- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.561
bence zamana atmayalim sucu, insanlar kötüye gidiyorhele su tv programlarinin büyük bi bölümü kaldir cöpe at oldu resmen ya.. neyse konuyu dagitmayalim sen nasilsin hamilelik nasil gidyor?? bir seyler hissetmeye basladin mi??? sen de ticker yapsana kendine
Tatlım zamandan kastım o zaten, insanların içi öyle fena olmuş ki artık ahlaktan zerre kalmamış resmen, insanlar sadece kendilerini düşünüyor, ben anlamıyorum nasıl bir nesil oldu bu tr, biz otobüste yaşlılara büyüklere yer verirdik, şimdi bakıyom 17 yaşında gençler yer vermeyi bırak biri uyarıp yerinden kaldırılınca homurdanıyor resmen bakışlarıyla küfür ediyorlar, yahu o çocukların anne babaları benim akranlarım, ee siz büyüklere yer veriyordunuz bu terbiye, adaptı siz niye aynı terbiyeyi çocuklarınıza ver(e)miyorsunuz..? Neyse bu konuya hiç girmeyelim aklıma geldikçe üzülüyom ve kızıyorum...
Valla tatlım pek bişi anlamıyom desem inanırmısın, bende merakla bekliyorum hamile olduğumu hissettirecek baş dönmeleri, mide bulantıları, uyku hali vs vs vs gibi belirtileri yaşamayı..
kacinca haftadasinki sen?? bazilarinda böyle belirtiler felan olmayabiliyormus.. belki sen de hafif atlatirsin.. insallah bulantin cok olmaz ya..
Tatlım 2 saat sonra tam 5 olucam sata göre şuan 4+6 yım...Bilemiyom ki tatlım hayırlısıyla zaman gösterecek, inşallah Rab'bim sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip eder bizlere...
amin canim insallah.. demek 5hafta büyüklükte simdi bebegininternetten bakiyor musun hic hafta hafta gelisimine???
Canlar cay sogudu bitti ama kuşburnu içiyoruz:)buyrun gelin bekliyorum
kizlaaaaaaaaarrrrrrrr benim kirmizilar geldi sonunda
Yok canim hamile oldugumu dusunmuyorum cunku 2gun veya bi kac gun icinde daha yumurtlama gerceklesecek daha.
Burasi eksi 13 derece. Cok soguk galiba soguk kaptim. Basim davul gibi uykum olsa uyucam ama sanki hic uyumamis gibiyim.
Sende keseyi gordun sanirim dimi simdi kalp atisimi sirada. Hadi Insaallah Rabbim korusun sizi. Akrabalariniza duyurdunuzmu annenlere falan
kizlaaaaaaaaarrrrrrrr benim kirmizilar geldi sonunda
owww canım cok cok dikkat et kendine. adamı ayakta dondurur yaa.. ben cok hassasım mesela az bı soguk yıyem 1 ay kendıme gelemem. koru kendını gogommm..
güzel dileklerin içinde cok saol yavrum.. keseyı gorduk. Allah kısmet ederse yarın kalp atıslarını duyucaz.. herkes biliyor canım. ogrendiler..
heehhh ne dıyım şimdi. çağırdın geldıler. seni coook sevooorum ben biliyorsun dimi?? hakkında hayırlısı olsun kuzum.
kızlar benim bu aralar hiç keyfim yok..haberiniz olsun..kendimi kampanyalara vurdum onlarla oyalanıyorum bi tek..o da tat vermiyo artık..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii...Allaha emanet olun.. düzelince gelirimm..iyi haberlerinizi alırım inşallah..
Oooo hadi bakalım hayırlısı olsun gözün aydın canım, aa bilmesem dicem kesin rosemi kıskandın sözleşmiş gibisiniz bu akşam, ikiniz içinde çok sevindim canlarım, Rab'bim sağlığımızı almasın bizlerden...
ben de seni cok seviyom sekerim benim.. amaaaaa artik senden daha cok sevdigim biri var ama söylememtabiki tatlim hayirlisi olsun
al iste bu da benimle ayni moda girmisben de simdi alisveristen geldim valla.. isten sonra attim kendimi carsiya canini sIkmayaya calis kuzum
aslinda kötü de olmadi yaa... cok rahatsizlandim bu sefer.. yemek bile yedirmiyor bu düzensizlik.. öyle pis bulantim var kiama cok sükür yaa ya iki aya tamamlasaydi gecen sene gibi...
Nasilsiniz guzel bayanlar?
Beyazgalam cok sagol iyilestim hap yutup yattim yoksa atesimde cikiyordu cok sukur iyim suan
Gogom evet ya sorma burasi cok soguk bide bu kis kar yagmamisti buraya anca bugun gorduk beyazlari biraz olsun soguklar gitti ama yinede cok dikkat etmek lazim. Ben bi kaydim karda bide merdiven Allah ucuyordum nerdeyse. Neyseki dengeyi sagladim dusmedim ama belim agirdi biraz
Kizlar nerdesiniz ya yoksunuz yaaaaaaa
Regen gozun aydinmi derler bilmiyorum ama Rabbim gonlune gore versin Insaallah yakindir hamilelik zamanlari bizim icin
Hepinizi optuuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?