- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.601
Valla tatlım ben alman hastanesini doktorum programında duydum, t.bebek tercihimizde o hastaneyi tercih ettik, dr.um alper beydi, ilgili genç bir dr. e hastane zaten komplike herşey mevcut, t.bebek konusunda uzman oldukları için doğum üniteleride gayet iyidir tahminimce, zira isimlerine leke sürülsün istemezler, ne alman ne acıbadam ne amerikan sağlıkta iddialı oldukları için hastanın tedavisi ve rahatı konusunda gerek tıbbi malzeme açısından gerek ilgi açısından taviz vereceklerini sanmıyorum, hem t.bebek üniteleri, hem ameliyethaneleri, hem doğum konusunda, hem yenidoğan üniteleri açısından, tabii bazı olumsuz duyumlarımız da yok değil her ortamda bir çürük çıkabilir... Şunu diyebilirim alman hastanesi biraz şaşalı görünsede eski bir bina olduğu için ne kadar derleyip toplasalarda yeni bina gibi olmaz ben yeşilköy internationalı çok seviyorum mesela... ne alakaysa işte kendimi gerçekten lüks bir hastanede ve en önemlisi gerçekten ilgi görüyor buluyorum, zira resepsiona gittiğim anda görevli hanımlar ne için geldiğimi sorduktan sonra bana asla hanımsız hitab etmiyorlar, dr.un odasının önündeki koltuklarda oturmama rağmen kapı karşımda mesela eğer hostesin işi yoksa sıram geldiğinde hostes dr.un muayenesine kadar refakat ediyor, açıkçası kendimi insan gibi hissediyorum oraya gittiğimde... Benim görüşüm bu...
Anladım canım ,her şey doktorla bağlantılı oluyor işe.en azından aklımızda fikir olsun dedim, burada da butik kısmında olmasına rağmen aynen kızlar müsaitse dr odasına kadr çıkartıyorlar, ilgileniyorlar,gler yüzlüler en azından bu önemli ne olursa olsun,güler yüz ve tatlı söz hizmette olmazsa olmaz bence:)) neyse canım çok saol yaa ,maşallahh her eve lazımsın Beyazgalacım yaa
İlahi kız akşam akşam az güldürmedin beni, ne demek tatlım yaşadığım tecrübeleri paylaşıyorum yardımcı olabilirsem ne mutlu bana, sağlık bu şakaya gelmez imkanımız var diye de sömürülmeye hiç gelmez... biz o milyarlık sağlık sigortalarını yaptırıyorsak bunun nedeni ist. gibi bir şehirde iyi sağlık hizmeti alabilmek için, devlet hastanelerindeki yoğunluk, tahlillerde ileri tarihli randevu, zaman kaybı gibi olumsuzlukları düşünce önemli unsurlar bunlar, yoksa yoluncak kaz görünümünde olduğumuzdan değil...
beyazgalacımmm size iyi geceler tatlı rüyalar diliyorumm:)) sabaha ya da öğlene görüşürüz inşalllaahh
merhabaaa herkesee,kimse yok tabi :)) beyazgala mesaj kutun dolmuş canım bir bakr mısın canım
beyazgalam nasılsın ? nasıl gıdıyor hamılelık ...
bnım oglum oluyormus bılıyon mu senn ...İyiyim canım sen nasılsın? Fena değil tatlım henüz hamilelikle ilgili çok belirti yaşamıyorum, baş dönmesi, mide bulantısı, uyku hali, sık wc çıkma gibi, ilerleyen zamanlarda başlar sanırım yavaş yavaş...
bnım oglum oluyormus bılıyon mu senn ...
Ayy karnım açıktı bir çay demledim,eşlik etmek isteyen var mııı
bnım oglum oluyormus bılıyon mu senn ...
Tamam koy çayları börek fırından yeni çıktı annemden...
Aaaaaa inanmıyorum bu ne büyük sürpriz böyle... Ayy hadi hayırlısı olsun canım benim... Erkek bebekte kordon bacak arasına girdiğinde kız çıkma olasılığı yüksek oluyor, kız bebekte pek yanılma olmuyor ama sende nasıl oldu bu durum???
Ellerine sağlık anneciğinin canım ohh negüzel valla
Menbetam, nartanem hoş geldiniz özledim sizleri yaaa...
nasılsın canım ???? kusura bakma arar ara giriyorum. gec gordum yazını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?