2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Sağ ol canım, inşallah canım şuan inanın kendimi daha iyi hissediyorum, bebiş(ler)iminde iyi olduklarını hissetmeye başladım, sizlerden uzak olmak bana yaramıyor ben buna iyice kanaat getirdim, yoksa kurdukça kuruyom, kurdukça daha da hastalıklı düşüncelere sarıyom, iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki varsınız, iyi ki buradayım, sizlerle her türlü kötü düşünceden uzaklaşıyom, içim ferahlıyor, Allah sizlerden hepinizden razı olsun canlarım benim, inşallah Rab'bim sağlıklı ve hayırlı evlatlar bağışlar bizlere...

Ayy sana soracaktım zaten İzmir'im nasıl bugün diye, haberlerde gördüm konak pierin tahta merdivenini gösterdiler ayyy içim gitti manzaraya...

ben kabuslar görmüyorum yada şöyle diim eskiden neyse şimdide rüyalarım öyle...
sadece bugün gündüz garip bi rüya gördüm ama kabus diil..
Allahım yardım etsin canım ya psikolojik olarakta kötü oluyor bu çalkantılar..

canım öksürükle bebeğe bişeycik olmaz merak etme... randevun ne zaman?? keseyi görsekde rahatlasak dimi canımm
bende öyleydim gerçi şimdide kalp atışını duysam rahatlasam diyorumm.. hiç bitmiyor yani..

canım şahsen benim elimde değil kuzum.. gözyaşım gözümün ucunda.. öte git desen ağlayasım geliyorr

nası mutlu oldum böyle düşünmene beyazgalacımmmmm..tabiiiki herşey güzelll olcakk..çünkü herşey yolunda gidiyoo baksana..iyiyi düşünmek varken niye kötüyü düşünelim ki..dimi amaaa..Allahıma binlerce şükür olsun ki, bebiş(ler)in karnındaaaaaaaaa..olley olleyy

izmirr mükemmeldiiii canımm yaaaa..gerçekten kar izmire çok yakışıyorr..

deniz, bayrak, kar, gemilerrrr ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper..

ee madem ki böyle rahatlıycaksınızz..ağlayın bakalımm kuzular

Kesinlikle çooook haklısın canım, eminim doğum anına kadar hiiiç bitmicek bu dokuz doğurtan düşünceler karmaşası ama ne var ki keseyi ve kalp atışlarını duyunca sanki geriye kalan aylar Rab'bimin izniyle daha rahat geçecekmiş gibi geliyor...
Salı günü randevum canım, inşallah Rab'bimin izniyle sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz...

ayyyy manzaraya bak yaaaa, ahh İzmir ahhhhhhh, durdun durdun ben ist. gelincemi beyazlara büründün, şimdi orada olmak vardı...

inşallah canım inşallah... Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah..
bende pazartesi (eşimede bağlı) kalp atışını duyacam ve kaç hafta kaç günlük olduğunu öğreneceğim...

sen salı günü kaç haftada oluyorsun? benim 5+da yolk kesesi üsten göründü. senin 4+ oluyor dimi salı.. ???

kuzum valla benim elimde değill gerçektenn gülerken bile bi bakmışım gözlerimden yaş süzülüyor

çok geçmiş olsunnn kuuzm sana da hemen tavuksuyu çorbası iç çok iyi geliyo gribe.. dikkat et kendine sıcak bişiler iç şifa olsun canımmm

ayy bnde izmirdeki akrabalarla konuştum onlarda hep oynamışlar kaymışlar falan çok eğlenmişler 10 yıl sonra kar görmüşler

tatlıcadımm evet duygusal dalgalanmalarda yoruyo beni ama napalım katlancazz yeterki yavrularıımız iyi olsun.. şu 3lü taramam da iyi çıksa rahata ericemm inşallah :18:

merhaba ben sızınle hıc konusmamıstım sızde hamıssınız galiba:) ne zaman ogrendınız kızınızın cınsıyetını .. bende kız beklıyorum da...

Canım hemen hesaplıyorum 1 sn... Tam 5 oluyor canım 4 ocaktı satım, yolk kesesi ne anlayamadım onu...??? :44::44::44:

tatlım hiç bitmiyor bu şuda geçsin... benim sırada kalp atışı var sonra sanırım 2li test.. doğursakta bitmicek.. bi 3 aylık olsun.. bi 6 aylık olsun.. bi 1 yaş olsun... sonrada başlıcaz acaba bir kardeşimi olsun ben şimdide 2. çocuğa geçtim

Canım hemen hesaplıyorum 1 sn... Tam 5 oluyor canım 4 ocaktı satım, yolk kesesi ne anlayamadım onu...??? :44::44::44:

kuzum bebeğin oluştuğu yermiş. dr bu gebeliğin boş olmadığına sağlıklı olduğunun ön göstergesidir dedi.. ben usg resimlerimi koyimde bak bi..

Son düzenleme:

Ayy gerçekten koysana merak ettim şimdi ayy neler neler öğreniyoz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…