2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

geldimmmmm

ay inşallah canım ya.. ama işte kaç seferdir olmayınca insan umutlanmaya korkuyorr..

hoşgeldin canım sat ve yaşda verde ekleyeyim seni:34:

ne yaptin tatlim??? ay ben de yesil fasülye yapcam ama hic canim istemiyor yaa... mutvaga gitmeliyiimm..

patates oturtma yaptım. tavuk yapacaktım vazgeçtim onu yaptım.. (hülya okuma gari):1::1:

smile gününmü şekerim

valla canim simdi patatesi alip oturmakla ugrasmayim.. en iyisi yesil fasülye.. bir de kalkabilirsem yerimden.. ay cok yorulmusum..

ya hülya sIrItmaIn da naappssiinnn kuzu sabahtan beri cirpiniyor.. ay sistim ben de valla....

patates oturtma yaptım. tavuk yapacaktım vazgeçtim onu yaptım.. (hülya okuma gari):1::1:

smile gününmü şekerim

napiim duygularımı yazıyla ifade edemiyom bnde smileye dökeyim dedim :1:

ayyy okudum bileeeeeeeee :37::37: ya ne zamandır tayuk yapıyom yapıyom ama yiyemiyom yaa :50: aynı şeye döndü kız buuuuuuuuuuuuu çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyo :60::60:

valla canim simdi patatesi alip oturmakla ugrasmayim.. en iyisi yesil fasülye.. bir de kalkabilirsem yerimden.. ay cok yorulmusum..

ya hülya sIrItmaIn da naappssiinnn kuzu sabahtan beri cirpiniyor.. ay sistim ben de valla....

ayy valla daha fazla çırpıncak halim kalmadı naparsanız yapın benle kalın yeter :60::60::60:

napiim duygularımı yazıyla ifade edemiyom bnde smileye dökeyim dedim :1:

ayyy okudum bileeeeeeeee :37::37: ya ne zamandır tayuk yapıyom yapıyom ama yiyemiyom yaa :50: aynı şeye döndü kız buuuuuuuuuuuuu çişimi ediyom çişimi ediyom popom kuru kalıyo :60::60:

ayy valla daha fazla çırpıncak halim kalmadı naparsanız yapın benle kalın yeter :60::60::60:

ay hiç güleceğim yoktu:1::1: çişini ediomuş.. ayy valla sesli güldüm:9::9::9:
canım boşver sen, iş olacağına vardı bak.

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nerelerdesin yahuuuuuuuuuu sana 2 kere sms attım ama iletilemedi dediiii naaptın ayol hattını mı değiştirdin :30:

ay hiç güleceğim yoktu:1::1: çişini ediomuş.. ayy valla sesli güldüm:9::9::9:
canım boşver sen, iş olacağına vardı bak.

gül anam gül iidir gülmek hele yarın çok ağlıcan şaşkolozluktann :D benim gibi olursun ağlamaktan öte anırabilirsin de :60: tuğçe şahit bana :60:

valla boşverdim bilee benle kalın yeter diyom ya :1:

gül anam gül iidir gülmek hele yarın çok ağlıcan şaşkolozluktann :D benim gibi olursun ağlamaktan öte anırabilirsin de :60: tuğçe şahit bana :60:

valla boşverdim bilee benle kalın yeter diyom ya :1:

üzüntüden ağlamayayımda canım.:31: gerçi ağlamam üzüntüde ama bellide olmaz yani..
ay canım inşallah bebeğim benledirde bende sen gibi sevincimi tlfda sana ağlayarak anlatırım.. tlf yok deme ben bulurum merak etme:1:

Canlarimmmmmmmmmmmmm yeni evimiz hayirli olsunnn insallah gouslerimiz mercimekle dolsun insallahh:16:
Tatlicadim benimmmmmmmm yarin testmi yaptiriyorsun sennnnnn allahim insallah bu sefer olmusturrrrr bana kesin sms at bak acamiorum gunduz forumu merak ederim seniii olurmu kuzum benimmm

Hulyammmmm canimmm yok bitanem telim ayni benim sms gelmedi ama:50: ne yazmistin meraklandim simdi

Canlarimmmmmmmmmmmmm yeni evimiz hayirli olsunnn insallah gouslerimiz mercimekle dolsun insallahh:16:
Tatlicadim benimmmmmmmm yarin testmi yaptiriyorsun sennnnnn allahim insallah bu sefer olmusturrrrr bana kesin sms at bak acamiorum gunduz forumu merak ederim seniii olurmu kuzum benimmm

Hulyammmmm canimmm yok bitanem telim ayni benim sms gelmedi ama:50: ne yazmistin meraklandim simdi

canım nerdesin sen yaa... :19: gündüz gelemiyorsun gecede gelemiyormusun...:20: çok kızdım sana çokk..

yarın pozitif olursa ararım zaten duramam. negatif olursa hiç bişe beklemeyin benden gari..

Bu arada 31yasindayim Sat 21 kasim bat 18 aralik sorunumuzda esimin varikoseli. Gecen mart ayindan beri ugrasiyoruz. Esim ekim ayinda ameliyat oldu. Ocak ayinda ilik spermiyogramini vericek insallah duzelmistir degerlerimiz:16:

Son düzenleme:
Bu arada 31yasindayim Sat 21 kasim bat 18 aralik sorunumuzda esimin varikoseli. Gecen mart ayindan beri ugrasiyoruz. Esim ekim ayinda ameliyat oldu. Ocak ayinda ilik spermiyogramini vericek insallah duzelmistir degerlerimiz:16:

Randevun kacta ben ararim seni bitanemmm.

ekleyeyim hemen senide. randevu almadım devlete gidecem randevusuz. belki yolda daha yakın hastane bulursam orayada girebilirim. :1: ben ararım canım seni bedavam var:34:

yurtdışındasın canım ya yoksa ben arardımda msj atardım daa

ay canim yaa... iste ankara havasi solumus insan, nasil da hemen destek cikiyor canim benim... :29::29::29::29::29: atmis kadar oldun tatlim :54: saka bi kenara yeminle diyorum, yurtdisina geldigimden beri cep telefonu kullanmayi unuttum :26::26::26: o kadar ki kimse aramiyor yani...:50::50::50:

ay canim yaa... iste ankara havasi solumus insan, nasil da hemen destek cikiyor canim benim... :29::29::29::29::29: atmis kadar oldun tatlim :54: saka bi kenara yeminle diyorum, yurtdisina geldigimden beri cep telefonu kullanmayi unuttum :26::26::26: o kadar ki kimse aramiyor yani...:50::50::50:

Regentos nasilsin yahuuu ne gunu cift cizgi gordun calismalar devammi.

Back