2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Anladım canım ,her şey doktorla bağlantılı oluyor işe.en azından aklımızda fikir olsun dedim, burada da butik kısmında olmasına rağmen aynen kızlar müsaitse dr odasına kadr çıkartıyorlar, ilgileniyorlar,gler yüzlüler en azından bu önemli ne olursa olsun,güler yüz ve tatlı söz hizmette olmazsa olmaz bence:)) neyse canım çok saol yaa ,maşallahh her eve lazımsın Beyazgalacım yaa

İlahi kız akşam akşam az güldürmedin beni, ne demek tatlım yaşadığım tecrübeleri paylaşıyorum yardımcı olabilirsem ne mutlu bana, sağlık bu şakaya gelmez imkanımız var diye de sömürülmeye hiç gelmez... biz o milyarlık sağlık sigortalarını yaptırıyorsak bunun nedeni ist. gibi bir şehirde iyi sağlık hizmeti alabilmek için, devlet hastanelerindeki yoğunluk, tahlillerde ileri tarihli randevu, zaman kaybı gibi olumsuzlukları düşünce önemli unsurlar bunlar, yoksa yoluncak kaz görünümünde olduğumuzdan değil...

:)) vallaa öylesin ama canım Tabi canım orası da öyle bilinçli tüketici olmakta önemli ve güzzel bir şey. Ohh sen gülerken bebişte hoppidi hopp hoplamıştır belkii

busra fistigim üzülme yaa.. bizim elimizde olan bir sey degilki.. tepinsek de cirpinsan da o gelmesi gereken zamanda gelecek.. sen sadece stres yapmamaya calis.. vücudunu yorma o kadar.. bak bana daha kötü belki benim durumum.. resmen yarim ay gecikti, normal zamaninda gelseydi, simdi yumurtlama döneminde olacaktim hem bak kan testi yaptirabiliyorsun, benim o sandim da yok.. dr istemeyince kan testi yaptiramiyorsun burda.. dr da öyle hemen her seyde kan testi istemiyor canimiz sagolsun yaaa [/QUOTE]

Canım benim çok tşk ederim.Aslında üzülmüyorum,üzülmek için çok erken evleneli 3 ay oluyor.Yaşım ilerlediği için acele ediyorum aslında:)28 yaşına geldim :)Rabbim zamanını bilir canım hiç belli olmaz beklemediğin bir anda gelir.İnşallah hayırlısıyla Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin,aminBende hala regl olmadım,41. günüm bugün

Beyazgalacım bu güzel temennin için çok tşk ederim canım.Her şeyin en hayırlısı en güzeli bizlerle olsun inşallah:)

Son düzenleme:
Ayy karnım açıktı bir çay demledim,eşlik etmek isteyen var mııı

Tamam koy çayları börek fırından yeni çıktı annemden...

bnım oglum oluyormus bılıyon mu senn ...

Aaaaaa inanmıyorum bu ne büyük sürpriz böyle... Ayy hadi hayırlısı olsun canım benim... Erkek bebekte kordon bacak arasına girdiğinde kız çıkma olasılığı yüksek oluyor, kız bebekte pek yanılma olmuyor ama sende nasıl oldu bu durum???

Son düzenleme:

Ellerine sağlık anneciğinin canım ohh negüzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…