2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Selam kızlar nasılsınız??,
Hafta sonu yogundum görüşemedik.Misafirlerim vardı yatılıya.Bakalım bizim içinde tempolu calışma başladı 18 subat regl dönemiii:))))

Selam kızlar nasılsınız??,
Hafta sonu yogundum görüşemedik.Misafirlerim vardı yatılıya.Bakalım bizim içinde tempolu calışma başladı 18 subat regl dönemiii:))))
vallahı memleketten annem geldı bende1 hftadr dogru duzgun gıremedım...Allah nasıp edersen olsun ınsallah senden de gusel haberler gelsın

Amin canım inşallah... İnşallah herşey yolundadır, haftaya salı Rab'bim müsaade ederse keseyi görücez inşallah...

Merhaba tatlım, çok şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın???
bende ıyıyım. ÇİÇEGI BURNUNDA ANNİŞ OLDUN SEN SİMDİİ AYY NE GUZEL ONCE KESE SONRA KALP ATISI .. SONRA KUŞŞ YADA PİPİ TAHMINI SORA TEKMELER OHH NE GUZEL haa bıdeee cın takvımıne gore cınsıyet ne gorunuyoo

Amin canım inşallah... İnşallah herşey yolundadır, haftaya salı Rab'bim müsaade ederse keseyi görücez inşallah...

Merhaba tatlım, çok şükür iyiyiz tatlım sen nasılsın???
ayy çiçeği burnunda annişşş:once kese sonra kalp atısı sonra pipi yada kuş tahmını vee tekmelerrr ayy ne güzellllllllllll .. cın takvımıne gore cınsıyetı ne oluyo baktın mın ?

beyazgaaalllaaammmmmm canım benim gel bi öppiiimmm seniii hamiş çok sevindim bitanem yaaa

Canımmm benim çok sağ ol bitanem...

ayy çiçeği burnunda annişşş:once kese sonra kalp atısı sonra pipi yada kuş tahmını vee tekmelerrr ayy ne güzellllllllllll .. cın takvımıne gore cınsıyetı ne oluyo baktın mın ?

Canımm benim Allah ağzından işitsin inşallah, inşallah Rab'bim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bize bağışlar... Yok tatlım yaa bakmadım öyle şeylere hiç ben şu an panikteyim açıkçası...

perşembe değerim 37 çıktı
cumartesi değerim 135,8 çıktı
bugün test yaptırdım değerim 185 çıktı moralim çoook kötü buna göre gün aşırı katlamaya göre 260 larda olması gerekmiyor muydu değerim, ne olur bilenler bana cevap versin bu değer normal mi???

canım benım bak benım hcg degerım cok dusuktu .. normalde 7 haftalıkken kalp atısları duyulur benım bebegın kalp atıslarını ben 9. haftada vajınal ultrasonla zor gorundu .. benım yasadıklarımı Allah kımsenın basına vermesın .. içini ferah tut . herkeste o kadar katlanma olmuyor ama sonradan tavan yapıyor . sakin ol kötü seyler gelmesın aklına .. Bebişlerimizi Rabbım'ın ıznıyle sağlık sıhhatle dünyaya getirecegizİNSALLAH

İnşallah canım inşallah, Rab'bim bize bağışlar inşallah...

Beyazgalam canım tebrik ederim bebişm.allah güzel kalbine göre veriyor meleğim.çok sevindim bi denk gelip kutlayamadım.özel mesajında doluydu :) anlatbakalım duygularını canım maşallah diyelim önce ne olur ne olmaz

e fistigim farkindaysan 135 ciktiginda da ikiden fazla katlamisti degil mi?? onunla ilgili olabilecegini hic düsündün mü?? hem artmis tatlim eger ki azalsaydi o zaman üzülmekte haklisin derdim.. ben telas yapma.. bak benim kan testi yaptirma sansim bilem yok icini ferak tut e mi??

Canim daha basinda oldugun icin endiseni anliyorum ama merak etme Rabbim senin o guzel gonlune gore verdi senin icin Hayirli olani yine O verecektik. Allaha dua etmekten baska yapacak birseyimiz yok. Yinede sen hiiic korkma Rabbim melegini korur Insaallah. Sen iyi dusunki iyi olsun.

fistigim nasilsin yaa??? hic pas vermiyooonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…