2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

muhasebeeeeeeeeeee kis caya gelcektim de ben gelene kadar sogumustur diye gelmedim

Tatlım zamandan kastım o zaten, insanların içi öyle fena olmuş ki artık ahlaktan zerre kalmamış resmen, insanlar sadece kendilerini düşünüyor, ben anlamıyorum nasıl bir nesil oldu bu tr, biz otobüste yaşlılara büyüklere yer verirdik, şimdi bakıyom 17 yaşında gençler yer vermeyi bırak biri uyarıp yerinden kaldırılınca homurdanıyor resmen bakışlarıyla küfür ediyorlar, yahu o çocukların anne babaları benim akranlarım, ee siz büyüklere yer veriyordunuz bu terbiye, adaptı siz niye aynı terbiyeyi çocuklarınıza ver(e)miyorsunuz..? Neyse bu konuya hiç girmeyelim aklıma geldikçe üzülüyom ve kızıyorum...

Valla tatlım pek bişi anlamıyom desem inanırmısın, bende merakla bekliyorum hamile olduğumu hissettirecek baş dönmeleri, mide bulantıları, uyku hali vs vs vs gibi belirtileri yaşamayı..

Kızlar valla bu akşam boş tvde bişi yok, trt müziği açtım, muazzez ersoyun programı var yıldız akşamı diye canlı konuğu sümer ezgü accayip eğleniyorum resmen kalkıp oynucam tavsiye ederim... Ohhhh ringa ringa şişeler...

kacinca haftadasinki sen?? bazilarinda böyle belirtiler felan olmayabiliyormus.. belki sen de hafif atlatirsin.. insallah bulantin cok olmaz ya..

kacinca haftadasinki sen?? bazilarinda böyle belirtiler felan olmayabiliyormus.. belki sen de hafif atlatirsin.. insallah bulantin cok olmaz ya..

Tatlım 2 saat sonra tam 5 olucam sata göre şuan 4+6 yım... Bilemiyom ki tatlım hayırlısıyla zaman gösterecek, inşallah Rab'bim sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip eder bizlere...

amin canim insallah.. demek 5hafta büyüklükte simdi bebegin internetten bakiyor musun hic hafta hafta gelisimine???

amin canim insallah.. demek 5hafta büyüklükte simdi bebegin internetten bakiyor musun hic hafta hafta gelisimine???

Baktığım söylenemez canım, birkere öylesine baktım açıkçası, yarın kısmetse keseyi görücez, keseyi gördükten sonra evet ben hamileyim diyebilcem sanırım, dr.da öyle dedi keseyi görmeden kimseye bişi söylemek yok dedi, inşallah herşey yolundadır, hayırlısıyla keseyide, kalp atışlarınıda görürüz sırasıyla...

kizlaaaaaaaaarrrrrrrr benim kirmizilar geldi sonunda

Oooo hadi bakalım hayırlısı olsun gözün aydın canım, aa bilmesem dicem kesin rosemi kıskandın sözleşmiş gibisiniz bu akşam, ikiniz içinde çok sevindim canlarım, Rab'bim sağlığımızı almasın bizlerden...

kızlar benim bu aralar hiç keyfim yok..haberiniz olsun..kendimi kampanyalara vurdum onlarla oyalanıyorum bi tek..o da tat vermiyo artık..öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii...Allaha emanet olun.. düzelince gelirimm..iyi haberlerinizi alırım inşallah..

owww canım cok cok dikkat et kendine. adamı ayakta dondurur yaa.. ben cok hassasım mesela az bı soguk yıyem 1 ay kendıme gelemem. koru kendını gogommm..

güzel dileklerin içinde cok saol yavrum.. keseyı gorduk. Allah kısmet ederse yarın kalp atıslarını duyucaz.. herkes biliyor canım. ogrendiler..

kizlaaaaaaaaarrrrrrrr benim kirmizilar geldi sonunda

heehhh ne dıyım şimdi. çağırdın geldıler. seni coook sevooorum ben biliyorsun dimi?? hakkında hayırlısı olsun kuzum.

Slm kızlar.Hamile değilim maalesef.Ultrasonda bktı bir şey yok,alttan muayene etti bir şey yok.Doktorda anlamadı niye geciktiğini.Kan tahlilinde de sonuç 0.14 çıktı.Bugün 39. günüm acaba daha belli olmamış olabilir mi?

Son düzenleme:

ben de seni cok seviyom sekerim benim.. amaaaaa artik senden daha cok sevdigim biri var ama söylemem tabiki tatlim hayirlisi olsun

al iste bu da benimle ayni moda girmis ben de simdi alisveristen geldim valla.. isten sonra attim kendimi carsiya canini sIkmayaya calis kuzum

aslinda kötü de olmadi yaa... cok rahatsizlandim bu sefer.. yemek bile yedirmiyor bu düzensizlik.. öyle pis bulantim var ki ama cok sükür yaa ya iki aya tamamlasaydi gecen sene gibi...

Nasilsiniz guzel bayanlar?

Beyazgalam cok sagol iyilestim hap yutup yattim yoksa atesimde cikiyordu cok sukur iyim suan

Gogom evet ya sorma burasi cok soguk bide bu kis kar yagmamisti buraya anca bugun gorduk beyazlari biraz olsun soguklar gitti ama yinede cok dikkat etmek lazim. Ben bi kaydim karda bide merdiven Allah ucuyordum nerdeyse. Neyseki dengeyi sagladim dusmedim ama belim agirdi biraz

Kizlar nerdesiniz ya yoksunuz yaaaaaaa

Regen gozun aydinmi derler bilmiyorum ama Rabbim gonlune gore versin Insaallah yakindir hamilelik zamanlari bizim icin

Hepinizi optuuuuummmm

Senin adına sevindim canım, bilirim çok fena oluyor insan, sıkıntısı çoook fena oluyor ben genç kızken 2 ay olmadım benim ki strestendi deliricektim resmen menopoza giriyom sandım kendimi... Dikkat et kendine canım, sıcak tut ayaklarını karnını ağrın daha az olur... Öpüyorum çok çok...

Ayy canım benim İyi olmana sevindim, aman ne olur dikkat edin kendinize valla havalar çok fena kar kalktı güya şimdi sibirya soğukları ve tekrar kar diyorlar, iyileşmeden tekrarlıyor meret ki almanya burdan daha beter oluyordur eminim çok ama çooook dikkat edin kendinize, Allah'a emanet olun... .öpüyorum sizleri...

canım çok kafana takıp,saplantı haline getirme,psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin,bak bende bir sürü şey saymıştım,hamilelik belirtisi diye,regl oldum. Fazla kafaya takmamak lazım tatlım, rahatlat kendini ve kafanı canım,sıkma canını da

Regencimmm çok sveindim senin adına ben demiştim birlikte güzel haberler vericez diye,kırmızı da güzel haber di mi oleyyyyyyyy:) ohhh aynı zamanlarda çalışmalrda olucaz sanırım şekerimm
Beraber başarıcaz hadii bakalımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…