2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

regen,
rose85+,
nartanesiii+,
tatlicadi1+,
zeynep346161+,
ketenhelva+,
muhasebe_22+
heeeyyyyy bütün sevdiklerim burdaaa.... bir de beyazgala olsaydi oh mis.. nimet de burdaydi ama gitti mi ki acep :44: kizlar hic sizi birakip gitmek istemiyom ama yatiyoruz biz ya..

Kendime 3ay daha zaman taniyorum ozaman

Regen kiz biliyorsun bebekle kirmizi belirtileri aynidir unutmaaaaa

Hosgeldin ketenhelvaaaa

Kendime 3ay daha zaman taniyorum ozaman

Regen kiz biliyorsun bebekle kirmizi belirtileri aynidir unutmaaaaa

Hosgeldin ketenhelvaaaa

yaaa fistikim aman beni bosverin valla sIktI benim bu geldi gelmedi muhabbetim iyice... valla ben sIkIldIm sizi düsünemiyorum artik...

Ayyyyy şeker,tatlı, gönlü , yüreği guzel REGENİM . İyi gecelerrr tatlı ruyalarr canimmm

ay canım tgatlı cadım ne sormuştun zuzum hemen cevaplayımzeynom regentoşum nartanem ben iğnelere demvam bakalım çarşamba gidicem bi daha dra reglin 2.günü gel dedidesizler nasılsınızzz bakalım

ay canım tgatlı cadım ne sormuştun zuzum hemen cevaplayımzeynom regentoşum nartanem ben iğnelere demvam bakalım çarşamba gidicem bi daha dra reglin 2.günü gel dedidesizler nasılsınızzz bakalım

canım transferin tarihini sormuştum. ne durumdasın demiştim kaç yumurtan var falan bi sürü sormuştun işte.... anlat sende ne durumdasın testlerini yaptırdınmı? yoksa o aşama geçtide yumurta takibi aşamasındamısın?? ondanmı 2. gün çağırdı dr?

Ayyyyy şeker,tatlı, gönlü , yüreği guzel REGENİM . İyi gecelerrr tatlı ruyalarr canimmm

sagol canim benimmmmm size de hos sohbetler..

regencim iyidir,erken yatma ya. hazır herkez burdayken

gidem ben kuzucuk sabah kalkip daha ise gitmeden yemek felan yapcam, ne zamandri evimde yemek pismiyo yaa

ayy gec zaman gec...

Nimetcim hosgeldin nasilsin bebegin nasil

Regenim bosveeeerr ozaman salla gitsin gelmezse gelmesin gelirsede gelsin

he vallah

kuppe de olsaydi tam olurdu ya... bugün gelmedi dimi??? gözlerim de kapaniyo ya bi taraftan neyse kactim bu sefer iyi geceler hepinize

canım ben şuan ilk aşamadayım drum bana bi iğne verdi işte 21.günden itibaren onu vuruyorum bat yarın bakalım .günü gel dedi şuan yumurta takibim yapılıyor ama çok heyecanlıyımmmmm

Tatlicadim ohoo sen bilmiyon galiba ben hamileyim kiz

Demeyi cok isterdim ama troit hapindan sanirim 4gunluk gecikmeyle kirmizilara yenik dustum

Hatta bitti kirmizilarim dun temizlendim

Simdi ben dongumu bilmiyorum tabi 26mi 28mi 29mu yoksa 32mi
29u gecmezdi enson 32oldu iste bakalim ovtest kullanip ates olcuyorum

regennnnn... yatıyonmu kuzu:26: ben bile burdayken sen yatıyormusunnn

yorgunum sekercim yaa... karnima agrilar giriyo ara ara.. bir de ayak bas parmagimin alti feci sis.. biraz uzatayim. gecen frankfurta gittigimizde topuklu üstünde yürüdüm cok uzun süre ondan dolayi agri kaldi insallah gecer is yerinde zor oluyor cünkü.. hadi öptüm seni de miniki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…