- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.461
laflayalim canim yeterki sen iste.. can sIkIntIsI bir seylerle ugrasinca gecer tatlim, Allah yeterki baska bi dert sorun sIkIntI vermesin.. cok sükür bebegine kavustun, bir de hayirlisiyla kucagina alaydin.. darisi basima insallah artik katlanamiyorum yasim 24 oldu 3 yildir evliyim, milletin agzi torba degilyani durumum iyi degil bu acidan.. ne bebek düsünmek istemesem de dönüp dolasip oraya geliyor.. kirmizilar gelmedi, sanirim bu dönemi adetsiz gecircem gecen sene de olmustu bi kere böyle.. ya kirmizilarin gelmesi bile cok iyi bir sey.. benim durumum bu iste..
Canım benim stres yapıp kafana çok çok taktıkça daha da sistemin bozuluyor sanırım,başka bir doktora falan gitsen tek bir doktora bağlı kalmasan,oralarda var mı böyle bir hak bilmiyorum ama öncelikle moralinin,psikolojinin iyi olması gerekiyor. Boşver milleti ya hıı de geç takma kafanı onlara. Ben iyiyim beklemedeyim canım, dün olmam gerekiyordu ama bi şey yok şuan
canim drumla ilgili bi durum yokki.. dru arayip randevu almam lazim.. hep ayni seyler yaa, sistemle ilgili.. yani öyle adet söktürücü felan vermiyorlar, bekle elbet gelir diyorlar hep.. dogal sürece müdahale etmiyorlarmis cart curtöyle ya, vallahi canim cok ama cok sIkkIn.. kafam hic böyle darmaduman olmamisti..
iyi aksamlar kk nin guzelleri.nasilsiniz bakalim?
İyi akşamlar tatlım, iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın canım...
biz de iyi diyelim iyi olalim.bu arada tatlim tebrik ederim hamileymisinAllah sagsalim kucagina almayi nasip etsin.darisi olmayanlarin basina.regencim bi dahaki hamilelik haberini senden bekliyorum tatlim.hadi insallah
Ahh tatlım kıyamam sana, ne olur üzme kendini, bak ben inanıyorum önümüzdeki en geç bir kaç ay içinde hamiş haberini vereceksin bize, bu topik bizim uğurumuz oldu, ne olur olumsuzlukların seni üzmesine izin verme, sen Allah'ıma sığın, ona güven, inan yeter canım, gerisini hiiiiç düşünme Rab'bim hakkındaki en hayırlı zamanda nasip edecektir sana meleğini... Rab'bim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin canım, hayatta neler neler var, kimlerin başına neler geliyor, kimler nasıl sıkıntılarla boğuşuyor, herkesin derdi kendine bizim derdimiz buydu bunun üzüntüsünü yaşadık, bazen unutuyoruz ama çoook şükür halimize, bizler aslında bir eli yağda bir eli balda durumundayız, Rab'bim çaresiz dert vermesin yeter ki, teknoloji tıp her anlamda ilerledi yaşın daha o kadar küçük ki, inan evladının olmaması için hiçbir neden yok ortada lütfen kendini üzme, bir problem varsada eğer onu düzeltebilmeniz için uzun zaman var önünüzde çünkü sorunlarla baş edebilmek için yeterli zamana sahipsiniz, daha çok gençsiniz, ne insanlar var ben t.bebek denerken embriyo transferi yapılacağı zaman 2 bayan vardı yanımda 1.si hollandandandı 6. t.bebek denemesiymiş 35 yaşında ve kilolu sayılacak bir bayandı, 2.si 46 yaşında bir bayan 2 vy 3. t.bebek denemesiymiş daha önce italyada denemişler ama olmamış kadın 2 siklus geçirmiş toplamda 2 yumurta alınmış ama biri sağlıklıymış onu transfer edeceklerdi, orada inan onlar için kendimden çok dua ettim diyebilirim, 6 sefer deneyen biri ve menopozun sınırında son şanslarını deneyen biri, ben daha yolun başında sayılırdım netice ne oldu bilemiyorum ama inşallah ikiside olumlu sonuçlar alıp sağlıklı hamilelikler geçiriyorlardır, o yüzden canım sakın üzülme, şunu düşün benden kötüleri var ben daha gencim karşıma çıkacak sorunlarla mücadele edecek gücüm, zamanım, Allah'ın izniyle imkanım ve evlat sahibi olacağıma inancım var de, Rab'bime sığın, üzülmemek elde değil biliyorum ama bir an gelecek sen bile nasılda boşuna kendimi hırpalamışım, üzülmüşüm diceksin ve güleceksin...
ay canim benim anliyorum snei ama ben bunu bir senedir diyorum, bu dahakine insallah oldu olacak geldi gelecek yana yatti camura batti, bi sene gitti kimyasal gebelik bile yasmadim.. artik olmayacak gibime geliyor.. vallahi canim cok sIkkIn. artik bebekle ilgili heeeer seyden uzak durmaya karar verdim, cok sIk da gelmem muhtemelen.. karar verdim trye gidene kadar caliscam sonra da gitmicem ise ordaki cocuklar da beni cok üzüyor.. trden gelince calismicamtaki anne olana kadar.. öyle iste.. sen anlat..
merhaba canim benim sana da selamnasilsin bakalim? ne zamandir karsilasamiyoruz seninle...
canımm okudum durumunu bende aynı senin gibiyim bugün 56.günüm hala regl olamadım
patlıcak gibi oluyorum bazen
seni anlıyorum ama arkadaşın dediği gibi allahtan yaşımız genç,doğru zamanı gelecek inşallah
Elbette gelecek ben buna tüm kalbimle inanıyorum...
Bak tatlım cadım 70. gününde aldı müjdesini geç geldi vs sorun değil demek ki, yeter ki siz içinizi ferah tutup Rab'bime sığının, Allah izin verdikten sonra neler neler olmaz ki...
canımm okudum durumunu bende aynı senin gibiyim bugün 56.günüm hala regl olamadım
patlıcak gibi oluyorum bazen
seni anlıyorum ama arkadaşın dediği gibi allahtan yaşımız genç,doğru zamanı gelecek inşallah
Tatlım yapma kıyamıyorum sana, bak beni düşün, 37 yaşımda evlendim, 6 ay korundum, korunmayı bırakınca dr. gittim tesler tahliller t.bebeğe yönlendirildik, t.bebeği denedik ama tutunma olmadı üstelik yedekte embriyomuz da yoktu tekrar deneyemedik, %50 lik olma ihtimali olan t.bebekte olmadı ama bak şimdi %25 şansımız olan aşılamada Rab'bim izin verdi yüzümüz güldü, inşallah Rab'bim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bize bağışlar, daha yolun başındayız nelerle karşılaşıcaz neler yaşıcaz bilemiyoruz sadece dua edip Rab'bime sığınıyoruz... Üzülmemeye çalış eğer tr geldiğinde epey kalacaksan dr.umla görüştürmek isterim seni...
iyi aksamlar kk nin guzelleri.nasilsiniz bakalim?
Regenn tatlım aynen bence beyazgalanın dediği doktora mutlaka gözük, moralini yüksek tut,her şey moralden ya da moralsizlikten de olabiliyor, hiçbirr şey için umudunu aslaaa kaybetme llütfen
ya genciz ama zaman geciyo.. ben hep 30-35 yaslarina gelmeden 3-4 tane cocuk yapmis olmayi istedim.. ama daha bi taneye baslayamadim.. kiiii bi cocuk doguran herkes ikinciden vazgeciyor zamana ihtiyacim var diyor.. e araya zaman da girse bu hayalimi de gerceklestiremicem.. benim de regl gecikti, 43 gün de benim oldu.. karnim sisiyo felan filan.. ay nolcak bizim halimiz
canim Allah bebegini bagislasin sana canim kucagina al en kisa zamanda.. tabi seninle kendimi karsilastiramam senin durumun benimkinden cok daha farkli.. benim senden kücügüm senin kadra zor degildir benim icin.. cok haklisin ama yine de iste bunu gel de yüregine anlat.. yani bekleyince cok daha zor oluroyr.. bu kadar beklemesek istemesek.. esim icin daha zor, yani ona bakinca daha kötü oluyorum.. bugün arkadasin bebegini getirdim, zilli laptopu cekti böyle, benimki de aldi önüne koydu bebegi laptopu normal de vermez simdi bile aliyor benim elimden.. yaa icim bi acayip oldu.. aammaaaaannnnnn.... trye gelince 1ay kalcam canim.. ama istanbula degil ankaraya gelcem.. istanbula belki esimin teyzenine gideriz o da bir hafta.. yani ankarada bi dra gidicem ama o zamana kadar bebk gelmezse
ama bitanem herşey bizim planladığımız gibi olamayabiliyor..
Hani senin bi hayalin vardı,ikiz çocuk allahım innşallahhh 3 zünolur sağlıkla sıhhatle amiinnn
dua edicem sana özellikle
ya aslinda adet olsam daha iyiydi yaa... böyle bekliyorum bekliyorum, test yapiyorum negatif negatif daha gkötü olyuor...aslinda adet görmek bi nimetmis yaaa
tesekkür ederim canim yaa... valla ikiz felan hayal zaten.. biz de ikiz yok. aman saglikli sihhatli hayirli olsun da teke raziyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?