- Konu Sahibi tatlicadi1
-
:)) yok canım, bi kızım var 28 aylık, ikinci de kız olucak..aaaa bebeklerin ikizmi?ne guzel
AMİİİNNNNN amin, darısı başınıza kızlar. Rabim en hayırlı en kısa zamanda önce göbeğinizi sonra kucağınızı doldursunamin cnm benım gusel dıleklerınn ıcın cok saol rabbım bır nefeste kurtulmanı nasıp etsın kucagına saglıklı sıhatlı alırsın ınsallah bebegını
[COLOR="#0000FF"]tatlı satı bılıyorum ama bat ne oluyo adet gunummu tam anlamdım ama neyse
26 yasındayım 2 dusugum var yenı butun tahlılerlden gectık cok sukur bır probemımız cıkmadı
sat 22 kasım 3 gün berı gelıo son uc aydın 19 aralıkta olucan yada 22 aralıkta[/COLOR]
canlarım yaaa.. sizleri hiç unutmadım, diğerinde de arada girip bakıyordum ama yazmıyordum, kim hamile kim bekliyor filan diye..
şimdi de sizden cevap gelince içim bi tuhaf oldu yaa.. hani derler ya burnumun direği sızladı diye, gerçekten öyle oldu, bi an gözlerim doldu..
KUPPEM senin tekrar hamile kalmanı ve hayırlısıyla kucağına almanı o kadar çok istiyorum ki...
TATLICADIM sana da inşallah bu topik, bu yıl uğurlu gelirde hayırlısıyla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.
KKda hamile kalmasını istediğim bi kaç arkadaşım var, şans hepinizin yüzüne gülsün inşallah.
kendinize çooooookkk iyi bakın.. kocaman öpücüler gönderiyorum
çok kötüydü.. nikahta ayağımı burktum.. sonrası tam bir eziyet zatennnbu arada teşekkür ederim canım
hoşgeldin ttalımmmkızlarrr ben geldimmmmmmmm..nasılsınız bakiiim
ne bilim ttalım hani normalde öleydi hamş kalınca düşk oldu işte..sağol canım...
sen gebe kalmışın artık pco birşey ifade etmiyor sende ama yaz dersen yazayım?
kusurabakma canım. arada kaynamış. ver hemen yaş-sat-bat eklimm
kimin bebkleri ikiz ben anlamadım bişe mi kaçırdımmkiiaaaa bebeklerin ikizmi?ne guzel
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
KuPPe, azerinnn, pollyannaa+, sekerkiz67, tatlicadi1+, tatlicadi55, nilufereren, seyda77
bugün ne kadar bereketliii topiğimizz maşallaaahh..gelenimiz çoookk yuppiii..
canlarım yaaa.. sizleri hiç unutmadım, diğerinde de arada girip bakıyordum ama yazmıyordum, kim hamile kim bekliyor filan diye..
şimdi de sizden cevap gelince içim bi tuhaf oldu yaa.. hani derler ya burnumun direği sızladı diye, gerçekten öyle oldu, bi an gözlerim doldu..
KUPPEM senin tekrar hamile kalmanı ve hayırlısıyla kucağına almanı o kadar çok istiyorum ki...
TATLICADIM sana da inşallah bu topik, bu yıl uğurlu gelirde hayırlısıyla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.
KKda hamile kalmasını istediğim bi kaç arkadaşım var, şans hepinizin yüzüne gülsün inşallah.
kendinize çooooookkk iyi bakın.. kocaman öpücüler gönderiyorum
ne zaman bana biri dikkatli baksa, bir kaç dakika sonra ben ayağımı burkuyorum vallahi..sana da öyle olmuştur, nazar değmiştir kuzu..güzelliğinle parıldamışsındırrr, kem gözler değmiştir..wuuuuu
:)) yok canım, bi kızım var 28 aylık, ikinci de kız olucak..
senin de ikinci olucak sanırım, hayırlısı olsun inşallah
hoşbuldumm fıstığım..ziyaretçiler, genelde google da arama yapıp, topiğimizde kendisi ile ilgili birşey bulan kişiler oluyor, bi süre sonra onlarda üye olup aramıza katılıyorlar zatenhoşgeldin ttalımmm
aynen öle tatlımmama şu 4 ziyaretcide kimkii...
hoşgeldin ttalımmm
ne bilim ttalım hani normalde öleydi hamş kalınca düşk oldu işte..
kimin bebkleri ikiz ben anlamadım bişe mi kaçırdımmkii
aynen öle tatlımmama şu 4 ziyaretcide kimkii...
canım şimdi bat-beklenen adet tarihi..
sat-son adt tarihi oluyor..
22kasım-22 aralık yazıyorum tamammı?
tamam cnm oyle yaz tesekkur ederım
yaşasınn o vakitt yeni üyeler yeni hikayeller gölomuşşhoşbuldumm fıstığım..ziyaretçiler, genelde google da arama yapıp, topiğimizde kendisi ile ilgili birşey bulan kişiler oluyor, bi süre sonra onlarda üye olup aramıza katılıyorlar zaten
yazma ozaman boşver şekerimmvalla canım sen ne dersen öyle yapayım. ama ben öyle biliyorum yani...
kızlar merhaba, çok kötüyüm ben ya(((((((((
kızlar merhaba, çok kötüyüm ben ya(((((((((
canım nolduu??:26:
pek detaya girmeyeyim ama kahyınvalidemle sorunlarımız tahammül sınırlarını öyle bi aşmış durumda ki, dayanılmaz bir hayatın içindeyim ve ALLAH kahr etmesin ki, çıkamıyorum, gücüm yetmiyor, ah keşke güzel bi işim olsaydı, şimdi konut kredisi araştırmaya durdum, iş de bulucam, mecburum artık buna, ya eşimden ayrılacağım yada bu evden, ikisinden biri.... artık dayanamıyorum ya, günüm ağlamakla geçiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?