2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ama ama ama ne zaman yaa ılk ben yazacaktım hanı mesajj?? hangi ara actın yawwwww

neyse bakalımmm.. yenı topiğimiz yeni baslangıclarımız hayırlı ugurlu olsun.. ınss herkescıklerı bu sene hamıle bırakırız... ekle hemen tatlıcadım benıde lısteye yas 23 bende kucukum yaaa ya ben sat versem olmamı?? saymıyom ya ama cok ısrar edersen verebılırım

tamam canım sağolasın ya dediğini yapacağım.kendinden bahsetsene biraz.birbirimizi tanıyalım ki yardımcı olalım öyle değil mi?önce sen tanıt snrada ben?buraya gelen gelecek olan herkeeeeess...

İnşallah uğurlu olur topiciniz hepiniz hemencecik hamile kalırsınız canlarım benim arada bir bende uğrarım yanınıza yardımcı olabileceğimiz bişey olursa da herzaman varız öptüm sizleri

hoşgeldin balböceğim... gergindi ortam söylelemedim...
inşallah hayırlı olsun topik.
hepsini ver üşengeçlik yapma,zati gerginim deli etme beniiiii

İnşallah uğurlu olur topiciniz hepiniz hemencecik hamile kalırsınız canlarım benim arada bir bende uğrarım yanınıza yardımcı olabileceğimiz bişey olursa da herzaman varız öptüm sizleri

çok sağol canım sizin gibi tecrübelere ihtiyacımız olacak...2012 de bebişler göbüşlerde olsun.allahııım innşallllah...

hoşgeldin balböceğim... gergindi ortam söylelemedim...
inşallah hayırlı olsun topik.
hepsini ver üşengeçlik yapma,zati gerginim deli etme beniiiii

ben menbeta 3 yıla yakındır bebek ıstıyoruz.. yasım 23. sat 28 kasım bat 25 aralık(salladım banane) kım once gobus dolduracak yarısmasına karadenizin en güzel illerinden birinden katılıyorumm.. dıger yarısmacılar basarılar dılerımmm....

oldu mu ???

hosbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam canım sağolasın ya dediğini yapacağım.kendinden bahsetsene biraz.birbirimizi tanıyalım ki yardımcı olalım öyle değil mi?önce sen tanıt snrada ben?buraya gelen gelecek olan herkeeeeess...

ne yazim şimdik... ımm.. ankaradayım,eşimi bebek konusunda zorluyorum bebek için ağlıyorum ama dr gitmeyecek kadarda miskinim.. böle işte. zamanla açılırz canım zaten,hep burdayız artık

canımsın benim,tatlı arkadaşım. ağzın bal yesin inşallah.
en kısa zamanda sizler gibi oluruz inşallah.... teşekkürler destek için

delüüü... işliyorum hemen

ne yazim şimdik... ımm.. ankaradayım,eşimi bebek konusunda zorluyorum bebek için ağlıyorum ama dr gitmeyecek kadarda miskinim.. böle işte. zamanla açılırz canım zaten,hep burdayız artık

bende istanbuldayım.benide eşim zorluyodu bebek için bende dedim ya meğer ne çok istiyomuşumda haberim yokmuş.keşke daha önceden başlasaydık diyorum.ben geçen ay doktora gittim hamile kalmama engel bişey var mı diye.doktor muayene etti.yok dedi.snra smear testi yaptı.rahim ağzında küçük bir yara çıktı.şuan için tedaviye gerek duymadı ama doğumdan snra yakarız dedi.şimdi ise kafama takılan bişey var.bu yara bazen spermleri tutup geçişini engelliyomuş.offf of böyle bişey olmasın allahımmm. isimleri bile belli o kadar yaniii?

heyyttt beee.... listeye girmisim ben de hadi kizlar aksama görüsürüz.. simdi gidip calisayim ben öptüm kocaman ve kactim

Son düzenleme:

canımmm ınss en yakın zamanda hamıs kalırsınnn.. sıkıntı etme.. yaraının spermlerin gecısını engelledıgını yanı bu konuyu doktorunu arayıp sorsana guzelımm.. bende merak ettımm.. ıcınde rahatlamıs olur...

ısımlerı ne bakım soylesene???

canım olacağı varsa oluyor zaten ama battan sonra yaktır istersen. inşallah hamile kalırsın gerek kalmaz tabi ama eğer olmazsa aklın kalacağına yaptır gitsin. bu bence tabi

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

kıssss oluysa; ada
eykek oluysa; çınar

adam kısımmm yavyuum :)) çınarım bebeğim oğluşummm:) ne güzelde yakışıyo yaaaw.allahım sen isteyen herkese sağlıklı tatlı mı tatlı bebiş nasip eyle ya rabbimmmmm?

kıssss oluysa; ada
eykek oluysa; çınar

adam kısımmm yavyuum :)) çınarım bebeğim oğluşummm:) ne güzelde yakışıyo yaaaw.allahım sen isteyen herkese sağlıklı tatlı mı tatlı bebiş nasip eyle ya rabbimmmmm?

çok güzel isimler. Amin inşallah canım

benim oğlum yiğit kızım belli değil. yiğit dedemin ismi,sözüm var o yüzden o belli

düsündüğün isimler coook güzel.. bende daha bısey yok... keske bı olsalar bı cınsıyet ogrensekte.. oy oy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…