- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.041
Hele şükür gelebildim kızlarr :) Yeni topikk hayırlı olsunnnnnn,göbüşleriniz bebişle dolsunnnnnnnnnn inşallah
yeterli kuzu yeterli.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..nur topu gibi bi bebiş gelsin
canım diyecek kelime bulamıyorum ya..ne yapalım Allah nasip etmemiş, vardır bunda da bir hayır, hiç psikolojini bozma, inan ki kürtaj daha beter bi durum, en azından biz daha çoook başında kayıp yaşıyoruz, insanlar 9. ayında bebeklerini kaybediyorlar birde normal doğum ile bebeği çıkartıyorlar, ölü olarak..bizim durumumuz yine de iyi..senin şuan yapman gereken, kendine çok dikkat etmen, eğer ki kanaman çok fazla olursa mutlaka doktora git..çok dikkat et olur mu?sakın ihmal etme canım..
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..gelmene çok sevindim..gelmeyeceksin sanmıştım artık..çok mutlu oldum seni görünce..nasılsın iyi misin..bebişimiz nasıllHele şükür gelebildim kızlarr :) Yeni topikk hayırlı olsunnnnnn,göbüşleriniz bebişle dolsunnnnnnnnnn inşallah
bu laf bana miydi ne???
çok doğru hayatım ben şimdi şu durumu atlatma telaşındayım nasipse inşalla herrşey yolunda gider ay simdi benim sat 18 aralıkmı kızlar bunu bölemi saycam
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..gelmene çok sevindim..gelmeyeceksin sanmıştım artık..çok mutlu oldum seni görünce..nasılsın iyi misin..bebişimiz nasıll
yooo, sana değildi genel ziyaretçi grubunaydı, ama sen eski topiğe öyle gelmiştin dimi kuzuuu hihihi
evet canim yani ziyaretci mevzusu acilmis bugün hosuma gitti hemen dalayim dedim.. 4 tane miydi neydi dile kolay yaneeesaklanmasalar keske
Mrb kızlar nasılsınız:)yumurtlama takvimine bakılırsa bugun benim son yumurtlama günüm hadi bakalım:)hayrlısı
hoşbulduk canım...amin inş güzel haberler veririz bu topikten...benim sat 25 kasım...
selam kızlar nasılsınız...
amanda aman bir mütevazı kızımız daha.. iyi güzelim o zaman koca bır masallahh...
bu laf bana miydi ne???
canimsin
ne kusura tatlim dügünde bile ara ara yokladin beni unutur muyum hic
ay tatli emel sayinin bi sarkisi var ya rüyalar gercek olsa diye, o geldi birden aklima nedense
Hele şükür gelebildim kızlarr :) Yeni topikk hayırlı olsunnnnnn,göbüşleriniz bebişle dolsunnnnnnnnnn inşallah
evet canim yani ziyaretci mevzusu acilmis bugün hosuma gitti hemen dalayim dedim.. 4 tane miydi neydi dile kolay yaneeesaklanmasalar keske
üye olsunlar, üye iselerde çekinmesinler..kapımız herkese açık..ne olursan ol gel demiş mevlana..bizim içinde bu böyle
tabi yaaabize bir adim gelen biz iki adim gideriz degil mi, sonracima komsu komusun külüne muhtac.. bana arkadasini söyle sana kim oldugunu syöleyim... dam üstünde saksagan gel bize bazi bazi var mi baska alina gelen???
ehh hadi hayırlısı olsun.. inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunn
ekledim zaten. düzeltirken eklerim satınıda
hele şükür tuğçecim... uğurunla gelmiş ol inşallahh..
aman kızlar bırakın ziyaretçiyi... yazan yazar.. yazmayan okuyup çıkar.. okumuyunada ihtiyacımız yok çok şükür... bakın 4 günde 100ü aştık bileee
ay kızlar ne gıcık olmuştum yeni topik işine bikaç gunde kendimi burada buldum da satı söluyorum hayat işte ne garip sürprizler yaşatıyo
tabi yaaabize bir adim gelen biz iki adim gideriz degil mi, sonracima komsu komusun külüne muhtac.. bana arkadasini söyle sana kim oldugunu syöleyim... dam üstünde saksagan gel bize bazi bazi var mi baska alina gelen???
ay kızlar ne gıcık olmuştum yeni topik işine bikaç gunde kendimi burada buldum da satı söluyorum hayat işte ne garip sürprizler yaşatıyo
regentoş mümkünse 1 kişi hariç diyorummm...
canım şimdi seni ekleyeyimmi yoksa bekleyelimmi devamı gelecekmi diye?
olsun canımm..şimdi yeni topic fikrini anladın dimi, şuan itibari ile orada konuşacağın bir konu yok, çünkü hep hamişlerimizorda..ama burda seninle aynı şeyleri yaşayan insanlar var, daha çok fikir alışverişinde bulunabilirsin diimi..buydu demek istediğimiz işte..
yaaaa yarennn, durumunu hatirlatip bizleri de kendini de üzme artikhayatta her sey olur.. bi kere topik meselesi, yani o yazismalar bastan asagi sacmaydi cok abartilmisti.. neyse geldi gecti artik.. sen su süreci en güzel rahat bi sekilde atlat önüne bak tatlim.. demek ki neymis, hayatta esnek olmaliymisiz.. dün taptigimizi bugün taslayabilmeliymisiz, büyük konusmamaliymisiz... ay ne cok atasözü söyledim ben bugün :26: ay neyse konuyu dagitmayim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?