- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.001
aynı evdemi oturuyorsunuz?
pek detaya girmeyeyim ama kahyınvalidemle sorunlarımız tahammül sınırlarını öyle bi aşmış durumda ki, dayanılmaz bir hayatın içindeyim ve ALLAH kahr etmesin ki, çıkamıyorum, gücüm yetmiyor, ah keşke güzel bi işim olsaydı, şimdi konut kredisi araştırmaya durdum, iş de bulucam, mecburum artık buna, ya eşimden ayrılacağım yada bu evden, ikisinden biri.... artık dayanamıyorum ya, günüm ağlamakla geçiyor....
maalesef, 6 yıl oldu((( sabır sabır bi yere kadar, artık dayanamıyorum niluferencim, öyle bi durumdayım ki şu an sinirden kafamı duvarlara vurmak istiyorummmm
aynı evdemi oturuyorsunuz?
problemlerinin olduğunu biliyorum zaten canım. Allah yardımcın olsun ya.. kocandan boşanmayı düşünme,çıkar aklından ama evinizi ayırın canım... ev üstünü ev kurulmazki zaten.çok saçma bi gelenek bu.. kocanla ciddi bi dille konuş tatlım. şurda ne kaldı doktor çıkacaksın sabret tatlım.. ne desem boş benim,Allah yardımcın olsun inşallah...
bende bi dönem aynı şeyleri yaşadım yaşamaktan bıkmıştım resmen ya bı de 3aylıktı kıızım yanii,saçımı başımı yolar olmuştum psikolojım alt ust olmuştu,,dua at canım,,şimdi artık ayrıyız allaha şükür bı problem yok ama bır zamanlar eşimle ayrılma noktasına kadar gelmştık..bı şekılde bışeler oldu ve evler ayrıldı..yanı mucize oldu dıyebılırım ya babası ev aldı gıttıler 85 yaşında babsı ıkıncı eşi olunce yalnız yaşayamıyorum falan dedı,hatta bı sure dedeylede aynı evde yaşadıkk...sonra taşındılarr...allah yardımcın olsunn
ALLAH yardımcın olmuş işte ne güzel, ALLAH bozmasın mutluluğunuzu. darısı benim başıma, hep de dua ediyorum, ama günü vardır her halde, bir gün olur inşallah, tabi o güne kadar ben burda kalırsam....
eşim yazık aralarda heba olup gidiyor, kendisi zaten tansiyon ve şeker hastası, aramızda kalmak onu öldürecek ALLAH korusun. Ona acıdığım için ayrılmak istiyorum ondan, yazık değilmi ya çocuğa, annesigil beni sevmiyor sevmeyecek de, bunu düzeltemeyiz artık, bari ben gideyim de sakin bir hayat yaşasın. ama hep de kendisine şunu söylüyorum, benden sonra evleneceğin kadına ayrı ev tutarsan tüm haklarım haram olsun, çünkü bu evliliyin ve birlikte oturmamızın cefasını en acı şekilde ben çektim, sefasını başka kadın sürecek.... kaç yıldır bana sabret diyor, gün gelir çıkarız kendi evimize, ama yok günden güne durumumuz daha kötü, eşim iş bulamıyor, ben desen okuyorum, doktor olmama daha çok var, gece gündüz çalışsam, belki bu senenin sonunda doktor olarak çalışabilirim, ama bu mümkün değil ki... gece gündüz çalışamıyorum, günün en fazla 2-4 saatini derse ayırabiliyorum, geri kalan zamanda evin gelini olarak görevlerimle meşgulüm, gece çalışayım diyorum, ona da eşim söylenip duruyor, yeter artık, gel insanlar gibi normal zamanda yat diye bağırıyor, yani ne gece çalışma, ne gündüz çalışma, ama doktor ol çık nasıl çıkabiliyorsan artık...
sizde durumlar nedir, tatlıcadım, sen test yaptıracaktın kan testi, sanırım sonucu negatif çıkmış, hala beklemedemisin, yoksa gelen giden varmi?
saol canım evler ayrılınca hersey daha guzel oldu ama benım evlılıgımın en guzel donemlerım uçup gıttıev alma gıbı bı durumunuz yokmu acaba? çocugun varmı? bızımde zamanında cocuk olmasaydı kesın suanda boşanmış olurduk çocuk bıraz da yumuşamamızı sagladı,,
kızlar 100.sayfaya yetısemedım coklatım gıbı ama geldımm........
wifeofdemoncumm canım Allah yardımcın olsun.. gercekten cok zor bır durum.. ne denır ne onerılır hıc bılemıyorumm.. tek cozum o evden ayrılıp kendı hayatınızı kurmanızz.. hayır canım ne kasti var o insanların sana anlayamıyorumm. nedır yaplasılamayann.. cok üzüldüm yaaa.. inss cok güzel bir iş bulur kocanda ordan kurtulur gidersiniz..
valla canım kocanada kızdım şimdi. destek olamıyor madem köstek olmasın.. arada sıkışmış olsa sana ve ailesine bu kız ders çalışacak kimsede ellemeyecek derdi. ama halinden memnunki sana gel yat diyorrr,ders çalış derdi...
yinede boşanmayın canım. sonuçta ayrı olsanız aileden, probleminiz kalmayacak... öyle düşünüp boşanmayı düşünme hiç. eşin iş bulmalı bunun çıkarı sadece böyle. valla canım iş kocanda bitiyor yani. onu ikna etmende mevzu. sen düşün düşün sinir sahibi olursun.
ben bu insanları anlamıyorum ya. senden boşansa mutlumu olacak yani oğulları. gelen gideni aratır derler,hiç düşünmüyorlarmı bunu acaba
yok canım beklemedeyim hala.. pco olmayabilirmişim hormona bakıp karar verecek..
kızlar 100.sayfaya yetısemedım coklatım gıbı ama geldımm........
wifeofdemoncumm canım Allah yardımcın olsun.. gercekten cok zor bır durum.. ne denır ne onerılır hıc bılemıyorumm.. tek cozum o evden ayrılıp kendı hayatınızı kurmanızz.. hayır canım ne kasti var o insanların sana anlayamıyorumm. nedır yaplasılamayann.. cok üzüldüm yaaa.. inss cok güzel bir iş bulur kocanda ordan kurtulur gidersiniz..
oğulları boşanırsa, gerçekten mutlu olurlar, ve bi de yalancıktan, biz hiç istemezdik öyle olsun falan demezlermi, o kadar çok günahımı alıyorlar ki, yapmadığım o kadar çok şeyde suçlanıyorum ki, anlat anlat bitmez! eşim de görüyor suçsuz olduğumu, ama kayınvalidemin öyle dilleri var ki, oğlunu üstüme kışkırtıyor, dolduruyor dolduruyor, gönderiyor. ALLAHA havale ediyorum, O en iyisini bilendir, hak ettiğini verir inşallah, bazen düşünüyorum da ben ayrılıp gidersem, ALLAHın adaletine güveniyorum, onlara öyle bir gelin nasip edecekki beni mumla arayacaklar, ya tek tek anlatsam var ya, nikimi değiştirir, sabır taşı koyardınız, o kadar yani... benim kadar sabırlısını asla bulamayacaklar, bundan adım gibi eminim. Kendimi övmek için söylemiyorum, ama başka gelinlerin hayatını duyuyorum, yaşadıklarını yaptıklarını duyuyorum, kimse bu kadar sabretmezdi, gurursuzum ben ya, hala eteklerinin dibinde oturuyorum...
inşallah pko falan değilsindir. bana da doktorun teki pko dedi, ama yokmuş
kızlar çıkmak zorundayım, eşim geldi, buraya yazdığımı bilmesin istiyorum
çocuk yok, yıllardır sorunlarımız hiç bitmediği için hep erteledik, hep dünyaya anası babası ayrı yaşayan bir bebek getirmemek için direndik, artık 6 yıl geçti ya, ben de artık hamile kalabilmek istiyorum yaa, normal kavgasız dövüşsüz çekirdek aile olmak istiyorum yaaa...geçen yıl biraz aralar iyiydi, denedik, kimyasal gebelik yaşadım, sonrasında da yine kavgalar yine problemler, bu günlere kadar geldik, yeni evlendiğimizde 1-2 yıl gezelim tozalım dedik, en iyi en genç dönemlerim depresyonlu geçti, gezdikmi yoksa işkencemi çektirdik birbirimize, belli değil, bir kaç defa boşanmanın eşiğinden döndük, hala daha sınırlarda geziyoruz, ben Azeriyim tatlım, çocuk olursa ve ayrılmak zorunda kalırsam Azerbaycan'a dönücem bebeğimle beraber, çocuğum babasını yılda 1 kere görebilecek, o da babasının maddi durumu olursa... bu sıkıntıyı bebeğime çektirmek istemem, zaten ablam annemlerin evine 2 çocukla dönmüş, bi de ben kucağımda bir bebekle dönmek istemiyorum.... anlayacağın, ölsem ancak kurtulurum, başka yolum yokkiii, yok! kendimle başbaşa kalamıyorum, çünkü ağmakatan kendimi tutamıyorum, namaz sırasında ağlamamak için ne yapacağımı şaşırdım, bu dünyanın dertleri için ağlamak namazı bozarmış ya, o yüzden zor tutuyorum kendimi, biter bitmez de göz yaşlarım sel olup gidiyor, napiyim ben, siz söyleyin, hayat neden bu kadar zorrrr?????????
başınızı ağrıtmak istemiyorum kızlar, sadece çok kötü bir dönemden geçiyorum, yanımda olun istedimmm
hoşgeldin bebemmm
hosbulduk canımm. gec oldu bıraz yemek yapıyorum bı yandan.. nasılsın güzelimm bacagın nasıl oldu?? gece duydum üzüldüm adına..
hafif bir ağrım var ama iyiyim canım. valla duvar olmasa yüzümün üstüne kapaklanıyordum. yüzüm gözüm dağılırdı heralde. merdivende oldu çünkü...
sanada kolay gelsin canım. bende köfte yoğuracam şimdi...
ay canım Allah korumus walla.. gecmıs olsun tekrardan.. saol canım benımkıler bıttı.. esım gelene kadar az takılayım dedım.. sana kolay gelsınn.... koften guzel olorr mu bakalım onuda soyle.. ıyı bır tarıfe ıhtıyacım var..
canım benim elim lezzetlidirveririm tarifi gerçi gözkararıyım ama yazarım akşam sana yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?