- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.281
annecık topıklerıde sürtüyor ..kocamda meyve yedırıyor bana .. tekme yıyorummm ancak sen nasılsın
hosbulduk gusel anniş .. ozelden mesaj atacagım sana bılgın olsunnn
valla burda kimse yok diye,başlık başlık geziyorum , kayıp herkes nolduysa,???
sen nasılsın bakalım regencim napıyorsun,naptın bakalım??
sen de ev hanımısın di mi regen
ıyı aksamlar nasılsınız bakalım ?
valla bende bilmiyorum kızlar..
ben kendi adıma zamanımı boş boş bakarak geçirdim bugünn
hoşgeldin güzel anniş... sen nerdesin bakimmm...
yolladım:26::26::26: tamam canım...
napayim tatim eve geldim karnimi doyurdum, doooogru pc basina dedim kendimebenimki yok evde nerdeyse, bu hafta benden önce geliyor normalde.. yok tatlim ben kreste calisiyorum 10 cocuklu bi grubum var.. öglen gidip bu saatlerde geldigim icin farketmemissindir ama hamis kalinca ev hanimi olcam oooh mis
iyidir cici bayan sen nasilsin bakalim???
valla sabahki selamim bile ikinci sayfaya gecmemis.. sanirim bizim topikin kizlari cok mesguller..
napayim tatim eve geldim karnimi doyurdum, doooogru pc basina dedim kendimebenimki yok evde nerdeyse, bu hafta benden önce geliyor normalde.. yok tatlim ben kreste calisiyorum 10 cocuklu bi grubum var.. öglen gidip bu saatlerde geldigim icin farketmemissindir ama hamis kalinca ev hanimi olcam oooh mis
aaaaa ne güzel ,çocuklarla birliktesin ,çok tatlıdırlar. :) o zaman az kaldı bence ev hanımı olmana)
yolladım
regen valla hamıs kaldıgım gıbı ısten cıktım . dunya borcum sıkıntım var ama calısamadım ..
aaaaa ne güzel ,çocuklarla birliktesin ,çok tatlıdırlar. :) o zaman az kaldı bence ev hanımı olmana)
Herkese merhaba.Nasılsınız kızlar?
bi yandan ağlıyom bi yandan boş beşik filmini izliyorum...
Merhaba canlarım 2 günlük ayrılıktan sonra aranızdayım yine, bir dinlendim bir dinlendim çok şükür şimdi daha iyiyim, öksürüğüm geçti nihayet, şurubu sadece 2 akşam 1er ölçek içtim o da gece biraz olsun rahat uyuyabilmek için zira sabaha kadar çok kötü geçiyordu, şimdi bir korkum var babam, bu akşam talazlanıyor dr. gidelim dedim istemedi yattı erkenden onun grip olmasından korkuyom olursa yandım demektir, aynı evin içinde ne kadar koruyabilirim ki kendimi annemden kaptım zor atlattım şimdi babam hasta olmasa bari... Sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli, keyifler yerindedir umarım...
ohhhh n kızlar toplanıyoruz... :) çok sevindim beyazgala iyi olmana. kızlar ben arada aniden gidince akşamları bilin ki kocacom alıyor o ara laptopu,:) ben de kapatıyorum hemen sayfayı :))
regentoşşş sen hamıs kal enıste senı calıstırmaz kesınlıkle buna emınımvalla kuzum öyle düsünüyorum acikcasi.. mesela önümüzdeki ay hamis kalsam bile en fazla türkiyeye gelene kadar calisirim.. kimse kusura bakmasin hamile halimle cabalayamam yaniyanlis anlasilmasin ama erkege pek yaramiyor öyle didinmek.. benimki arabasina bi ödeme yapacak, diyorki, maasin gelsin bana su kadar ver, sonra diyorki senin paran izin parasi olsun, aradan biraz zaman gecince diyorki, senin maasinla ehliyete basla, mutvak alisverini ordan yapalim vs vs.. anlamadim hangisini yapalim :44::44: hem kac calisan kadin tanidiysam hepsi ayni seyi dedi, hamileyken kesinlikle C-A-L-I-M-A
hadi bakalim, allah bilir orasini..
ayy benım adam yemek pısırelım dedı.. 3 tencere yemek yaptım geldımmmselam veren kayboluyor yaa.. olmaz ama böyle
tatlıcadı tam ızlenecek fılm aferım kusumm
Canım naber nasılsın .. gecmısler olsun .. kendıne ve bebıse cok dıkkat et ne zaman kontrole gıdıyorsunMerhaba canlarım 2 günlük ayrılıktan sonra aranızdayım yine, bir dinlendim bir dinlendim çok şükür şimdi daha iyiyim, öksürüğüm geçti nihayet, şurubu sadece 2 akşam 1er ölçek içtim o da gece biraz olsun rahat uyuyabilmek için zira sabaha kadar çok kötü geçiyordu, şimdi bir korkum var babam, bu akşam talazlanıyor dr. gidelim dedim istemedi yattı erkenden onun grip olmasından korkuyom olursa yandım demektir, aynı evin içinde ne kadar koruyabilirim ki kendimi annemden kaptım zor atlattım şimdi babam hasta olmasa bari... Sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli, keyifler yerindedir umarım...
ahh ksum benımkı as erıyor .. benım as ermem lazım bılgısayarın kapagını kapatıyor . benımle ılgılen dıyıp duruyo özel gununde herhaldeebenimkinin kaptopu var allahtan bulasmiyor bana cok sükür..
bos besik mi?? :44::44::44:
gecmis olsun tekrardan sekerim..
Boş beşiği izlemeyin yaaa,insanın psikolojisini fena halde bozuyor
Merhaba canlarım 2 günlük ayrılıktan sonra aranızdayım yine, bir dinlendim bir dinlendim çok şükür şimdi daha iyiyim, öksürüğüm geçti nihayet, şurubu sadece 2 akşam 1er ölçek içtim o da gece biraz olsun rahat uyuyabilmek için zira sabaha kadar çok kötü geçiyordu, şimdi bir korkum var babam, bu akşam talazlanıyor dr. gidelim dedim istemedi yattı erkenden onun grip olmasından korkuyom olursa yandım demektir, aynı evin içinde ne kadar koruyabilirim ki kendimi annemden kaptım zor atlattım şimdi babam hasta olmasa bari... Sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli, keyifler yerindedir umarım...
bos besik mi?? :44::44::44:
sendemi ağlıyosunnn canım benimmmm
bu ara bnde her akşam düzenli olarak ağlıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?