- Konu Sahibi tatlicadi1
-
çok güzel isimler. Amin inşallah canım
benim oğlum yiğit kızım belli değil. yiğit dedemin ismi,sözüm var o yüzden o belli
yiğit ismini bende çok severim inşallah adıyla yaşar.kızın olursa ismini burda hep beraber düşünürüz.sende eşinle seçersin:)
düsündüğün isimler coook güzel.. bende daha bısey yok... keske bı olsalar bı cınsıyet ogrensekte.. oy oy...
evet canım. inşallah o günleride görürüz ya. olsun artık,lütfen
inşallah canım sen bi yarın git kan testini yaptır.ne zaman gidecen? saat kaçta gidecen?ne zaman eve gelecen?gördüğün gibi ben senden daha heyecanlıyım.bak eve gelir gelmez bizimle paylaşıyosun tamam mı?yoksa kızayım sana :)
sağol canısı.sende bi hamiş kal isimleri dert etme burdan biz sana yardımcı oluruz.sende eşinle seçersin işte fena mı?
paylaşmazmıyımm... hemen hemde. sabah giderim canım. özele gidecem inşallah hemen sonuç çıkar.
senin hastalığın bittimi peki?
evet dün bitti.sen 19,20,21,22 dedin ya bana çok geç değil mi?ben sabredemem ama yaaaw?yarından itibaren başlasak çalışmalara?
slm kızlar benide listeye alın diyecegim ama benim adet tarihim 20 aralık olursa benide alın 26 yaşındayım 3,5 senelii evliyim hatta gecti 3,5 senedirde bebiş bekliyorum.
sen başla çalışmalara tabiki. ben sattan gittim canım. 14 gün geri saydım.tahmini yumurtlama günümü buldum. tabi bu kesin olamıyor bu. bilmem anlatabildimmi.
o zaman ben yarından itibaren gün aşırı çalışmalara başlıyorum.hadi hayırlısı bakalım.peki 19,20,21,22 de hergün mü çalışsak???
valla canım herkez başka söylüyor bu konuda. fazla takılma bence. olduğu kadar yap. amacı bebek değil birliktelik olsun. ve banyo yapma ilişkiden sonra. hiç kalkmadan yat emi..
evet ya herkes bşka bişey söylüyo.ozaman ben yarından itibaren gün aşırı başlıyorum çalışmalara taki adetime 1 hafta kalaya kadar.hadi bakalım inşallah.hemen kalkmıyorum zaten belimin altına yastık koyup yatıyorum bi yarım saat.snra kalkıyorum ama kalkınca yine de akıyor niyeee?
benim eşimde varkosel vardı onunla ugraştık bu zamana kadar şimdi spermleri yeterli bende bekliyorum gebe kalmayı yaş 26 gecen ay 23 kasımda adet gördüm bu ay 20 aralık diye bekliyorum bu arada yumurtlama takibine başadım bu ay ümidim var ama yinede belli olmaz bende problem yok herşeyim normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?