- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.541
Şuan adet olcakmışım gibi bir ağrım var valla. Keşke bgn olsaydı doktor kontrolün yaaa:) hastaneyi ara gecikmeden canım
Nasilsiniz kizlaaaaarr
Tatlicadim ates olctum yazimmi buraya yorum yaparmisin ilginc cok bu ay
Selam kızlar buyrun cay içelim:9demledim tek başıma içiyorum
amma uykucusun beee
biz pek uyumuyoz...günde 7 saat falan
Iyilik gogom cok sukur sen nasilsin
Diger topige yazdim sana taze hamis nasilsin diye meger burdaymissin
Evez bayadir giremedim. Uzerimde bi kirginlik var halsizim ve hafiften basim agriyor.
facebook ,twetter yooookk sade ve sadece kk:)
benim kesilmedi ama azaldı. şimdi daha az kasılmalar oluyor.
bende herşey mevcut
ama güncel kullanmıyorum twetter.
amma uykucusun beee
biz pek uyumuyoz...günde 7 saat falan
canım hakkında hayırlısı olsun. inşallah bebişinin zamanı gelmiştir ve göbüşüne yerleşmiştir
Kizlaaaaar an itibariyle regl oldumagrilarimla uğraşıyor olacağım opuldunuz
Kizlaaaaar an itibariyle regl oldumagrilarimla uğraşıyor olacağım opuldunuz
Hmm anladım ben twettere yeni üye oldum da kullanmayı da pek beceremiyorum açıkçası, hani ordanda birbirimizi ekleyip günlük sohbetlerimize devam edebiliriz belki dicektim, malum bir akım durumu söz konusu, ayy ben niye böyle şeylere hep en son başlıyom anlamadım valla, facede popüler olduktan 2 yıl yonra hesap açmıştım...
Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım...Yeni tura sıkı bir hazırlıkla gir...
Nartanem çoook dikkat et kendine canım, hastalık fena çoook fena... Öpüyorum seni koccaman koccaman...
baaaaqq heleeeeeeee.... feys tivit ooo ne güzelben de feysi seviyom.. tivitir bana göre degil
Hoş geldin regenim, yok kız hani maksat gençlikten popülariteden geri kalmamak, hani onu da biliyom demek, neyime yarıcaksa artık...
ay amaaannn... bosver bunlari felan dermisim bilmis bilmis.. haberlesmek icin felan güzel ama cok vakit aliyor bazen ya.. ben artik uzak duruyorum internetten.. cogu kez film izlemek icin aciyorum..
Yok tatlım yaa bir heves işte benim ki 2-3 aya bıkarım merak etme, ben böyle şeyleri öyle uzun soluklu devam ettiremiyom, çabuk sıkılıyom, hayatımda kullandığım en uzun soluklu teknolojiler, konuşmak için c.tlf hala devam mecburiyetten, msn çalışırken çok kullandım fabikalarımla irtibatta çok kolaylıktı tlf. nazaran, birde net, ne arasam buluyom...
evet yaa.. faydalari da cok.. aklina bir sey mi takildi, gir hemen bak nedir ne degildir.. cok güzel bir sey.. ama kendimizi kötü taraflarindan da korumaliyiz o ayri.. gerci bizim icin degil de daha kücük olanlar icin gecerli bu.. biz en azindan ayirt edebiliyoruz cok neyin ne oldugunu.. gecen tvde bi program daki alt yaziyi paylasmislar feyste.. söyle bir seydi ; ''okuma yazma bilmeye A.B. internetten tanistigi kisiyle kacti'' güler misin aglar misin durumu iste bu olsa gerek...
Tövbeler tövbesi Allah'ım herkesi art niyeti kötü fikir ve düşünceye sahip insanlardan korusun, zaman gerçekten kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?