2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Amin canım inşallah, inşallah... Ayy şimdi ben Rab'bimin izniyle yarın keseyi görürsem, haftaya kalp atışlarını duyabilecek miyim yani???

ay kuzum kapa dükkanı git yaptır yani.. hemde 2 idrar ver pozitif.. çatlasan ortadan 2ye yeri yani

Hoş geldin tatlım cadım...

İnşallah canım inşallah Rab'bimin izniyle her şey yolundadır...

hoşbulduk..
kuzum rahat günlerinin tadını çıkar 5+dan sonra kokuya hassasiyet başlıyor. her geçen günde artıyor. ben sabah mutfağa giremedim.

yiğenin iyidir herhalde. anasını hiç üzmüyor. şimdilik uslu kız bizimkiler aynı gun dogacak heeee

evet kuzum şimdilik öle görünüyor. yarın kesin tarih vercek dr.. yani inşallah.
bu arada msj atacaktım ama burdan konuşuoz artık atmam

Tatlı cadıyıda çıldırttık sonunda

yaa çıldırttınız beni valla. ayıp size be.. bat geçmiş bunlar test yapmiyorr.. ay ben sizi ne edim bilmiyomki...

Razıyım kız, yeter ki Rab'bim sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip etsin bizlere...

Canım test de bi şey çıkmadı yaa, ama adet belirtim de kalmadı pek

canım bazen idrara geçmiyor bu hormon hemen. idrar testi o yüzden çokk güvenilir değil.
tekrarlama için başka marka al ve sabah idrarınla yap. inşallah gelmez kırmızılar..
belirtin varmı? sık idrara çıkma kasık ağrısı hastalanacak gibi.. gerçekten öyle oluyor yani. ben bile bazen sabah uyunıp aha kesin hasta olacam diyorum sonra aman saçmalama diyorum kendimi

evet kuzum şimdilik öle görünüyor. yarın kesin tarih vercek dr.. yani inşallah.
bu arada msj atacaktım ama burdan konuşuoz artık atmam

.

hadi bakalım insallahhh... yalnız bırkerem ice'cim msj atacaktım ama artııııık atmam da ne demek oluyor. biz (yegenınle ben) alındık ama.. yani bize msj atmak sana agır mı gelıyor?? artık atmam ne demek acıkla bize bunu.. aglıcaz yoksammmm...

Kızlar ya ben İstanbul Ataşehirdeyim.Buraya gelin geldim hangi hastane,hangi doktor iyi hiç bilmiyorum,önerebilecekleriniz var mı?

Razıyım kız, yeter ki Rab'bim sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi nasip etsin bizlere...

canım bende öyle diyordum ama zor bişey yani ondan belirtmek istedim.
sonuçta bende razıyım ama şikayetçiyimdeee

ay ben sizin alınmanızı yiyim emiiii...
kuzum burdan konuşuyoz diye bi daha oraya aynı şeyleri yazmim dedim. komik oluyor yani hem oraya hem buraya aynı şeyi yazmakkk
öperim senide küççük fıstığıda.. istediğin msj olsun ağlamayın yeterki

O ağrı olayı bende neredeyse düne kadar fena halde vardı 2 gündür daha iyiyim şükür...

Kızlar aklıma geldi twetter kullanıyor musunuz???

Son düzenleme:
Kızlar ya ben İstanbul Ataşehirdeyim.Buraya gelin geldim hangi hastane,hangi doktor iyi hiç bilmiyorum,önerebilecekleriniz var mı?

bushracım benim görümcem ataşehir avicennada doğum yaptı. sırf doktoru için tercih etti, zeynep diye bir doktor, tercih ediliyor baya o hastanede, şeker gibi tatlı bir kadın demişti görümcem,çok rahatlatıyor insanı dedi

hımmmm tamammm peki oyle olsunnnnnnn bizde seni optuk.. galiba gene uykumuz geldı.. her an düşebilirzzz

canım o akıntıda belirti. benim azaldı ama o akıntı başta çok geliyordu. beyaz yoğun kıvamlı (sıvı kremler gibi) buda belirti yani.. ayy hadi inşallah ya

canım o akıntıda belirti. benim azaldı ama o akıntı başta çok geliyordu. beyaz yoğun kıvamlı (sıvı kremler gibi) buda belirti yani.. ayy hadi inşallah ya

bir kere geldi ama canım daha gelmedi sonradan aynen öyle, bozulmu krem diyelim topak topa bişeydi. ama şuan ağrı hissetmeye başladım regl olcak gibi:) ne biliyim yaa , bakalım perşembeye kadar falan bi şey gelmezse doktora giderim artık , bu sabah ateş ölçtüm bide 36.3 çıktı

O ağrı olayı bende neredeyse düne kadar fena halde vardı 2 gündür daha iyiyim şükür...

Kızlar aklıma geldi twetter kullanıyor musunuz???

benim kesilmedi ama azaldı. şimdi daha az kasılmalar oluyor.
bende herşey mevcut
ama güncel kullanmıyorum twetter.

hımmmm tamammm peki oyle olsunnnnnnn bizde seni optuk.. galiba gene uykumuz geldı.. her an düşebilirzzz

amma uykucusun beee
biz pek uyumuyoz... günde 7 saat falan

canım hakkında hayırlısı olsun. inşallah bebişinin zamanı gelmiştir ve göbüşüne yerleşmiştir

Bende de aşırı derecede akıntı oluyor.Hatta dün baya bi ıslaklık hissettim galiba geldi kırmızılar dedim ama eve gidince baktım bi şey yok sadece akıntı olmuş.Benimki sıvı akıntı yumurta akı gibi sanki.

Şuan adet olcakmışım gibi bir ağrım var valla. Keşke bgn olsaydı doktor kontrolün yaaa:) hastaneyi ara gecikmeden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…