- Konu Sahibi tatlicadi1
-
tatlicadi canim benim beni de eklesene listeye... bilgilerimi biliyorsun da yine de söyleyimyas 24, bat 22aralik.. sorun bildigimiz kadariyla yok cok sükür..
ama ama ama ne zaman yaa ılk ben yazacaktım hanı mesajj?? hangi ara actın yawwwww
neyse bakalımmm.. yenı topiğimiz yeni baslangıclarımız hayırlı ugurlu olsun.. ınss herkescıklerı bu sene hamıle bırakırız... ekle hemen tatlıcadım benıde lısteye yas 23 bende kucukum yaaaya ben sat versem olmamı?? saymıyom ya ama cok ısrar edersen verebılırım
İnşallah uğurlu olur topiciniz hepiniz hemencecik hamile kalırsınız canlarım benimarada bir bende uğrarım yanınıza yardımcı olabileceğimiz bişey olursa da herzaman varız öptüm sizleri
hoşgeldin balböceğim... gergindi ortam söylelemedim...
inşallah hayırlı olsun topik.
hepsini ver üşengeçlik yapma,zati gerginim deli etme beniiiii
tamam canım sağolasın ya dediğini yapacağım.kendinden bahsetsene biraz.birbirimizi tanıyalım ki yardımcı olalım öyle değil mi?önce sen tanıt snrada ben?buraya gelen gelecek olan herkeeeeess...
satta söyle canım. hamile kalırsan sattan gideceğiz ya o manada
İnşallah uğurlu olur topiciniz hepiniz hemencecik hamile kalırsınız canlarım benimarada bir bende uğrarım yanınıza yardımcı olabileceğimiz bişey olursa da herzaman varız öptüm sizleri
ben menbeta 3 yıla yakındır bebek ıstıyoruz.. yasım 23. sat 28 kasım bat 25 aralık(salladım banane) kım once gobus dolduracak yarısmasına karadenizin en güzel illerinden birinden katılıyorumm.. dıger yarısmacılar basarılar dılerımmm....
oldu mu ???
hosbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yazim şimdik... ımm.. ankaradayım,eşimi bebek konusunda zorluyorumbebek için ağlıyorum ama dr gitmeyecek kadarda miskinim.. böle işte. zamanla açılırz canım zaten,hep burdayız artık
bende istanbuldayım.benide eşim zorluyodu bebek için bende dedim ya meğer ne çok istiyomuşumda haberim yokmuş.keşke daha önceden başlasaydık diyorum.ben geçen ay doktora gittim hamile kalmama engel bişey var mı diye.doktor muayene etti.yok dedi.snra smear testi yaptı.rahim ağzında küçük bir yara çıktı.şuan için tedaviye gerek duymadı ama doğumdan snra yakarız dedi.şimdi ise kafama takılan bişey var.bu yara bazen spermleri tutup geçişini engelliyomuş.offf of böyle bişey olmasın allahımmm. isimleri bile belli o kadar yaniii?
bende istanbuldayım.benide eşim zorluyodu bebek için bende dedim ya meğer ne çok istiyomuşumda haberim yokmuş.keşke daha önceden başlasaydık diyorum.ben geçen ay doktora gittim hamile kalmama engel bişey var mı diye.doktor muayene etti.yok dedi.snra smear testi yaptı.rahim ağzında küçük bir yara çıktı.şuan için tedaviye gerek duymadı ama doğumdan snra yakarız dedi.şimdi ise kafama takılan bişey var.bu yara bazen spermleri tutup geçişini engelliyomuş.offf of böyle bişey olmasın allahımmm. isimleri bile belli o kadar yaniii?
heyyttt beee.... listeye girmisim ben dehadi kizlar aksama görüsürüz.. simdi gidip calisayim ben öptüm kocaman ve kactim
canımmm ınss en yakın zamanda hamıs kalırsınnn.. sıkıntı etme.. yaraının spermlerin gecısını engelledıgını yanı bu konuyu doktorunu arayıp sorsana guzelımm.. bende merak ettımm.. ıcınde rahatlamıs olur...
ısımlerı ne bakım soylesene???
kıssss oluysa; ada
eykek oluysa; çınar
adam kısımmm yavyuum :)) çınarım bebeğim oğluşummm:) ne güzelde yakışıyo yaaaw.allahım sen isteyen herkese sağlıklı tatlı mı tatlı bebiş nasip eyle ya rabbimmmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?