2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Aynen dedigin gibi hastaliklar cogaldi. Sen nasilsin bu arada bebis nasil keseyii gordunmu nezaman gitcen doktora ay cok soru sordum galiba

Rose hadi bakim yeni donem senle regeni bekliyorrrr

Ketenhelva sen nasilsin

Aynen dedigin gibi hastaliklar cogaldi. Sen nasilsin bu arada bebis nasil keseyii gordunmu nezaman gitcen doktora ay cok soru sordum galiba

Ketenhelva sen nasilsin

Evetttt nartanesii gümbür gümbür gelicez regenle inşallaaah:)) doktor regl olursan gel hormon testi yapalım dedi kızlarr 2.3. veyaa 4. günü gel dedi. bu hormon testi dedikleri nasıl yapılıyor böyle regl halindeyken canlarım

Ketenhelva sen nasilsin

canım ne olsun işte malum tüp bebek tedavbisi devam ediyor şimdide karından iğnelere başladık bide koldan var öyle işte rabbim utandırmasın çok dua edin bana canlarım:16:

Rose benim bildigim kan alip bakiliyor hormonlara ama kacinci gunu hatirlamiyorum

Ketenhelva Allah yardimcin olsun. Insaallah cok guzel bir sonucla gelir mujdelersin bizleri
Sen asilamami yoksa tup bebek mi yaptiriyordun? Hangi hastahanede hangi sehirde?

Rose benim bildigim kan alip bakiliyor hormonlara ama kacinci gunu hatirlamiyorum

Ketenhelva Allah yardimcin olsun. Insaallah cok guzel bir sonucla gelir mujdelersin bizleri
Sen asilamami yoksa tup bebek mi yaptiriyordun? Hangi hastahanede hangi sehirde?

canım ben konyadayım.eurafertil tüp bebek merkezine gidiyorum

Ketenhelva Allah yardimcin olsun. Insaallah cok guzel bir sonucla gelir mujdelersin bizlerii

tamam canım ben yarın giderim o zaman,doktor farketmez dedi 2.3.veya4.gün gelebilirisn dedi, teşekkürlerr.

Slm kızlar.Hamile değilim maalesef.Ultrasonda bktı bir şey yok,alttan muayene etti bir şey yok.Doktorda anlamadı niye geciktiğini.Kan tahlilinde de sonuç 0.14 çıktı.Bugün 39. günüm acaba daha belli olmamış olabilir mi?:50:

Rose85'ten başka kimse cevap vermemiş bana:50::50::50:

Uzulme canim. Rabbim ayarlamistir senin icin hayirli zamani. Boyle konusmak kolay diye dusunebilirsin ama inan bende farkli degilim insan bazen cok umutlaniyor ve negatif cikinca hayal kirikligina ugruyor. Cok kafaya takmamak lazim bu gecikmelerin bu yuzden olabilir canim beyin kendini buna odakliyor ve gecikme hatta ve hatta hamilelik belirtileri yasiyorsun. Buda psikolojik.
Ileri bakmam lazim kendini rahatlatmalisin. Belli olmaz belkide gec dollenmedir sna suprizz yapar. Ama yinede kaptirma kendini derim herseye hazirlikli ol ve icini ferahlat. Calismalara devam. Allah yardimcimiz olsun ve sabir versin Insaallah. Dua et bol bol

Uzulme canim. Rabbim ayarlamistir senin icin hayirli zamani. Boyle konusmak kolay diye dusunebilirsin ama inan bende farkli degilim insan bazen cok umutlaniyor ve negatif cikinca hayal kirikligina ugruyor. Cok kafaya takmamak lazim bu gecikmelerin bu yuzden olabilir canim beyin kendini buna odakliyor ve gecikme hatta ve hatta hamilelik belirtileri yasiyorsun. Buda psikolojik.
Ileri bakmam lazim kendini rahatlatmalisin. Belli olmaz belkide gec dollenmedir sna suprizz yapar. Ama yinede kaptirma kendini derim herseye hazirlikli ol ve icini ferahlat. Calismalara devam. Allah yardimcimiz olsun ve sabir versin Insaallah. Dua et bol bol

Canımmmm çok tşk ederim cvbın için.Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum bakalım.Psikolojik olduğunu düşünmüyorum aslında çünkü bu ay hiç ümitli değildim,aklımda bile yoktu iş yoğunluğundan dolayı,reglimde gecikince acaba dedim:)Belkide dediğin gibi sürpriz yapar :)İnşallah öyledir:16:

Ketenhelva sen nasilsin

Canımm iyiyim şükür ama boğazım yine marazlanmaya başladı hasta olmasam bari, şu an için herşey yolunda tatlım, daha pek bir beilirtim yok hamile olduğuma dair, dün. dr. gittik keseyi gördük çok şükür, 2 hafta sonra tekrar gidicez kalp atışları için inşallah Rab'bim izin verir onuda sorunsuz bir şekilde görürüz... İnşallah Rab'bim hayırlı ve sağlıklı olarak bağışlar bize... :16::16::16:

canım ne olsun işte malum tüp bebek tedavbisi devam ediyor şimdide karından iğnelere başladık bide koldan var öyle işte rabbim utandırmasın çok dua edin bana canlarım:16:

Dualarımız seninle canım, içini rahat tut Rab'bime sığın, hakkında hayırlı olanı vereceketir mutlaka sana...:16::16::16:

Canımmmm çok tşk ederim cvbın için.Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum bakalım.Psikolojik olduğunu düşünmüyorum aslında çünkü bu ay hiç ümitli değildim,aklımda bile yoktu iş yoğunluğundan dolayı,reglimde gecikince acaba dedim:)Belkide dediğin gibi sürpriz yapar :)İnşallah öyledir:16:

Tatlım gecikmeyle ilgili bişi diyemicem zira bende pek olmazdı öyle şeyler ama şunu söyleyebilirim, iş yoğunluğu stres buna sebep olabiliyor zira ben çalışırken üstelik bekarken 2 kere strese bağlı regl düzensizliği yaşadım birincisinde 2 ay regl olmadım dr. gittim ilaç verdi ondan sonra regl oldum bir daha bu durum nüksetmedi, diğeride evleneceğim yılın başında işten ayrılmadan önnce bütün hesapları düzgün devretmek istemiştim kendime çok yüklenmiştim yıl sonu hesap devirleri vardı 15 gün arayla 2 kere regl olmuştum, bu sebeple iş stresinin kendine zarar vermesine müsade etme canım cidden bünyeyi fena derecede alt üst ediyor, inan hayat biter ama iş bitmez, o yüzden kendine fazla yüklenme senin sağlığından daha önemli bişi yok!.. :34:

Tatlım gecikmeyle ilgili bişi diyemicem zira bende pek olmazdı öyle şeyler ama şunu söyleyebilirim, iş yoğunluğu stres buna sebep olabiliyor zira ben çalışırken üstelik bekarken 2 kere strese bağlı regl düzensizliği yaşadım birincisinde 2 ay regl olmadım dr. gittim ilaç verdi ondan sonra regl oldum bir daha bu durum nüksetmedi, diğeride evleneceğim yılın başında işten ayrılmadan önnce bütün hesapları düzgün devretmek istemiştim kendime çok yüklenmiştim yıl sonu hesap devirleri vardı 15 gün arayla 2 kere regl olmuştum, bu sebeple iş stresinin kendine zarar vermesine müsade etme canım cidden bünyeyi fena derecede alt üst ediyor, inan hayat biter ama iş bitmez, o yüzden kendine fazla yüklenme senin sağlığından daha önemli bişi yok!.. :34:[/QUOTE]

İşim yorucu değil çok şükür:)Kendi işimi yapıyorum zaten,yeni dükkan açtım,aklım dükkanla meşguldü o yüzden aklıma gebelik gelmemişti aslında.Bakalım canım hayırlısı belkide sürpriz yapar bana arkadaşımızın dediği gibi:)Rabbim biliyordur zamanını:)

Regencimmm çok sveindim senin adına ben demiştim birlikte güzel haberler vericez diye,kırmızı da güzel haber di mi oleyyyyyyyy:) ohhh aynı zamanlarda çalışmalrda olucaz sanırım şekerimm:9::9::9:
Beraber başarıcaz hadii bakalımm:))

ayyyy canim vallahi hayirlisi olsun yaa... bana sorarsan beni bekleme :50::50::50::50: bir senedir olmadi bundan sonra Allah ne gösterir hic bilemiyorum :14::14::14::14: ben artik umutsuz vaka oldugumu düsünüyorum :43::43::43: ama insallah önümüzdeki ay veririz güzel haberi.. baska da bir sey diyemiyorum :31:

regentoşum bana breshkanın adını özelden yazsana onunla irtibata geçmeliyimmmm

okeeee :34:

busra fistigim üzülme yaa.. bizim elimizde olan bir sey degilki.. tepinsek de cirpinsan da o gelmesi gereken zamanda gelecek.. sen sadece stres yapmamaya calis.. vücudunu yorma o kadar.. bak bana daha kötü belki benim durumum.. resmen yarim ay gecikti, normal zamaninda gelseydi, simdi yumurtlama döneminde olacaktim :50::50::50: hem bak kan testi yaptirabiliyorsun, benim o sandim da yok.. dr istemeyince kan testi yaptiramiyorsun burda.. dr da öyle hemen her seyde kan testi istemiyor :19: canimiz sagolsun yaaa :31:

Merhabalaarr gelen giden pek yok yine heralde:10: beyazgalacımla bir baişimızakaldıkk:6:

Öyle sayılır şekercim malum hemen her akşam bir dizimiz var hürrem şıllığına pardon mustafa cihanına baktım bu akşam anca gelebildim... :16::16::16:

Tatlım gecikmeyle ilgili bişi diyemicem zira bende pek olmazdı öyle şeyler ama şunu söyleyebilirim, iş yoğunluğu stres buna sebep olabiliyor zira ben çalışırken üstelik bekarken 2 kere strese bağlı regl düzensizliği yaşadım birincisinde 2 ay regl olmadım dr. gittim ilaç verdi ondan sonra regl oldum bir daha bu durum nüksetmedi, diğeride evleneceğim yılın başında işten ayrılmadan önnce bütün hesapları düzgün devretmek istemiştim kendime çok yüklenmiştim yıl sonu hesap devirleri vardı 15 gün arayla 2 kere regl olmuştum, bu sebeple iş stresinin kendine zarar vermesine müsade etme canım cidden bünyeyi fena derecede alt üst ediyor, inan hayat biter ama iş bitmez, o yüzden kendine fazla yüklenme senin sağlığından daha önemli bişi yok!.. :34:

İşim yorucu değil çok şükür:)Kendi işimi yapıyorum zaten,yeni dükkan açtım,aklım dükkanla meşguldü o yüzden aklıma gebelik gelmemişti aslında.Bakalım canım hayırlısı belkide sürpriz yapar bana arkadaşımızın dediği gibi:)Rabbim biliyordur zamanını:)[/QUOTE]

İnşallah canım, inşallah sürprizlerin müjdelerin en güzelini yaşarsın... :16::16::16:

ayyyy canim vallahi hayirlisi olsun yaa... bana sorarsan beni bekleme :50::50::50::50: bir senedir olmadi bundan sonra Allah ne gösterir hic bilemiyorum :14::14::14::14: ben artik umutsuz vaka oldugumu düsünüyorum :43::43::43: ama insallah önümüzdeki ay veririz güzel haberi.. baska da bir sey diyemiyorum :31:

okeeee :34:

busra fistigim üzülme yaa.. bizim elimizde olan bir sey degilki.. tepinsek de cirpinsan da o gelmesi gereken zamanda gelecek.. sen sadece stres yapmamaya calis.. vücudunu yorma o kadar.. bak bana daha kötü belki benim durumum.. resmen yarim ay gecikti, normal zamaninda gelseydi, simdi yumurtlama döneminde olacaktim :50::50::50: hem bak kan testi yaptirabiliyorsun, benim o sandim da yok.. dr istemeyince kan testi yaptiramiyorsun burda.. dr da öyle hemen her seyde kan testi istemiyor :19: canimiz sagolsun yaaa :31:

Ayy canım benim yaa valla şu almanyayı yere göğe koyamayanların aklına şaşayım ben, şu dr. mevzusunda iyice sinir oldum ben almanyanın uyguladığı politikaya, millet boşuna dr. için ordan buralara gelmiyor, t.bebek yapılırken bahsettiğim hollandalı bayan 6. denemesiydi öncekileri almanyada yaptırmış ordaki dr.lar hiç tr gibi değil böyle ilgilenmediler böyle araştırma tedavi yapmadılar demişti haklıymış demek ki, yok doğal seleksiyona müdahele etmeyelim miş, gerek duymadan tahlil yapmayalım mış mış mış yemişim ben onların mişlerini mışlarını... :99::117: Bak çok pis sinirlendim şimdi... :47::47::47:

Kızlar itiraf.comdan alıntıdır çok güldüm paylaşmak istedim sizlerle...

Spermiogram

Kocam sperm testi yaptıracağı sabah hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve sabah ezanıyla beraber uyanıp, namaz kıldı. Şöyle dua ettiğini tahmin ediyorum. "Ya Rabbi, sen utandırma!" Merak edenlere duyurulur. Duası kabul oldu

Şaka böyle yapılır

Sen benim, işten ayrıldığın şakasıyla yüreğimi hoplatırsan ben de gebelik testine ikinciyi çizgiyi çizer, üçüncü çocukla böyle korkuturum gözünü sevgili kocacığım... Bembeyaz surat sana çok yakışıyor, üzülme o da bir renktir!

:1::1::1:

*** Süpermiş beyazgalacım yaaa:)))) 2.çizgiyi çizmek süpermiş ama en çok onu sevdim:))
**** Regen bir daha ağladığını görmiyim hııııı,:4: ağlamak yok :49: var :)))

CAnım sen yakın zamanda gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Taksim Alman Hastanesine nasıl orası canım,personel, temizlik falan ya da genel görünüş ,ben bayadır gitmedim oraya değişmiştir heralde canım. Ya benim burda gittiğim o alman hastanesinin butik hastanesiymiş, gitiiğim doktoruda sevdim çok tatlı bir kadın ,çok güzel ilgileniyor,bugün sordum diyelim gebelik gerçekleşti doğumda napılıyor falan diye, taksim alman hastanesinde yapılıyormuş her şey,doktor da geliyormuş falan,ne dersin şekerimm ??

CAnım sen yakın zamanda gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam.Taksim Alman Hastanesine nasıl orası canım,personel, temizlik falan ya da genel görünüş ,ben bayadır gitmedim oraya değişmiştir heralde canım. Ya benim burda gittiğim o alman hastanesinin butik hastanesiymiş, gitiiğim doktoruda sevdim çok tatlı bir kadın ,çok güzel ilgileniyor,bugün sordum diyelim gebelik gerçekleşti doğumda napılıyor falan diye, taksim alman hastanesinde yapılıyormuş her şey,doktor da geliyormuş falan,ne dersin şekerimm ??

Valla tatlım ben alman hastanesini doktorum programında duydum, t.bebek tercihimizde o hastaneyi tercih ettik, dr.um alper beydi, ilgili genç bir dr. e hastane zaten komplike herşey mevcut, t.bebek konusunda uzman oldukları için doğum üniteleride gayet iyidir tahminimce, zira isimlerine leke sürülsün istemezler, ne alman ne acıbadam ne amerikan sağlıkta iddialı oldukları için hastanın tedavisi ve rahatı konusunda gerek tıbbi malzeme açısından gerek ilgi açısından taviz vereceklerini sanmıyorum, hem t.bebek üniteleri, hem ameliyethaneleri, hem doğum konusunda, hem yenidoğan üniteleri açısından, tabii bazı olumsuz duyumlarımız da yok değil her ortamda bir çürük çıkabilir... Şunu diyebilirim alman hastanesi biraz şaşalı görünsede eski bir bina olduğu için ne kadar derleyip toplasalarda yeni bina gibi olmaz ben yeşilköy internationalı çok seviyorum mesela... ne alakaysa işte kendimi gerçekten lüks bir hastanede ve en önemlisi gerçekten ilgi görüyor buluyorum, zira resepsiona gittiğim anda görevli hanımlar ne için geldiğimi sorduktan sonra bana asla hanımsız hitab etmiyorlar, dr.un odasının önündeki koltuklarda oturmama rağmen kapı karşımda mesela eğer hostesin işi yoksa sıram geldiğinde hostes dr.un muayenesine kadar refakat ediyor, açıkçası kendimi insan gibi hissediyorum oraya gittiğimde... Benim görüşüm bu...

Back