• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ohhh iyi canım yaa bir rahatsızlığın olmasında yeter, aslında buralarda böyle yazzışmak,konuşmak güzel ama buranında öyle bir havası var ki ister istemez gebelik belirtisi mi diye her şeye heveslenebiliyoruz,bunu halletmek gerek önce ;) benim 4 şubat bat canım ,şu ateşle öllçüm konusunda bilgin var mı,sence ne kadar doğrudur regencim bir bilgin var mı. ?

ates yöntemi güvenilir bi yöntem canim.. drum benden istemisti yazin.. hergün ayni saatte dil altindan ölcüyorsun, not ediyorsun bi kenara, adet döneminin ortasinda yani yumurtlama zamanina yakin günlerde, ani bi düsüs ve ertesi gün artis olmasi lazim.. o arada yumurtladin demek zaten.. o günlerde iliski olmali ki yumurtayi yakalayabilesin.. sonra da bat gelince atesin düsüyorsa, bilki kirmizilar geliyor (genelde kirmizilarin gelecegi günden bir gün önce ve kirmizilarin günü sabahi düsük cikar, adet boyunca da düsük seyreder) ama yok yüksek devam ediyor ve batin da epeyce gectiye hamile oldugunu gösterir büyük ihtimalle.. ama üsütmemeye dikkat edeceksin en az 4-6 saat uyuyacaksin ki dogru sonuc alasin.. bu kadar zaten baska bi özelligi yok benim bildigim..

kizlar ben kactim.. uykum geldi yaa.. sonra bi ara gelirim yine sohber ederiz hepinize iyi geceler cok iyi bakin kendinizeee :16::16::16::16:

ates yöntemi güvenilir bi yöntem canim.. drum benden istemisti yazin.. hergün ayni saatte dil altindan ölcüyorsun, not ediyorsun bi kenara, adet döneminin ortasinda yani yumurtlama zamanina yakin günlerde, ani bi düsüs ve ertesi gün artis olmasi lazim.. o arada yumurtladin demek zaten.. o günlerde iliski olmali ki yumurtayi yakalayabilesin.. sonra da bat gelince atesin düsüyorsa, bilki kirmizilar geliyor (genelde kirmizilarin gelecegi günden bir gün önce ve kirmizilarin günü sabahi düsük cikar, adet boyunca da düsük seyreder) ama yok yüksek devam ediyor ve batin da epeyce gectiye hamile oldugunu gösterir büyük ihtimalle.. ama üsütmemeye dikkat edeceksin en az 4-6 saat uyuyacaksin ki dogru sonuc alasin.. bu kadar zaten baska bi özelligi yok benim bildigim..

Anladıım canım ,teşekkürler bilgi için:) ben ben bu hafta başında öyle ölçmeye başlamıştım ama bilemiyorum doğrumu yanlış mı artan bir grafik çıkıyor karşıma ama doğru zamanda başlamadım sanırım , regllin 1.gününden falan başlamak gerek o zaman di mi tatlım??

valla sasirdim ben.. hayirdir yani.. var altinda bi is ama neyse cikar kokusu.. hani herkes hamis ciksa anlarim da azalmayi, öyle bi durum da yok.. :44::44::44::44:

valla burda kimse yok diye,başlık başlık geziyorum , kayıp herkes nolduysa,???

sen nasılsın bakalım regencim napıyorsun,naptın bakalım??
sen de ev hanımısın di mi regen

valla bende bilmiyorum kızlar..
ben kendi adıma zamanımı boş boş bakarak geçirdim bugünn:31:

ıyı aksamlar nasılsınız bakalım ?

hoşgeldin güzel anniş... sen nerdesin bakimmm... :15::15:

iyiyizz canım sen nasılsın,nerelerdeydin annecik
annecık topıklerıde sürtüyor ..kocamda meyve yedırıyor bana .. tekme yıyorummm ancak sen nasılsın

valla bende bilmiyorum kızlar..
ben kendi adıma zamanımı boş boş bakarak geçirdim bugünn:31:

hoşgeldin güzel anniş... sen nerdesin bakimmm... :15::15:

hosbulduk gusel anniş .. ozelden mesaj atacagım sana bılgın olsunnn

Back