gelmesin.
şeyda rüya gör bu gece benle ilgili. sabahta yaz bakalım tuttacakmı:)
hly cnm ben olumlu olursa sana haber uçururum merak etme sen

Son düzenleme:
ya tatlıcadım sana bişey deyim mi ben ya?ben galiba hasta oluyorum boğazım ağrıyor burnum akmaya başladı.tamda zamanıydı şimdi hasta olmanın ben ne yapacam şimdi ya bide çalışmalar var.ya bişey olursa ilçta almak istemiyorum.nolcak şimdi...

ttalım benm doktorlar diyorki ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günn aynı yanii...bitki çayın varsa iç ilaç kullnma çalışmaya devam et boşver..

keşke aynı yerde olsaydık yawww.gelirdim valla.aslında hemşeri sayılırız bi bakıma bende eskişehirliyim memleket orası yani.evlendimde öyle geldim buralara napalım kısmet işte.neyse kocam işten geldi yemek yiyeceğuz.arada gene sizinleyim haaaa.

canım sağol. valla ne iyi olurdu gelsen benle

canım nasıl dersen artık. nasıl istersen öyle yapalım

düşük yaptındasn 45 gün dedi bende beklemym diye kafama 17 ocak dedim merak edip sürekli tuvalete taşınmıyım diye öle yaptım vallasana kalmışş valla benm iiçn farketmez ama bidaki aya kesnlkle istyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…