• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?

neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?

inşalla cnm benim dualarım seninle ya ben pek bilmişyorum hatırlatmakta istemem ama düşükmü yaşadın cnm yada kürtaj inşalla bu ay başlkarız çalışmalara taktiklere

regentoş mümkünse 1 kişi hariç diyorummm...

canım şimdi seni ekleyeyimmi yoksa bekleyelimmi devamı gelecekmi diye?

anliyorum seni kusum... canimsin :54: bir kisi degil bin kisi de sen, hepsini haric yapariz biz.. yeter ki sen iste :34::34::34:

bu arada biz yareni eski topige geri yollayalim ya orasi onun ilk göz agrisiydi ve birakmak istemiyordu :9::9::9::9: hahahaaa yasasin kötülük :52::52::52::52: ay yaren simdi bana ver yansin etcek he :1::1::1::1:

senı korkutmak istemedım canım,bende öyle duymuştum sadece görmedım hiç..

ah cnm bennim herkez öle dio diyorum ya ben birz tırsık yapıdayım onla ilgili yyaşıcanı önceden bilmek guzel aslında düşük yaşayacağımı önceden öğrenmek bile bi şanstı abak alıştırdım kaç gunde pat die olsa daha yıkıntı

ayy bende adetım bıtsede başşlasaamm:1::1::1::1: ay inş.olur bu seferr herkes çok beklemeden hamiş kalır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......

inşalla cnm benim dualarım seninle ya ben pek bilmişyorum hatırlatmakta istemem ama düşükmü yaşadın cnm yada kürtaj inşalla bu ay başlkarız çalışmalara taktiklere

kürtaj olmuştum kuzu ben, 12. haftada ikili test iiçin gittik, bebeğin kalbiinin durmuş olduğunu öğrendik..kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum, bir daha hamile kaldığımda iğne vurulcam..öyle işte..

yok hayatım gectim artık uzulmeyi bak sat olaylarına girdim anlayacağın çalışmalara devam yılmadan usanmadan ay bu arada topik ismi kime ait eşim pek hoşlandı ona öle biş msj atmıştım okuynca

esine msj olarak mi yazin??? :9::9::9: aha telif haklarini ihlal ettin... tatlicadi seni mahkemeye verse dünya tazminat koparir senden.. slogani izinsiz kullandin :53::53::53::53:

Son düzenleme:
kizlar ben kayganamlara geciyorum laplopumu da götürcem ordan devam ederiz... fazla yazismayin hee :1::1::1::1: gerci ben gidiom ya kac sayfa olur kimbilir :26::10::10::10::10:

anliyorum seni kusum... canimsin :54: bir kisi degil bin kisi de sen, hepsini haric yapariz biz.. yeter ki sen iste :34::34::34:

bu arada biz yareni eski topige geri yollayalim ya orasi onun ilk göz agrisiydi ve birakmak istemiyordu :9::9::9::9: hahahaaa yasasin kötülük :52::52::52::52: ay yaren simdi bana ver yansin etcek he :1::1::1::1:

cnm benim benim bata çok var sen düşün he ne dersin ahhhhh bi gebe kalımda döneyim keske görmez gözum sizi dermişim ah nasıl giderim arkama bakmadan bana dersen hayırlı olsun pardon tanıyamadım bile derim o derece fenayım :1::1::1:

kürtaj olmuştum kuzu ben, 12. haftada ikili test iiçin gittik, bebeğin kalbiinin durmuş olduğunu öğrendik..kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum, bir daha hamile kaldığımda iğne vurulcam..öyle işte..

işte yaa herzaman soyluyorum cınsıyet onemlı deil.saglıkla gelsınler yeterkiii çok zor bişi ya:(

Ellerinizde kesik veya çizik var ise çiğ ete, özellikle tavuğa dokunmayın.Tercihen eldiven kullanın.

Et kestiğiniz bıçağı,tahtayı veya çiğ eti bulundurduğunuz tabağı çok iyi yıkayın.İyi yıkamadan başla bir yiyecek için kullanmayın.

geçmiş olsun cnm bide bu durumda cosasprin kullanıldını okudum bi topikte doğrumuki ne kadar sure oldu cnm korunma sureci 3 ay oluyodu sanırım

işte yaa herzaman soyluyorum cınsıyet onemlı deil.saglıkla gelsınler yeterkiii çok zor bişi ya:(

evet kuzu gerçekten çk zor, ama nasip kısmet işe, Allahımın vardır bir bildiği..herşeyin hayırlısı..halimize şükür, daha kötü şeyler yaşayan insanlar var..inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayızz..hayırlısını nasip etsin Allahım..:emir_bebek::nazar::nazar:

geçmiş olsun cnm bide bu durumda cosasprin kullanıldını okudum bi topikte doğrumuki ne kadar sure oldu cnm korunma sureci 3 ay oluyodu sanırım

eylül ayında bebeğimi kaybettim..evet corasprinde kullancam iğne ile beraber..yarın tüm yapılması gerekenler belli olcak, son tahlillerimin sonucunu yarın alacağım..bakalım doktorum neler söyleyecek canım..

evet kuzu gerçekten çk zor, ama nasip kısmet işe, Allahımın vardır bir bildiği..herşeyin hayırlısı..halimize şükür, daha kötü şeyler yaşayan insanlar var..inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayızz..hayırlısını nasip etsin Allahım..:emir_bebek::nazar::nazar:

amin canım;bugunlerde gecer,,bi arkadasımda dusuk yasadı 2-3 ay sonra hamıle kaldı yıne ve ocakda doğurcak inşallah;herşey gelıp geçiyor,rabbım bır daha bebiş nasip etsın inş..

Son düzenleme:
Ellerinizde kesik veya çizik var ise çiğ ete, özellikle tavuğa dokunmayın.Tercihen eldiven kullanın.

Et kestiğiniz bıçağı,tahtayı veya çiğ eti bulundurduğunuz tabağı çok iyi yıkayın.İyi yıkamadan başla bir yiyecek için kullanmayın.

toksoplazma riskini arttırır çünkü canımm..bu da bebeği kaybetmekle sonuçlanır..Allah korusun.

eylül ayında bebeğimi kaybettim..evet corasprinde kullancam iğne ile beraber..yarın tüm yapılması gerekenler belli olcak, son tahlillerimin sonucunu yarın alacağım..bakalım doktorum neler söyleyecek canım..

ah cnm benim en azından olabildiğini biliyoruz ee sorununde ne oldunu inşalla hepimiz 2013 e bebelerimizle gircez

Back