2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

huuuuuuuuuuuuu ne örüyonuzzz? canımı köfte çektirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlıcadı hanımmmmm

hosgeldın canım.. atabıldın mı yorgunlugunu?? yarın tasınıyorsunuz. heyecan var mı heyecan?? kızz evde varsa kızart ye yoksada al hazırlardan.. sısmesın bı tarafınn

canım ya çok üzüldüm..dayanacak gücün kalmadığını görüyorum..Allaha sığın canım,sinirle hareket etme..hırsla kalkan zararla otururmuş..ayrılığı aklından bile geçirme ama eşinle cok ciddi bir şekilde konuş..böyle ömür geçmez çünkü
huuuuuuuuuuuuu ne örüyonuzzz? canımı köfte çektirdinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlıcadı hanımmmmm

canımm hoşgeldin..seni çok merak ettim,niye dün hiç uğramadın bakiiim..iyisin dimi..bir dahaki randevuna ne kadar kaldı..kontrolün ne zaman..neler hissediyorsun değişiklikler var mı anlat biraz bakalumm..

ovvvv aldım lafımı oturdum asagıyaaa... tamam canım aksama beklerım o zaman saol..

yerim seni ben... napayım annem bebeyken elime kına yakmış ondan lezzetli... yapcak bişi yokk

tatlım ya üzüldüm ben şimdii.. kıyman yokmu 2 dk yapsan ya.. canım sıkıldı yaa

cnm benim çok teşekkur ederim benim adetim duzensiz yumurtlamam 29 kasım gibi oldu beklenen adet tarihinde bugune kadar azda olsa umudum vardı ama bugun hafif pembe lekek geldi sanırım başlıcak düşük die düşünüyorum yumurtlama 2 hafta gec olduğundan herşeyi 2 hafta sonraya atıyo inşalla bu dönemi agrısız kolay geçiririmde 2012 ye sizle çalışmalara devam ederim bu arad testimi 12 gun sonra yaptım gecikmeden idrarda negatifti

hoşbulduk canım...amin inş güzel haberler veririz bu topikten...benim sat 25 kasım...

selam kızlar nasılsınız...

bugun hafaif pembeler geldi ne oldunu bende cöx-zemedim cnm arkadaşım

başka bi dok.daha görünse aslında,bayada oldu onun adet gecikmesi; off zor işler ya rabbım herkese saglıkla sıhhatle nasıp etsın inşallahh..

cnm yarın başka bi doktora gidecektim bugun pembeler gelince dedim başlıyo düşük devamını bekliyorum bilmiyorumda bölemi başlar

sen başka bir doktora gittin mi yarencim ya, senin durum bana çok farklı geldi çünkü..anlam veremedim ben..normalde bebek kaç haftalık şuan..geç yumartlama olayın anlamadım o yüzden soruyorum..kimyasal gebeliklerde bebek adet ile atılır, yani normal adet görüyormuşsun gibi hissedersin kendini, belki biraz daha sancılı olur ama çok acı çekmezsin kuzu..ama bebek büyükse eğer ki bu kimyasal gebelik olamaz diye düşünüyorum, tabiiki doktorlar daha iyi bilir de, bence keşke sen başka bir doktora daha gözükseydin..kafam karıştı

bende öle duşundum cnm yarın gidecektim başka doktora fakat 1 saat önce falan pembe bişeyler gelmeye başladı bidekeseyided hiç göremedik adetlerim düzensiz gecen ay 38.gun adet olmuştum kzımdada gec yumurtlşama yaşamıştım adetten 15 gun sonra idrarda cıkmıştı kesede gözukmediği için bebebğin kaç haftalık olduğu hesaplanamadı anlıcagın doktorun dediği doğru çıktı sanırım ufaktan aldım sinyalleri

cnm yarın başka bi doktora gidecektim bugun pembeler gelince dedim başlıyo düşük devamını bekliyorum bilmiyorumda bölemi başlar

hayırlısı olsun canım üzülme artık,adet bitince yıne çalışmalara devam durmak yok:) moral bozmak yok:) ocakda guzel haberler gelır inşallah artııkkkkkk

Hiç aksatırmıyım canım benim sabah hallettik yeter dimi:)
yeterli kuzu yeterli.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..nur topu gibi bi bebiş gelsin

canım diyecek kelime bulamıyorum ya..ne yapalım Allah nasip etmemiş, vardır bunda da bir hayır, hiç psikolojini bozma, inan ki kürtaj daha beter bi durum, en azından biz daha çoook başında kayıp yaşıyoruz, insanlar 9. ayında bebeklerini kaybediyorlar birde normal doğum ile bebeği çıkartıyorlar, ölü olarak..bizim durumumuz yine de iyi..senin şuan yapman gereken, kendine çok dikkat etmen, eğer ki kanaman çok fazla olursa mutlaka doktora git..çok dikkat et olur mu?sakın ihmal etme canım..

hayırlısı olsun canım üzülme artık,adet bitince yıne çalışmalara devam durmak yok:) moral bozmak yok:) ocakda guzel haberler gelır inşallah artııkkkkkk

inşalla arkadaşım kimyasal gebelik sonrası korunma dönemide olmuyomuş çalışmalara devam daha benim sat bat yok ay parça falan demişin kız ben korkarım ya öle şey görunce

yerim seni ben... napayım annem bebeyken elime kına yakmış ondan lezzetli... yapcak bişi yokk

tatlım ya üzüldüm ben şimdii.. kıyman yokmu 2 dk yapsan ya.. canım sıkıldı yaa

amanda aman bir mütevazı kızımız daha.. iyi güzelim o zaman koca bır masallahh...

hoşbuldumm fıstığım..ziyaretçiler, genelde google da arama yapıp, topiğimizde kendisi ile ilgili birşey bulan kişiler oluyor, bi süre sonra onlarda üye olup aramıza katılıyorlar zaten

bu laf bana miydi ne???

canimsin

ne kusura tatlim dügünde bile ara ara yokladin beni unutur muyum hic

ay tatli emel sayinin bi sarkisi var ya rüyalar gercek olsa diye, o geldi birden aklima nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…