- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.441
tondora iyi geceler canım. ara ara gelde bilgi ver bize..
öyle tabi canım önce nasip olması gerek. nasipten öte yol yok. inşallah önümüzdeki ay nasip olur sanada..
ben iyiyim şükür. biraz biraz ağlıyorum duygusallık var bende
onun dışında çokkk gaz sancım var. acayip kötü oluyorum. şükür midem bulanmıyorama kokulara çokk hassasım. av köpeği gibi oldum
amiinnn
bu arada sen hangi şehirdesin?
kaçıncı hafta şeker ben 5 hafta bişi anlamamıştım 6. Hafta bomba oldu mide bulanstısı kasık ağırısı kusma haşlanmış patates yoğurt tek yemeğimdi
kocaelideyim cnm. 1.5 yıldır burdayım.önce istnbuldydm.
canım sat yok biliyorsun inşallah pazartesi öğreneceğim satımı. Ama tahmini olarak 7. Haftaya girdim yani 6+dayım... Inşallah başlamaz mide bulantısı zaten hiç yemek yiyesim olmuyor bide midem bulanırsa biterim ben...
hımm istanbuldaysan iyi doktorlar var tavsiye edebilirim dicektim.
Neyse allah sağlık versin sonucun güzel olsun inşallah.
Iyi geceler tekrar
beyazgalaaaaaaaa burdasın ama hiç sesin çıkmıyor,aaaaa bilgine ve tecrübene ihtiyacım var
beyazgalaaaaaaaa burdasın ama hiç sesin çıkmıyor,aaaaa bilgine ve tecrübene ihtiyacım var
iyi aksamlar kizlar...
Merhaba tatlım hoş geldinnasılsın canım...
ehh iste canim, idare eder modundayim.. sen nasilsin?? nasil oldun??
Valla benimde senden kalır yanım yok canım, can sıkıntısıyla vakit geçirmeye çalışıyom, iyi ki geldin moral oldun bana, laflarız bol bol...
iyi aksamlar kizlar...
regennn selam cnm
iyi akşamlar canım, napıyorsun bakalım nasılsın,attın mı gazları şkekerim
kuzum bu sanirim soguklardan kaynaklaniyor.. bugün yine oldu.. hamile gibi göbegim cikiyor yeminlehem kocamaaaan hem de tas gibi.. belki de kirmizilarin gelmemesi de etkilidir bilemiyorum.. sen nasilsin bakalim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?