- Konu Sahibi tatlicadi1
-
kızlar ben size acayippp küstümm diyim size hıh..o kadr geçmşi okudum göremedim yaa sonra öle kendilinde buldumm.. ya bulamasydımm ayıpp ayıpp size..gerçekten çok kırıldım ben gelcemi sölemştim.. insan şeyda gelememş bi öözleden msj atalım der en azındann...ahh ahhh.öbr tarftada diyomki tatlıcadım beni sevmyo diyom ağlanıyom bide
tatlıcadim benm sat bat vermme gerek yok herelde daha yeni düşük yaptım 17 ocağa kadr olckmışım beni bidaki ay yazrsınızz..gerçi unutuldum ama neyse hıhıh
canım çokk gerginim. link bırakmadım çalar gibi olmasın diye. hoşgeldin. istediğinde bilgilerini ver işleyeyim senide
tatlıcadım benimmmmmmmmmmmmm canımm gerginliği bırak artık lüffenhem ben ne kadan heycanlıyım biliyonmu yarınki test için ama yarın evde olmicam senden haber alamazsamm fena olurum o yüzden bi çare bulalım bunaaaaaaaaaaaaaa
canım benim ağlıyorum şuan ya.. benim üstüme neden bu kadar geliniyorki...
sal gitsin ya bak yarın testin varr...ağlam üzlme artık yaagirmk isteyen bi orda bi burda olr..kızmaya gerilmeye ya da üzlmeye hiç gerek yok lütfen yani
aaaaaaa aşk olsun ağlama ama lüffen tatlımmmbak size destek veren çok sılayla scream da anlayacaktır.. sıla zaten hak verdi.. boşver artık herşey olacağına varır.. kendini üzmeeeeeee lüffenn yarın büyük günnnnnn ben çok heycanlıyımm umutluyumm mutluyumm inşallah hayırlı haberlerle gelicen tatlım ama moralini düzelt lütfennnn... bu mevzuyu da bırak artık bi kenara face muhabbetinde de bi ara böyle bişi olmuştu biliosun soonra geçti aynı mevzu yani anladınmı
ben geldim kızlar bi yemek yapıyorum bi size bakıyorum kim var kim yok diye...
ya canım benim yerim ben seni ya biz yanındayız sen hiç merak etme.istersen ben geleyim oraya beraber gidelim hastaneye
tamam tatlıcadim inşallah...bu arada benm yazılmaya ihtiycım yok deme tabloya
ya tatlıcadım sana bişey deyim mi ben ya?ben galiba hasta oluyorum boğazım ağrıyor burnum akmaya başladı.tamda zamanıydı şimdi hasta olmanın ben ne yapacam şimdi ya bide çalışmalar var.ya bişey olursa ilçta almak istemiyorum.nolcak şimdi...
canım sağol.valla ne iyi olurdu gelsen benle
canım nasıl dersen artık. nasıl istersen öyle yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?