- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.301
evet canım ya her gün ağlıyorum bende.. bazen çok saçma şeylerede ağlıyorm hemde saçma olduğunu bile bilee
Ayyy yapma tatlım cadım yaaa valla annem kanal gezerken denk geldi gördüm daha görür görmez içim bir tuhaf oldu, normalde severdim o filmi ama bu sefer görünce bir ürperdim seyretmek gelmedi içimden inşallah annem bu kanalı bırakmaz dedim, fatmagülü açtı sonra... Yapma seyretme moralini bozma durduk yere canımm benim...
Sağ ol canımmm benimmmm... Ayy özledim kız sizleri...
regentoşşş sen hamıs kal enıste senı calıstırmaz kesınlıkle buna emınım
ayy benım adam yemek pısırelım dedı.. 3 tencere yemek yaptım geldımmm
tatlıcadı tam ızlenecek fılm aferım kusumm
Canım naber nasılsın .. gecmısler olsun .. kendıne ve bebıse cok dıkkat et ne zaman kontrole gıdıyorsun
ahh ksum benımkı as erıyor .. benım as ermem lazım bılgısayarın kapagını kapatıyor . benımle ılgılen dıyıp duruyo özel gununde herhaldee
regentoşşş sen hamıs kal enıste senı calıstırmaz kesınlıkle buna emınım
ayy benım adam yemek pısırelım dedı.. 3 tencere yemek yaptım geldımmm
tatlıcadı tam ızlenecek fılm aferım kusumm
Canım naber nasılsın .. gecmısler olsun .. kendıne ve bebıse cok dıkkat et ne zaman kontrole gıdıyorsun
ahh ksum benımkı as erıyor .. benım as ermem lazım bılgısayarın kapagını kapatıyor . benımle ılgılen dıyıp duruyo özel gununde herhaldee
canım iyileşmene sevindim...
ahh regencim ahh.... kadının 7 sene sonra bebeği oluyor.. ve az once bebeğini kartala kaptırdı...
evet canım ya her gün ağlıyorum bende.. bazen çok saçma şeylerede ağlıyorm hemde saçma olduğunu bile bilee
ayy canım tatlıcadıom yaaa bnde aynen öyleyimm ... bazen kmtü düşüncelerden , bazen korkudan , bazen saçma sapan şeylerden , bazen de can sıkıntısından ağlıyorum.. napiim elimde değil.. eşimde hiç kıyamıyoo hemen sarılıyoo bende daha çok ağlıyorum
ama bunlar aslında güzel şelerrr ne güzel bana hamile olduğumu hatırlatıyoo o yüzden seviniyorum bazenn :44:
Kızlarrrr özellikle anneler, şu hamilelik belirtisinde hani sık idrarara çıkmar diyorlar yaaa. bu sıklık ne kadar zamanda bir süreye denk geliyor?? Bir bilgilendiri misiniz? Görmüş,geçirmişler olarakt,merak ettiğim bir soruydu
ağlamayınn yahu neler oluyor burda
Kızlarrrr özellikle anneler, şu hamilelik belirtisinde hani sık idrarara çıkmar diyorlar yaaa. bu sıklık ne kadar zamanda bir süreye denk geliyor?? Bir bilgilendiri misiniz? Görmüş,geçirmişler olarakt,merak ettiğim bir soruydu
aynen hlycım.. benim kocamda öle.. sarılıyor falan bana bu sefer böyle hıçkırmaya başlıyorum.. çok psikopatça bu hamilelik ya..
yani çok sıkıştırıyor, koşturuyor,hımmm ben böyle saat başı falan geliyordur diye düşünüyordum amann bu çok zor bi durummuş canım dışarı çıkamaz insan :))
özletme canim kedini de gel sIk sIk.. nasilsin bakalim?? hamilelik nasil gidiyor???
valla bilemiyorum tatlim calistirmaz mi yoksa gittigi yere kadar mi der.. zaman göstercek.. 3tencere yemegi napcan kis aksam aksamiyi bari yarin yemek yapmana gerek kalmaz
yani çok sıkıştırıyor, koşturuyor,hımmm ben böyle saat başı falan geliyordur diye düşünüyordum amann bu çok zor bi durummuş canım dışarı çıkamaz insan :))
Valla tatlım ne diyeyim bilemiyom ki, hastalığı yeni atlattım sayılır, daha keseyide görmedik hani tam anlamıyla ben hamileyim diyenmiyorum, Rab'bim esirgesin bir terslik çıkmasından korkuyom, daha hamileliğin 2den 3e geçen haftasında deli gibi hasta oldum, öksürürken karnım çok kasıldı bu bebeğe zarar vermez inşallah, ne bileyim işte bir sürü düşünce var kafamda, inşallah korktuğum hiç birşey gerçekleşmez, Rab'bime emanetiz inşallah Rab'bim izin verir sırasıyla keseyi ve kalp atışalrını görürüz içim o zaman inan çok rahatlıcak...
Canımm, sık idrara çıkma olayını tatlım cadım daha iyi anlatır sana, bende aşılamanın yapıldığı hafta sonu başladı ve 1 hafta kadar sürdü bu durum sonra normale döndü, inşallah herşey yolundadır...
o da olcak canim benim.. hic korkma bebek o kadar da korumasiz durumda degil.. karina agir darebeler almadigin sürece saglikli bir bebege hic bir sey olmaz.. icini rahat tut sen
kızlar ya alıntı yapamıyorum, basıyorum çalışmıyo ya..nette bi sorun var galiba..
regenimmmmmm napıosunn kuşum iyi misinn..hamişleri güldürsene birazz..espirükler patlat biraz neşelensinler..
hülyacımm tatlicadımmm en çooook gülmeniz gereken zamandasınız lütfenn ama lütfennnnnnnnnnnnn ağlamayınnnnn yaaa..ben sizi heppp gülümserken hayal ediyorum hemmm .. (ay gülücüklerde çıkmıyooo hey allahım)
beyazgalacım, öksürükten hiçbişi olmaz merak etme..içini ferah tut..lütfen kötü olan hiçbir şeyi aklına getirmeeee..herşey güzel olcak keseciği de görceksin inşallah Allahın izniyle..
kızlar ben çooook hasta oldum boğazlarım felaket oldu..bu arada bugün izmir karlar altındaydı..izmir iiçinnn eşsizz bir güzellik çünkü her sene yağmıyorrr ne yazık ki..herkes bi mutluyduuu bi muuuutluydu ki bugün sormayın..her sokakta çocuk gibi koşuşturan kar topu oynayan koca koca insanlar vardı.. ne güzellll yaa..keşke hergün yağsa :))
Allah ağzından işitsin canım, inşallah dediğin gibidir, Rab'bim inşallah hayırlı ve sağlıklı olarak bize bağışlar...
e kuzum beni kim güldürcek yaa hadi kizlar yine hamisler, onun duygusalligini yasiyorlar. ya ben?? ay bak aglamak geldi icimden yaa ben gidiom
amin canim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?