- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.241
hı anladım canım ben ıstanbula gelelı 8 ay oldu .. cok yer bılmıyorum :) ama kucukcekmeceden trenle bakırkoye gıdıyorum hep . cok sevıyorum bakırköyüükac senelık evlıdın kac yasındasın bız senle tanısamadık dogru duzgunn
bende 8 aylık evlıyım sekercim. 19.5 yasındayım .. ev hanımıyım . meslegım guzellik ve makyaj uzmanlıgı .. bebısı 4.ü ayın ustune basardık :) ısmım de zeynep . basarılar dılerımCanım bakırköy güzeldir ama daha çok güzel yerler var ,öğrenirsin zamanla85 doğumluyum daha 9 aylık evliyim ben, ama eşimle 6 senelik flört zamanı geçirdik. 2.ay bu bebiş denemesi için o kadar canım:) sen de yeni evli sayılırsın çok olmadı hatırladığım kadar di mi?
iyi geceler bayanlar...
bende 8 aylık evlıyım sekercim. 19.5 yasındayım .. ev hanımıyım . meslegım guzellik ve makyaj uzmanlıgı .. bebısı 4.ü ayın ustune basardık :) ısmım de zeynep . basarılar dılerım
ıyı geceler regentoş nasılsın bakalım :) hurrem gıttı topık canlanmaya basladı ....
hehehee... hürreme bakmyiordumki ben.. biz kuzeye bakiyoruznolsun iste her zamanki gibi.. siz napiyosunuz??? minnos nasil?
hoşgeldin regen,gözümüz yollarda kaldı,nasılsın canım?
5 sene egıtım aldım lısede okurken basladım ben işime . cok sevıyordum . ismi lazım degıl ıtalyan bır kozmetık markasında uzmanlık yaptım .. benım ısı bırakkmamın sebebi hamişlik ve işin temposuna dayanamadımOwww süper genç anne olcaksn hayırlısıyla, hadi bakalım zeynepcim,tekrar tekrar tebrik ediyorummesleğinde çok güzelmiş yaa ,bizlerle bir kaç tüyo paylaş arada canım:) ben de ev hanımıyım ,evlendikten sonra bıraktım işi,çalışma saatleri düzensiz olduğu için
ahh dayan yıyorum 15 haftalık cocuk böyle okkalı tekme atar mı ahhh ahhhehehee... hürreme bakmyiordumki ben.. biz kuzeye bakiyoruznolsun iste her zamanki gibi.. siz napiyosunuz??? minnos nasil?
iyilik kusum yaa nasil olsun.. her zamanki gibi ayni iste bi degisiklik yok. sen nasilsin bakalim??
5 sene egıtım aldım lısede okurken basladım ben işime . cok sevıyordum . ismi lazım degıl ıtalyan bır kozmetık markasında uzmanlık yaptım .. benım ısı bırakkmamın sebebi hamişlik ve işin temposuna dayanamadım
ahh dayan yıyorum 15 haftalık cocuk böyle okkalı tekme atar mı ahhh ahh
İyi canım bat'ımı bekliyorumsen de geldi mi kırmızılar canımcım. merak ettim dün yoktun hiç
masallah canim yaa.. annesine cekmis demekki..
yok canim nerde benim kirmizilar gözlerim yollarda kaldi resmen.. gecmise baktim da beni sormussun canim.. tesekkür ederimbi degisikligim yok test her zamanki gibi negatif. bilmiyorum yaa... dra gitsem de bekletiyor. ilac felan vermiyor.. dogal sürece müdahale etmiyorlarmis öyle diyor dr..
slm kızlar nasılsınız? ben çok yoruldum eşimle ev topluyoruz kısmetse cuma günü ev değiştireceğiz.
hep mi gecikme oluyor regencim,ne kadar sürüyor gecikme zamanın ? kusura bakma sorupta üzmek istemem seni ama neden her zamanki gibi negatif dedin tatlım,bir rahatsızlığın mı var :26:
regen canım nasılsın
slm kızlar nasılsınız? ben çok yoruldum eşimle ev topluyoruz kısmetse cuma günü ev değiştireceğiz.
yok kuzum sükür bi rahatsizligim yok.. yani ben daha bi türlü pozitif hamilelk testi göremedim de o sebepten dedim, her zamanki gibi negatif diyegecikmeme olmaz normalde, bi iki gün ileri geri oynar ona da dr normal dedi.. yani 31-35 gün arasi olur.. bebek istemeden önce tam tamina 31gün sürerdi hic sasmadan.. bi tek gecen sene iki ayin sonunda geldi kirmizilar onda da cok takmistim kafama hamis olayim diye, o yüzden.. yani aslinda kendi kendime yapiyorum.. kafama takmasam bir sey olmazz. o yüzden iki gündür farkli seylerle ugrasiyorum gercekten iyi geliyor.. senin batin ne zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?