• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yeterli kuzu yeterli.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..nur topu gibi bi bebiş gelsin :nazar::emir_bebek:

canım diyecek kelime bulamıyorum ya..ne yapalım Allah nasip etmemiş, vardır bunda da bir hayır, hiç psikolojini bozma, inan ki kürtaj daha beter bi durum, en azından biz daha çoook başında kayıp yaşıyoruz, insanlar 9. ayında bebeklerini kaybediyorlar birde normal doğum ile bebeği çıkartıyorlar, ölü olarak..bizim durumumuz yine de iyi..senin şuan yapman gereken, kendine çok dikkat etmen, eğer ki kanaman çok fazla olursa mutlaka doktora git..çok dikkat et olur mu?sakın ihmal etme canım..

çok doğru hayatım ben şimdi şu durumu atlatma telaşındayım nasipse inşalla herrşey yolunda gider ay simdi benim sat 18 aralıkmı kızlar bunu bölemi saycam

Hele şükür gelebildim kızlarr :) Yeni topikk hayırlı olsunnnnnn,göbüşleriniz bebişle dolsunnnnnnnnnn inşallah:49::49:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..gelmene çok sevindim..gelmeyeceksin sanmıştım artık..çok mutlu oldum seni görünce..nasılsın iyi misin..bebişimiz nasıll :16::16::16::16::16:
bu laf bana miydi ne??? :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yooo, sana değildi genel ziyaretçi grubunaydı, ama sen eski topiğe öyle gelmiştin dimi kuzuuu hihihi :9:

kızlar ekleyin madem beni sat 18 aralık 2011 çalışmalara devam bıkmadan usanmada ay bence bununda canı ne kıymetli diyosunuzdur bin kere sordum çunku düşügü evet kızlar açıklıyorum benim canım cok kıymetli mesela kızımı yanlışlıkla doğuracam die ödum kopmuştu o derece

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm..gelmene çok sevindim..gelmeyeceksin sanmıştım artık..çok mutlu oldum seni görünce..nasılsın iyi misin..bebişimiz nasıll :16::16::16::16::16:

yooo, sana değildi genel ziyaretçi grubunaydı, ama sen eski topiğe öyle gelmiştin dimi kuzuuu hihihi :9:

evet canim yani ziyaretci mevzusu acilmis bugün hosuma gitti hemen dalayim dedim.. 4 tane miydi neydi dile kolay yaneee :1::1::1: saklanmasalar keske :1::1::1::1:

Mrb kızlar nasılsınız:)yumurtlama takvimine bakılırsa bugun benim son yumurtlama günüm hadi bakalım:)hayrlısı:emir_bebek:

ehh hadi hayırlısı olsun.. inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunn

hoşbulduk canım...amin inş güzel haberler veririz bu topikten...benim sat 25 kasım...

selam kızlar nasılsınız...:3:

ekledim zaten. düzeltirken eklerim satınıda:34:

amanda aman bir mütevazı kızımız daha.. iyi güzelim o zaman koca bır masallahh... :54:

yavrummm.. sana söylüyom sende bebene yap diyee :1:

bu laf bana miydi ne??? :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

canimsin :54::54::54::54:

ne kusura tatlim dügünde bile ara ara yokladin beni unutur muyum hic :29::29::29:

ay tatli emel sayinin bi sarkisi var ya rüyalar gercek olsa diye, o geldi birden aklima nedense :52::52::52::52:

:54::54:

Hele şükür gelebildim kızlarr :) Yeni topikk hayırlı olsunnnnnn,göbüşleriniz bebişle dolsunnnnnnnnnn inşallah:49::49:

hele şükür tuğçecim... uğurunla gelmiş ol inşallahh..:54:

evet canim yani ziyaretci mevzusu acilmis bugün hosuma gitti hemen dalayim dedim.. 4 tane miydi neydi dile kolay yaneee :1::1::1: saklanmasalar keske :1::1::1::1:

aman kızlar bırakın ziyaretçiyi... yazan yazar.. yazmayan okuyup çıkar.. okumuyunada ihtiyacımız yok çok şükür... bakın 4 günde 100ü aştık bileee:52:

Son düzenleme:
üye olsunlar, üye iselerde çekinmesinler..kapımız herkese açık..ne olursan ol gel demiş mevlana..bizim içinde bu böyle :9::9::9::9:

tabi yaaa :1::1::1:bize bir adim gelen biz iki adim gideriz degil mi, sonracima komsu komusun külüne muhtac.. bana arkadasini söyle sana kim oldugunu syöleyim... dam üstünde saksagan gel bize bazi bazi :60::60::60::60::60::60::60::60: var mi baska alina gelen???

ay kızlar ne gıcık olmuştum yeni topik işine bikaç gunde kendimi burada buldum da satı söluyorum hayat işte ne garip sürprizler yaşatıyo

ehh hadi hayırlısı olsun.. inşallah tez zamanda bebişine kavuşursunn

ekledim zaten. düzeltirken eklerim satınıda:34:

:54::54:

hele şükür tuğçecim... uğurunla gelmiş ol inşallahh..:54:

aman kızlar bırakın ziyaretçiyi... yazan yazar.. yazmayan okuyup çıkar.. okumuyunada ihtiyacımız yok çok şükür... bakın 4 günde 100ü aştık bileee:52:

:9::9::9::9::9: ya olsun fazla ziyaretci göz cikarmaz, ak akce kara gün icindir yani üyesiz günlerde onlar ayakta tutacak moralimizi... ay karnim agridi gülmekten yaa... Allah korusun bigün gülerken düsük yaprsam sorarim size :9::9::9::9:

ay kızlar ne gıcık olmuştum yeni topik işine bikaç gunde kendimi burada buldum da satı söluyorum hayat işte ne garip sürprizler yaşatıyo

olsun canımm..şimdi yeni topic fikrini anladın dimi, şuan itibari ile orada konuşacağın bir konu yok, çünkü hep hamişlerimiz :nazar: orda..ama burda seninle aynı şeyleri yaşayan insanlar var, daha çok fikir alışverişinde bulunabilirsin diimi..buydu demek istediğimiz işte..

tabi yaaa :1::1::1:bize bir adim gelen biz iki adim gideriz degil mi, sonracima komsu komusun külüne muhtac.. bana arkadasini söyle sana kim oldugunu syöleyim... dam üstünde saksagan gel bize bazi bazi :60::60::60::60::60::60::60::60: var mi baska alina gelen???

regentoş mümkünse 1 kişi hariç diyorummm...

canım şimdi seni ekleyeyimmi yoksa bekleyelimmi devamı gelecekmi diye?

yaaaa yarennn, durumunu hatirlatip bizleri de kendini de üzme artik :20::20::20::20: hayatta her sey olur.. bi kere topik meselesi, yani o yazismalar bastan asagi sacmaydi :19::19::19::19: cok abartilmisti.. neyse geldi gecti artik.. sen su süreci en güzel rahat bi sekilde atlat önüne bak tatlim.. demek ki neymis, hayatta esnek olmaliymisiz.. dün taptigimizi bugün taslayabilmeliymisiz, büyük konusmamaliymisiz... ay ne cok atasözü söyledim ben bugün :26: ay neyse konuyu dagitmayim ben.. :1:

olsun canımm..şimdi yeni topic fikrini anladın dimi, şuan itibari ile orada konuşacağın bir konu yok, çünkü hep hamişlerimiz :nazar: orda..ama burda seninle aynı şeyleri yaşayan insanlar var, daha çok fikir alışverişinde bulunabilirsin diimi..buydu demek istediğimiz işte..

aa bende bi psikoloji varkı sorma böle bvi anda kabullenem bak perşembeden beri ancak kabullendim sindirdim durumumu

yaaaa yarennn, durumunu hatirlatip bizleri de kendini de üzme artik :20::20::20::20: hayatta her sey olur.. bi kere topik meselesi, yani o yazismalar bastan asagi sacmaydi :19::19::19::19: cok abartilmisti.. neyse geldi gecti artik.. sen su süreci en güzel rahat bi sekilde atlat önüne bak tatlim.. demek ki neymis, hayatta esnek olmaliymisiz.. dün taptigimizi bugün taslayabilmeliymisiz, büyük konusmamaliymisiz... ay ne cok atasözü söyledim ben bugün :26: ay neyse konuyu dagitmayim ben.. :1:

yok hayatım gectim artık uzulmeyi bak sat olaylarına girdim anlayacağın çalışmalara devam yılmadan usanmadan ay bu arada topik ismi kime ait eşim pek hoşlandı ona öle biş msj atmıştım okuynca

Back