2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet canım ya her gün ağlıyorum bende.. bazen çok saçma şeylerede ağlıyorm hemde saçma olduğunu bile bilee

ayy canım tatlıcadıom yaaa bnde aynen öyleyimm ... bazen kmtü düşüncelerden , bazen korkudan , bazen saçma sapan şeylerden , bazen de can sıkıntısından ağlıyorum.. napiim elimde değil.. eşimde hiç kıyamıyoo hemen sarılıyoo bende daha çok ağlıyorum

ama bunlar aslında güzel şelerrr ne güzel bana hamile olduğumu hatırlatıyoo o yüzden seviniyorum bazenn :44:

özletme canim kedini de gel sIk sIk.. nasilsin bakalim?? hamilelik nasil gidiyor???

valla bilemiyorum tatlim calistirmaz mi yoksa gittigi yere kadar mi der.. zaman göstercek.. 3tencere yemegi napcan kis aksam aksam iyi bari yarin yemek yapmana gerek kalmaz

Sağ ol canımcım, valla dikkat etmeye çalışıyom ama evde hastanın biri kalkıyor biri yatıyor durumu var napıcam bilmiyom inşallah tekrar hasta olmam... Salı günü dr. randevum var canım, inşallah Rab'bim izin verir keseyi görürüz, inşallah sizlere yine güzel haberlerle gelirim...

Kızlarrrr özellikle anneler, şu hamilelik belirtisinde hani sık idrarara çıkmar diyorlar yaaa. bu sıklık ne kadar zamanda bir süreye denk geliyor?? Bir bilgilendiri misiniz? Görmüş,geçirmişler olarakt,merak ettiğim bir soruydu

ayy.. neyse canim izle de aglama ama

aynen hlycım.. benim kocamda öle.. sarılıyor falan bana bu sefer böyle hıçkırmaya başlıyorum.. çok psikopatça bu hamilelik ya..

canım idrar yollarımızı üşütürüzde hemen çişimiz gelirya. sanki 5 dk önce wcden çıkmadıkta saatlerdir tutuyoruz gibi olur hani... işte bendeki sık idrara çıkma aynen buydu

canım idrar yollarımızı üşütürüzde hemen çişimiz gelirya. sanki 5 dk önce wcden çıkmadıkta saatlerdir tutuyoruz gibi olur hani... işte bendeki sık idrara çıkma aynen buydu[/QUOTE]

yani çok sıkıştırıyor, koşturuyor,hımmm ben böyle saat başı falan geliyordur diye düşünüyordum amann bu çok zor bi durummuş canım dışarı çıkamaz insan :))

vala şekerim bndeki sık çıkmak nerdeyse her içtiğim bi bardak suyun arkasından wc ye koşmak kadar sıktı

aynen hlycım.. benim kocamda öle.. sarılıyor falan bana bu sefer böyle hıçkırmaya başlıyorum.. çok psikopatça bu hamilelik ya..

heh işte beni benden alan durum orası iştee bu sefer içim dışıma çıkacak gibi hıçkırıklara boğuluyorum aşkitom sarılıp beni öpünce.. gerçekten çok garip şeyler yaşıyorum kızlar ben.. halüsülasyonlar görüyorumm kabuslar görüyorum ağlıyıp zırlıyorum yanii biraz duygusal açıdan zorlanıyorum

ağlamayınn yahu neler oluyor burda

sorma kuzum valla ben düzenli olarak hiç şaşmadan her akşam ağlıyorum tatlıcadım da öyleymiş onu konuşuyoduk

yani çok sıkıştırıyor, koşturuyor,hımmm ben böyle saat başı falan geliyordur diye düşünüyordum amann bu çok zor bi durummuş canım dışarı çıkamaz insan :))

e tatlim ben de is yerinde wcye tasinip duruyorum.. kirmizilar geciktiya hani, o zaman bile sIkIstIrIyor insani, hamisleri düsünemiyorum bile

Valla tatlım ne diyeyim bilemiyom ki, hastalığı yeni atlattım sayılır, daha keseyide görmedik hani tam anlamıyla ben hamileyim diyenmiyorum, Rab'bim esirgesin bir terslik çıkmasından korkuyom, daha hamileliğin 2den 3e geçen haftasında deli gibi hasta oldum, öksürürken karnım çok kasıldı bu bebeğe zarar vermez inşallah, ne bileyim işte bir sürü düşünce var kafamda, inşallah korktuğum hiç birşey gerçekleşmez, Rab'bime emanetiz inşallah Rab'bim izin verir sırasıyla keseyi ve kalp atışalrını görürüz içim o zaman inan çok rahatlıcak...

Canımm, sık idrara çıkma olayını tatlım cadım daha iyi anlatır sana, bende aşılamanın yapıldığı hafta sonu başladı ve 1 hafta kadar sürdü bu durum sonra normale döndü, inşallah herşey yolundadır...

ağlamayınn yahu neler oluyor burda

hoşgeldin canım..

tatlım herzaman olmuyor. ara ara.. mesela benim sabah olurdu şimdi akşama döndü...

o da olcak canim benim.. hic korkma bebek o kadar da korumasiz durumda degil.. karina agir darebeler almadigin sürece saglikli bir bebege hic bir sey olmaz.. icini rahat tut sen

o da olcak canim benim.. hic korkma bebek o kadar da korumasiz durumda degil.. karina agir darebeler almadigin sürece saglikli bir bebege hic bir sey olmaz.. icini rahat tut sen

Allah ağzından işitsin canım, inşallah dediğin gibidir, Rab'bim inşallah hayırlı ve sağlıklı olarak bize bağışlar...

kızlar ya alıntı yapamıyorum, basıyorum çalışmıyo ya..nette bi sorun var galiba..

regenimmmmmm napıosunn kuşum iyi misinn..hamişleri güldürsene birazz..espirükler patlat biraz neşelensinler..

hülyacımm tatlicadımmm en çooook gülmeniz gereken zamandasınız lütfenn ama lütfennnnnnnnnnnnn ağlamayınnnnn yaaa..ben sizi heppp gülümserken hayal ediyorum hemmm .. (ay gülücüklerde çıkmıyooo hey allahım)

beyazgalacım, öksürükten hiçbişi olmaz merak etme..içini ferah tut..lütfen kötü olan hiçbir şeyi aklına getirmeeee..herşey güzel olcak keseciği de görceksin inşallah Allahın izniyle..

kızlar ben çooook hasta oldum boğazlarım felaket oldu..bu arada bugün izmir karlar altındaydı..izmir iiçinnn eşsizz bir güzellik çünkü her sene yağmıyorrr ne yazık ki..herkes bi mutluyduuu bi muuuutluydu ki bugün sormayın..her sokakta çocuk gibi koşuşturan kar topu oynayan koca koca insanlar vardı.. ne güzellll yaa..keşke hergün yağsa :))

e kuzum beni kim güldürcek yaa hadi kizlar yine hamisler, onun duygusalligini yasiyorlar. ya ben?? ay bak aglamak geldi icimden yaa ben gidiom

Allah ağzından işitsin canım, inşallah dediğin gibidir, Rab'bim inşallah hayırlı ve sağlıklı olarak bize bağışlar...

amin canim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…