- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.161
canım ben şuan ilk aşamadayım drum bana bi iğne verdi işte 21.günden itibaren onu vuruyorum bat yarın bakalım .günü gel dedi şuan yumurta takibim yapılıyor ama çok heyecanlıyımmmmm
Tatlicadim ohoo sen bilmiyon galiba ben hamileyim kiz
Demeyi cok isterdim ama troit hapindan sanirim 4gunluk gecikmeyle kirmizilara yenik dustum
Hatta bitti kirmizilarim dun temizlendim
Simdi ben dongumu bilmiyorum tabi 26mi 28mi 29mu yoksa 32mi
29u gecmezdi enson 32oldu iste bakalim ovtest kullanip ates olcuyorum
yorgunum sekercim yaa... karnima agrilar giriyo ara ara.. bir de ayak bas parmagimin alti feci sis.. biraz uzatayim. gecen frankfurta gittigimizde topuklu üstünde yürüdüm cok uzun süre ondan dolayi agri kaldi insallah gecer is yerinde zor oluyor cünkü.. hadi öptüm seni de miniki de
Regen iyi gecelerrrr
Tatlicadi sana sorum olacak ates olcuyom yaben simdi 7bucukta olcuyorum sabahlari ama ben bu sabah 6bucukta uyandim kendiligimden ama yinede olctum 36,3 cikti ve 7bucukta olctum herzamanki gibi 36,2cikti hangisine bakacam ben simdi biliyormusun canim
ayy etmezmiyim tatlı cadım ilkn size diycem zaten benama sizde çok dua edin bana oldumuuuuuu
arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın iyi geceler
Herkese iyi gecelerrr kizlarrr
Nimetcim Insaallah canim Allah razi olsun dualarin icin amiin diyorum
Seninde ve tum hamile arkadaslarin bebegini Rabbim korusun sag saglim dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsin Insaallah
Tatlicadi ne kusuru canim ya olur hic onemi yok
Insaallah bi kac gune tablomuda koyarim buraya yorumlarsiniz ve heyecan dolu gunler yasayalim bariiii
Ben yatiyorum guzel hamisler ve hamis adaylari opuldunuz tatli ruyalarrr
canlarr ayyy mutfakta yemeğe daldım pc acık ben zeytın peynır yemede :) napıonuz bakalım
sen nıye uyumuyosun bakalım? ne ara gıttı herkesherkezcikler gitti canım.. sen yemek ye ance.. yavaş git tatlım sonra çokk zorlanırsın vermede:44:
sen nıye uyumuyosun bakalım? ne ara gıttı herkes
valla canım doğal tıptan faydalan derim ilaç yani sonuçta bu ,ben de geçenlerde hastalandım yani hiç bir hamilelik durumum olmamasına rağmen ağrı kesici bile almadım canım,hep doğal şeyler yapıp içtim, iyileştim gayetde:) güzel sıcakca iç ve yataga girip terini de attın mı ohhh. Yeşil elma,çubuk tarçın,karanfil,zencefil++,bal,pekmez bunlarıda kaynatıp içebilirsin. ya da aktara git hamile olduğunu söyle onlar güzel bir şey veririler valla
Aynisini bende soyleyecektim alternatif tip uygula bol vitaminli gidalar sicak bitki caylari en guzeli ne biliyormusun papatya cayin icine limon bal ve oksuruk icin tereyag 1 kasik at hemen yumusar hepsini karistir ilik ic
selam kızlar...
napıyonuz bakim...?
zeynep kız ne güzel çıkmışın öyle... derin senden güzel çıkmış ama
beyazgala canım ilacı kadındoğumcuna sormadan içme canım..
regen,
rose85+,
nartanesiii+,
tatlicadi1+,
zeynep346161+,
ketenhelva+,
muhasebe_22+
heeeyyyyy bütün sevdiklerim burdaaa.... bir de beyazgala olsaydi oh mis.. nimet de burdaydi ama gitti mi ki acep :44: kizlar hic sizi birakip gitmek istemiyom ama yatiyoruz biz ya..
Kızlar işte olduğum için test sonucunu almaya gidemedim telefonda öğrendim sonuç negatifmişama normlade bugün adet tarihim kan testinde henüz belli olmamış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?