- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.021
huuuuuuuuuuuuu ne örüyonuzzz? canımı köfte çektirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlıcadı hanımmmmm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huuuuuuuuuuuuu ne örüyonuzzz? canımı köfte çektirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlıcadı hanımmmmm![]()
canım ya çok üzüldüm..dayanacak gücün kalmadığını görüyorum..Allaha sığın canım,sinirle hareket etme..hırsla kalkan zararla otururmuş..ayrılığı aklından bile geçirme ama eşinle cok ciddi bir şekilde konuş..böyle ömür geçmez çünküpek detaya girmeyeyim ama kahyınvalidemle sorunlarımız tahammül sınırlarını öyle bi aşmış durumda ki, dayanılmaz bir hayatın içindeyim ve ALLAH kahr etmesin ki, çıkamıyorum, gücüm yetmiyor, ah keşke güzel bi işim olsaydı, şimdi konut kredisi araştırmaya durdum, iş de bulucam, mecburum artık buna, ya eşimden ayrılacağım yada bu evden, ikisinden biri.... artık dayanamıyorum ya, günüm ağlamakla geçiyor....![]()
huuuuuuuuuuuuu ne örüyonuzzz? canımı köfte çektirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlıcadı hanımmmmm![]()
ovvvv aldım lafımı oturdum asagıyaaa... tamam canım aksama beklerım o zamansaol..
benim bildiğim kadarı ile kimyasal gebeliklerde, bebek zaten oluşmamış oluyor, şöyle ki;
"kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır"
yani oluşmuş bir bebek yok gibi algılıyorum ben bu yazıyı, içini ferah tut yarencim..yani yaşadığın şey regl kanaması gibi olacak.. kürtaj olmak çok daha kötü bir durum..bu arada sen kan testini adetin gecikmeden mi yaptırmıştın..onu da merak ettim..
bu arada eski mesajlarını okudumda yarencim, senin en son ekim 29 da olmuş adetin, yani bu kadar zamandan sonra kimyasal gebelik olduğunun söylenmesi de ilginç geldi bana..içimden bir ses senin değerinin yükseleceğini söylüyor tatlım ama yine de temkinli ol..sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş demen önemli..Allah herşeyin en iyisini senin için en uygun zamanda verecektir tatlım..lütfen kendini üzme boşyere..
Ayy şükür bitirdimmmm..
bu ne kadar çene kızlar yaaa...
ben dün düğündeydim. gece geldim. bacağimida incitmiştim o yüzden direk yattım. regenim kusurabakma emii...
tamamdır ekleyeceğim listeye seni...
geçmiş olsun canım
tebriklerr...pzt kan testi yaptır canım 10 günü bekleme
evet sevdim meleğim dru. bakalım,kırmızılar gelsede başlasam tedaviyeee...
hoşgeldin pelin..burası sıcacıktır umarım bebiş sevincimizide beraber yaşarız... satta verde senide eklim listeyee..
hoşgeldinnn...
senide ekliyorum listeye birazdann
hoşgeldin. yaş-sat-bat alayım,listeye ekleyeyim hemenn
bende bende bende istiyorum tarifiii
sen yine konucu başı olmuşun bakıyorumda
gelip banada yapsana...
yavrum benimmm![]()
teşekkürler canımsınnnnn
canım geçmiş birikmiş... onu okuyordum. nasılsın rüyacıbaşııı![]()
Alıntı yaren2007 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ah cnm sorma perşembe keseyi örmeye gittik yok sadece rahimde kalınlaşma var doktor suphelendi kan testi yaptı bi haftada 26 dan 88 e yukselmiş kimyasal gebelik dedi şimdi evde vucudun kendinden atmasını bekliyorum öle zorki
adet olmadınmı yanı daha?
başka bi dok.daha görünse aslında,bayada oldu onun adet gecikmesi; off zor işler ya rabbım herkese saglıkla sıhhatle nasıp etsın inşallahh..
Mrb kızlar nasılsınız:)yumurtlama takvimine bakılırsa bugun benim son yumurtlama günüm hadi bakalım:)hayrlısı![]()
cnm benim çok teşekkur ederim benim adetim duzensiz yumurtlamam 29 kasım gibi oldu beklenen adet tarihinde bugune kadar azda olsa umudum vardı ama bugun hafif pembe lekek geldi sanırım başlıcak düşük die düşünüyorum yumurtlama 2 hafta gec olduğundan herşeyi 2 hafta sonraya atıyo inşalla bu dönemi agrısız kolay geçiririmde 2012 ye sizle çalışmalara devam ederim bu arad testimi 12 gun sonra yaptım gecikmeden idrarda negatifti
Hiç aksatırmıyım canım benim sabah hallettik yeter dimi:)oooooooooo hadi bakalım çalışmaları aksatmayalım o zaman canım..zamanını boşa geçirme sakın..değerlendir..![]()
sen başka bir doktora gittin mi yarencim ya, senin durum bana çok farklı geldi çünkü..anlam veremedim ben..normalde bebek kaç haftalık şuan..geç yumartlama olayın anlamadım o yüzden soruyorum..kimyasal gebeliklerde bebek adet ile atılır, yani normal adet görüyormuşsun gibi hissedersin kendini, belki biraz daha sancılı olur ama çok acı çekmezsin kuzu..ama bebek büyükse eğer ki bu kimyasal gebelik olamaz diye düşünüyorum, tabiiki doktorlar daha iyi bilir de, bence keşke sen başka bir doktora daha gözükseydin..kafam karıştı![]()
cnm yarın başka bi doktora gidecektim bugun pembeler gelince dedim başlıyo düşük devamını bekliyorum bilmiyorumda bölemi başlar
yeterli kuzu yeterli.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..nur topu gibi bi bebiş gelsinHiç aksatırmıyım canım benim sabah hallettik yeter dimi:)
bende öle duşundum cnm yarın gidecektim başka doktora fakat 1 saat önce falan pembe bişeyler gelmeye başladı bidekeseyided hiç göremedik adetlerim düzensiz gecen ay 38.gun adet olmuştum kzımdada gec yumurtlşama yaşamıştım adetten 15 gun sonra idrarda cıkmıştı kesede gözukmediği için bebebğin kaç haftalık olduğu hesaplanamadı anlıcagın doktorun dediği doğru çıktı sanırım ufaktan aldım sinyalleri
hayırlısı olsun canım üzülme artık,adet bitince yıne çalışmalara devam durmak yok:) moral bozmak yok:) ocakda guzel haberler gelır inşallah artııkkkkkk
yerim seni ben... napayım annem bebeyken elime kına yakmış ondan lezzetli... yapcak bişi yokk
tatlım ya üzüldüm ben şimdii.. kıyman yokmu 2 dk yapsan ya.. canım sıkıldı yaa![]()
hoşbuldumm fıstığım..ziyaretçiler, genelde google da arama yapıp, topiğimizde kendisi ile ilgili birşey bulan kişiler oluyor, bi süre sonra onlarda üye olup aramıza katılıyorlar zaten![]()
Ayy şükür bitirdimmmm..
bu ne kadar çene kızlar yaaa...
ben dün düğündeydim. gece geldim. bacağimida incitmiştim o yüzden direk yattım. regenim kusurabakma emii...
tamamdır ekleyeceğim listeye seni...
geçmiş olsun canım
tebriklerr...pzt kan testi yaptır canım 10 günü bekleme
evet sevdim meleğim dru. bakalım,kırmızılar gelsede başlasam tedaviyeee...
hoşgeldin pelin..burası sıcacıktır umarım bebiş sevincimizide beraber yaşarız... satta verde senide eklim listeyee..
hoşgeldinnn...
senide ekliyorum listeye birazdann
hoşgeldin. yaş-sat-bat alayım,listeye ekleyeyim hemenn
bende bende bende istiyorum tarifiii
sen yine konucu başı olmuşun bakıyorumda
gelip banada yapsana...
yavrum benimmm![]()
teşekkürler canımsınnnnn
canım geçmiş birikmiş... onu okuyordum. nasılsın rüyacıbaşııı![]()
valla tatlım gelemedim eşim dirdirr konuştuu ilgilenmiyomuşum flnn onla otrdum ilgilendim azcıkk anca şimdi geldim bu hafta gececi burdayım saat 9 dan sonrainşallah hamiş kalırsında rüyalar çıkmasada olur boşver...cnm benm yaa
tatlım benim benm halamın kızı dayanamahyıp adetten önce yapmıştı testi 450 çıkmıştı ama adet günnde kanama olunca doktora gitti kimyasal gebelik dmşti ona bi anda değer düşüyo düşük gbi yani..adet günü gecikince yapılan testte kimysal demesi çok saçma..senn 1 hafta aryla değerin 1664 fln olması lazımdı..ben hiç bişe anlamdım bu işten hem yükseliyo hem de az olarak ..düşük yaprsan adet gb olcak bundan eminimde..hayırlsıı olsun cnm ya..halamın kızı kanamsı olduktan sonra o ay hemen hamile kalmıştı..
benm bu doktorum gerçekten öçok iyi bi doktor...ama morelimi bozmamak için bişe demiyor..bana hayatına devam et gözn aydın temizlenmş bişe kalmamış dedi..vücudum kendisi atmışş..yola devam dedi güldü adet olrsan 3 günü olmasan gel test yapalım dedi işte
Hele şükür gelebildim kızlarr :) Yeni topikk hayırlı olsunnnnnn,göbüşleriniz bebişle dolsunnnnnnnnnn inşallah![]()