- Konu Sahibi tatlicadi1
- #11.581
regentoşum bana breshkanın adını özelden yazsana onunla irtibata geçmeliyimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dedigin gibi hastaliklar cogaldi. Sen nasilsin bu arada bebis nasil keseyii gordunmu nezaman gitcen doktora ay cok soru sordum galiba
Rose hadi bakim yeni donem senle regeni bekliyorrrr
Ketenhelva sen nasilsin
Aynen dedigin gibi hastaliklar cogaldi. Sen nasilsin bu arada bebis nasil keseyii gordunmu nezaman gitcen doktora ay cok soru sordum galiba
Ketenhelva sen nasilsin
Rose benim bildigim kan alip bakiliyor hormonlara ama kacinci gunu hatirlamiyorum
Ketenhelva Allah yardimcin olsun. Insaallah cok guzel bir sonucla gelir mujdelersin bizleri
Sen asilamami yoksa tup bebek mi yaptiriyordun? Hangi hastahanede hangi sehirde?
Rose benim bildigim kan alip bakiliyor hormonlara ama kacinci gunu hatirlamiyorum
Ketenhelva Allah yardimcin olsun. Insaallah cok guzel bir sonucla gelir mujdelersin bizlerii
Sen asilamami yoksa tup bebek mi yaptiriyordun? Hangi hastahanede hangi sehirde?
Slm kızlar.Hamile değilim maalesef.Ultrasonda bktı bir şey yok,alttan muayene etti bir şey yok.Doktorda anlamadı niye geciktiğini.Kan tahlilinde de sonuç 0.14 çıktı.Bugün 39. günüm acaba daha belli olmamış olabilir mi?![]()
Uzulme canim. Rabbim ayarlamistir senin icin hayirli zamani. Boyle konusmak kolay diye dusunebilirsin ama inan bende farkli degilim insan bazen cok umutlaniyor ve negatif cikinca hayal kirikligina ugruyor. Cok kafaya takmamak lazim bu gecikmelerin bu yuzden olabilir canim beyin kendini buna odakliyor ve gecikme hatta ve hatta hamilelik belirtileri yasiyorsun. Buda psikolojik.
Ileri bakmam lazim kendini rahatlatmalisin. Belli olmaz belkide gec dollenmedir sna suprizz yapar. Ama yinede kaptirma kendini derim herseye hazirlikli ol ve icini ferahlat. Calismalara devam. Allah yardimcimiz olsun ve sabir versin Insaallah. Dua et bol bol
Ketenhelva sen nasilsin
canım ne olsun işte malum tüp bebek tedavbisi devam ediyor şimdide karından iğnelere başladık bide koldan var öyle işte rabbim utandırmasın çok dua edin bana canlarım![]()
Canımmmm çok tşk ederim cvbın için.Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum bakalım.Psikolojik olduğunu düşünmüyorum aslında çünkü bu ay hiç ümitli değildim,aklımda bile yoktu iş yoğunluğundan dolayı,reglimde gecikince acaba dedim:)Belkide dediğin gibi sürpriz yapar :)İnşallah öyledir![]()
Merhabalaarr gelen giden pek yok yine heraldebeyazgalacımla bir baişimızakaldıkk
![]()
Regencimmm çok sveindim senin adına ben demiştim birlikte güzel haberler vericez diye,kırmızı da güzel haber di mi oleyyyyyyyy:) ohhh aynı zamanlarda çalışmalrda olucaz sanırım şekerimm
Beraber başarıcaz hadii bakalımm:))
regentoşum bana breshkanın adını özelden yazsana onunla irtibata geçmeliyimmmm
Merhabalaarr gelen giden pek yok yine heraldebeyazgalacımla bir baişimızakaldıkk
![]()
Tatlım gecikmeyle ilgili bişi diyemicem zira bende pek olmazdı öyle şeyler ama şunu söyleyebilirim, iş yoğunluğu stres buna sebep olabiliyor zira ben çalışırken üstelik bekarken 2 kere strese bağlı regl düzensizliği yaşadım birincisinde 2 ay regl olmadım dr. gittim ilaç verdi ondan sonra regl oldum bir daha bu durum nüksetmedi, diğeride evleneceğim yılın başında işten ayrılmadan önnce bütün hesapları düzgün devretmek istemiştim kendime çok yüklenmiştim yıl sonu hesap devirleri vardı 15 gün arayla 2 kere regl olmuştum, bu sebeple iş stresinin kendine zarar vermesine müsade etme canım cidden bünyeyi fena derecede alt üst ediyor, inan hayat biter ama iş bitmez, o yüzden kendine fazla yüklenme senin sağlığından daha önemli bişi yok!..![]()
ayyyy canim vallahi hayirlisi olsun yaa... bana sorarsan beni beklemebir senedir olmadi bundan sonra Allah ne gösterir hic bilemiyorum
ben artik umutsuz vaka oldugumu düsünüyorum
ama insallah önümüzdeki ay veririz güzel haberi.. baska da bir sey diyemiyorum
okeeee
busra fistigim üzülme yaa.. bizim elimizde olan bir sey degilki.. tepinsek de cirpinsan da o gelmesi gereken zamanda gelecek.. sen sadece stres yapmamaya calis.. vücudunu yorma o kadar.. bak bana daha kötü belki benim durumum.. resmen yarim ay gecikti, normal zamaninda gelseydi, simdi yumurtlama döneminde olacaktimhem bak kan testi yaptirabiliyorsun, benim o sandim da yok.. dr istemeyince kan testi yaptiramiyorsun burda.. dr da öyle hemen her seyde kan testi istemiyor
canimiz sagolsun yaaa
![]()
CAnım sen yakın zamanda gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Taksim Alman Hastanesine nasıl orası canım,personel, temizlik falan ya da genel görünüş ,ben bayadır gitmedim oraya değişmiştir heralde canım. Ya benim burda gittiğim o alman hastanesinin butik hastanesiymiş, gitiiğim doktoruda sevdim çok tatlı bir kadın ,çok güzel ilgileniyor,bugün sordum diyelim gebelik gerçekleşti doğumda napılıyor falan diye, taksim alman hastanesinde yapılıyormuş her şey,doktor da geliyormuş falan,ne dersin şekerimm ??