- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.061
neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşalla arkadaşım kimyasal gebelik sonrası korunma dönemide olmuyomuş çalışmalara devam daha benim sat bat yok ay parça falan demişin kız ben korkarım ya öle şey görunce
neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
regentoş mümkünse 1 kişi hariç diyorummm...
canım şimdi seni ekleyeyimmi yoksa bekleyelimmi devamı gelecekmi diye?
Herşey gönlünce olsun canımmmmmneyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
senı korkutmak istemedım canım,bende öyle duymuştum sadece görmedım hiç..
inşalla cnm benim dualarım seninle ya ben pek bilmişyorum hatırlatmakta istemem ama düşükmü yaşadın cnm yada kürtaj inşalla bu ay başlkarız çalışmalara taktiklere
yok hayatım gectim artık uzulmeyi bak sat olaylarına girdim anlayacağın çalışmalara devam yılmadan usanmadan ay bu arada topik ismi kime ait eşim pek hoşlandı ona öle biş msj atmıştım okuynca
anliyorum seni kusum... canimsinbir kisi degil bin kisi de sen, hepsini haric yapariz biz.. yeter ki sen iste
bu arada biz yareni eski topige geri yollayalim ya orasi onun ilk göz agrisiydi ve birakmak istemiyorduhahahaaa yasasin kötülük
ay yaren simdi bana ver yansin etcek he
![]()
kürtaj olmuştum kuzu ben, 12. haftada ikili test iiçin gittik, bebeğin kalbiinin durmuş olduğunu öğrendik..kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum, bir daha hamile kaldığımda iğne vurulcam..öyle işte..
kürtaj olmuştum kuzu ben, 12. haftada ikili test iiçin gittik, bebeğin kalbiinin durmuş olduğunu öğrendik..kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum, bir daha hamile kaldığımda iğne vurulcam..öyle işte..
işte yaa herzaman soyluyorum cınsıyet onemlı deil.saglıkla gelsınler yeterkiii çok zor bişi ya![]()
geçmiş olsun cnm bide bu durumda cosasprin kullanıldını okudum bi topikte doğrumuki ne kadar sure oldu cnm korunma sureci 3 ay oluyodu sanırım
evet kuzu gerçekten çk zor, ama nasip kısmet işe, Allahımın vardır bir bildiği..herşeyin hayırlısı..halimize şükür, daha kötü şeyler yaşayan insanlar var..inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayızz..hayırlısını nasip etsin Allahım..![]()
Ellerinizde kesik veya çizik var ise çiğ ete, özellikle tavuğa dokunmayın.Tercihen eldiven kullanın.
Et kestiğiniz bıçağı,tahtayı veya çiğ eti bulundurduğunuz tabağı çok iyi yıkayın.İyi yıkamadan başla bir yiyecek için kullanmayın.
amin canım;bugunlerde gecer,,bi arkadasımda dusuk yasadı 2-3 ay sonra hamıle kaldı yıne ve ocakda doğurcak inşallah;herşey gelıp geçiyor,rabbım bır daha bebiş nasip etsın inş..
eylül ayında bebeğimi kaybettim..evet corasprinde kullancam iğne ile beraber..yarın tüm yapılması gerekenler belli olcak, son tahlillerimin sonucunu yarın alacağım..bakalım doktorum neler söyleyecek canım..