2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sağol cnm,tabiki gelirim
allaha emanet olun..

kaçıncı hafta şeker ben 5 hafta bişi anlamamıştım 6. Hafta bomba oldu mide bulanstısı kasık ağırısı kusma haşlanmış patates yoğurt tek yemeğimdi

canım sat yok biliyorsun inşallah pazartesi öğreneceğim satımı. ama tahmini olarak 7. haftaya girdim yani 6+dayım... inşallah başlamaz mide bulantısı zaten hiç yemek yiyesim olmuyor bide midem bulanırsa biterim ben...

inş. Bulanmaz bebem....sakin huzurlu bi hamişlik olur sn inş.

beyazgalaaaaaaaa burdasın ama hiç sesin çıkmıyor,aaaaa bilgine ve tecrübene ihtiyacım var

Kız burdaydım ama yoktum diyebilirdim, misafirim vardı ona bişi okumak için siteye girmiştim, nabersiniz bakalım güzeller keyifler yerindedir umarım. Fıstık test yaptın mı? durum nedir???

beyazgalaaaaaaaa burdasın ama hiç sesin çıkmıyor,aaaaa bilgine ve tecrübene ihtiyacım var

Canımm, sana 2 msj attım ama dönmedin bana, sanırım istemeden de olsa seni gücendirdim, özür dilerim tatlım, asla burada sizleri görüpte slm vermemek söz konusu olmaz, sitede ki bir yazıyı misafirime okumak istemiştim o sebeple bir an için girmiştim, gücendirip kırdıysam tekrar tekrar özür dilerim tatlım, konu her ne olursa olsun yardımcı olabilirsem sevinirim... Öpüyorum canım...

Valla benimde senden kalır yanım yok canım, can sıkıntısıyla vakit geçirmeye çalışıyom, iyi ki geldin moral oldun bana, laflarız bol bol...

laflayalim canim yeterki sen iste.. can sIkIntIsI bir seylerle ugrasinca gecer tatlim, Allah yeterki baska bi dert sorun sIkIntI vermesin.. cok sükür bebegine kavustun, bir de hayirlisiyla kucagina alaydin.. darisi basima insallah artik katlanamiyorum yasim 24 oldu 3 yildir evliyim, milletin agzi torba degil yani durumum iyi degil bu acidan.. ne bebek düsünmek istemesem de dönüp dolasip oraya geliyor.. kirmizilar gelmedi, sanirim bu dönemi adetsiz gecircem gecen sene de olmustu bi kere böyle.. ya kirmizilarin gelmesi bile cok iyi bir sey.. benim durumum bu iste..

iyi akşamlar canım, napıyorsun bakalım nasılsın,attın mı gazları şkekerim

kuzum bu sanirim soguklardan kaynaklaniyor.. bugün yine oldu.. hamile gibi göbegim cikiyor yeminle hem kocamaaaan hem de tas gibi.. belki de kirmizilarin gelmemesi de etkilidir bilemiyorum.. sen nasilsin bakalim??

kuzum bu sanirim soguklardan kaynaklaniyor.. bugün yine oldu.. hamile gibi göbegim cikiyor yeminle hem kocamaaaan hem de tas gibi.. belki de kirmizilarin gelmemesi de etkilidir bilemiyorum.. sen nasilsin bakalim??

Canım benim stres yapıp kafana çok çok taktıkça daha da sistemin bozuluyor sanırım,başka bir doktora falan gitsen tek bir doktora bağlı kalmasan,oralarda var mı böyle bir hak bilmiyorum ama öncelikle moralinin,psikolojinin iyi olması gerekiyor. Boşver milleti ya hıı de geç takma kafanı onlara. Ben iyiyim beklemedeyim canım, dün olmam gerekiyordu ama bi şey yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…